Atzamestatos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ναι μόνο που μιλάω για Story-driven exclusives.. Λιγο πιο συγκεκριμενος?
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ακριβώς. Να βάλουμε δηλαδή και τα PSN exclusives;Μιλάμε για σοβαρούς καλούς μεγάλους τίτλος όπως Uncharted και Last of us.
Atzamestatos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ακριβώς. Να βάλουμε δηλαδή και τα PSN exclusives; Μιλάμε για σοβαρούς καλούς μεγάλους τίτλος όπως Uncharted και Last of us. Ρε φιλε τι παει να πει σοβαρος τιτλος θα μου εξηγησεις? Τα παρακατω δεν ειναι story driven exclusives? http://www.adventuregamers.com/topgames/view/pc_recent_releases Με κανα δυο εξαιρεσεις, pc exclusives ειναι...
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Η Dota και το LoL δεν είναι story-driven exclusives ρε άνθρωπε, δεν συγκρίνονται με ένα Halo ή με ένα Uncharted..Αυτά λείπουν από το PC..
ItsDanik Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Τσαμπα μιλαμε. Οποιος θελει να μην χασει τιποτα απολυτως, πρεπει να εχει ολες τις κονσολες & PC. Ολα τα αλλα ειναι να 'χαμε να λεγαμε. Δεν με πειραζει ουτε η αναλυση ουτε το detail. Για εμενα το "30fps και βγαλε" κανει hinder κατα πολυ την εμπειρια και δεν διανοουμαι καν να παιξω multiplatform σε κονσολα, οπως δεν θα διανοουμουν να το κανω σε κανενα παιχνιδι αν δεν υπηρχαν τα exclusives. Σε πολλα παιχνιδια μου βγαινουν τα ματια μου και λεω "τι κριμα τετοια παιχνιδαρα να μην κυκλοφορει σε PC να την ευχαριστηθω στο επακρο"... Παυει να ειναι παιχνιδαρα; οχι. Χαλαει ομως την απολαυση κατα πολυ. Αλλον μπορει να μην τον ενοχλει. Μαγκια του. Δεν ειναι λογος αυτος να θεωρειται ανωτερη η κονσολα απο το PC επειδη "εμενα δεν με πειραζει το 18-30 fps και εχω και τα exclusives".
Atzamestatos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Η Dota και το LoL δεν είναι story-driven exclusives ρε άνθρωπε, δεν συγκρίνονται με ένα Halo ή με ένα Uncharted..Αυτά λείπουν από το PC.. Πατα το link απο πανω... Το amnesia / metro / stanley parable / stalker / brogen sword και μερικα δεκαδες adventure ακομα δεν ειναι story driven?
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Το Metro δεν είναι PC exlusive, οι υπόλοιποι τίτλοι είναι αδιάφοροι που έβαλες.
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 @Atzamestatos Τι πάει να πει καλό παιχνίδι κατά τη γνώμη μου;Halo, Metal Gear, Mass effect, Uncharted, Tomb Raider, Last of Us, Crysis, Bioshock, Metro, κλπ.Μάλιστα κάποια από τα παραπάνω δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα, αλλά είναι μεγάλοι τίτλοι.Τώρα τα παιχνίδια που πόσταρες πριν, είναι παιχνιδάκια. Δεν είναι μεγάλοι τίτλοι. Broken Sword. Δεν είναι third person adventure action. Το Brothers το έπαιξα με ευχαρίστηση, ok. Αλλά δεν είναι το φαινόμενο! Τσαμπα μιλαμε. Οποιος θελει να μην χασει τιποτα απολυτως, πρεπει να εχει ολες τις κονσολες & PC. Μόνο σε αυτό συμφωνώ.Μάλιστα τα 30fps πολλές φορές μου αρέσουν. Τα προτιμώ από τα 60.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μάλιστα τα 30fps πολλές φορές μου αρέσουν. Τα προτιμώ από τα 60. Καλά είπαμε..Μην το ξεφτιλίσουμε..Τα constant 60FPS έχουν άλλη χάρη.
ItsDanik Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ε αυτο που λες σορρυ δεν παιζει. Ας το αφησουμε εδω
Atzamestatos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Το Metro δεν είναι PC exlusive, οι υπόλοιποι τίτλοι είναι αδιάφοροι που έβαλες. Για ποιον ειναι αδιαφοροι? Για μενα ειναι αδιαφορη η σειρα uncharted, μιας και εχω το 1 και 2 κα ιδεν τα εχω τελειωσει (οπως και το RDR). Προσωπικες αποψεις δεν ισουται με facts. Tα παραπανω παιχνιδια ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ. Αν εσενα σου ειναι αδιαφορες, καλα κανουν και σου ειναι, δεν σημαινει τπτ απολυτως. Το Metro δεν ειναι pc exclusive αλλα δεν υπαρχει στο ps4. Μην αρχισουμε τωρα να συγκρινουμε ολες τις κονσολες μαζι vs pc. Αντιλαμβανεσαι οτι ειναι χαζη η συγκριση. Οποτε, πες μου μια κονσολα που να εχει περισσοτερα single player exclusives (μιας και σε αυτα λες οτι εχει ελλειψη το PC) απο το PC.
Heatspreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Καλά είπαμε..Μην το ξεφτιλίσουμε..Τα constant 60FPS έχουν άλλη χάρη. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Στο PC και ιδιαίτερα στα FPS μπορεί να με απασχολήσει. Το έχει πει και άλλο μέλος εδώ στο insomnia ότι τα 30fps δημιουργούν άλλη κατάσταση. Η Crisp εικόνα είναι επίσης κάτι που δεν μου αρέσει. Προσωπική γνώμη έτσι...
Atzamestatos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 @Atzamestatos Τι πάει να πει καλό παιχνίδι κατά τη γνώμη μου; Halo, Metal Gear, Mass effect, Uncharted, Tomb Raider, Last of Us, Crysis, Bioshock, Metro, κλπ. Μάλιστα κάποια από τα παραπάνω δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα, αλλά είναι μεγάλοι τίτλοι. Τώρα τα παιχνίδια που πόσταρες πριν, είναι παιχνιδάκια. Δεν είναι μεγάλοι τίτλοι. Broken Sword. Δεν είναι third person adventure action. Το Brothers το έπαιξα με ευχαρίστηση, ok. Αλλά δεν είναι το φαινόμενο! Ναι, εγω απο αυτα που εβαλες uncharted tomb raider και metro τα θεωρω μετρια. Οπως και το RDR επισης. Ομως δεν με βλεπεις να επιχειρηματολογω κατα αυτο τον τροπο. Αντιλαμβανομαι οτι τα παιχνιδια αυτα σε πολλους αρεσουν, και ετσι η επιχειρηματολογια μου ΔΕΝ περιστρεφετι γυρω απτα πρωσοπικα μου γουστα. Οπως εσυ ειπες WOW με το halo, εγω ειπα wow με το Civ V. Επειδη ΕΣΥ προτιμας 10 games της κονσολας δεν σημαινει ντε και καλα οτι του PC ειναι κατωτερα. Σημαινει οτι για τα δικα ΣΟΥ και ΜΟΝΟ τα δικα σου γουστα ειναι κατωτερα. Εγω σε ολες τις αναφορες μου ΔΕΝ χρησιμοποιω το τι μαρεσει εμενα, αλλα εγκυρες γνωμες απο ολα τα μεγαλα gaming sites.
ItsDanik Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Νταξει ουτε αυτο ειναι δικαιο, να συγκρινουμε ολη τη library του PC απο το 1980 μεχρι σημερα με την library μιας κονσολας. "Σοβαρους τιτλους" ο φιλτατος εννοει μαλλον τις μεγαλες παραγωγες. Διαφωνω λιγο εκει, γιατι πχ το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει φετος μεχρι σημερα ειναι το Child of Light των 15 ευρω. Οποιος δεν θελει crisp εικονα και του αρεσουν τα χαμηλα framerate προτεινω ενα laptopακι με 8400GS και 480p με 2x ΑΑ, θα βγαλει 12-14 fps. ταμαμ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα