hackerW32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αφού δεν σου κάνουν οι απαντήσεις που σου δίνω σου δίνω τον developer να στα πει....παίξε κόντρα και μ' αυτόν να δω τι θα καταλάβεις "Resolution is a number, just like framerate is a number. All those numbers are valid aspects of making games.But you make choices about the experience you want to deliver. In our case, dynamism is everything. Exploration and expression are everything. You want to have a steady framerate, but you want to have dynamism at the core of the experience. The same goes with resolution. "The effort was split on continuing dynamism and making sure players can express themselves through hacking without ever being disappointed in how the game responds to them, whether it's visually or through gameplay," Morin said. "That's important. Resolution has nothing to do with that. That's why stuff like resolution can scale a bit down so that we never compromise the soul of Watch Dogs." προτιμώ να εχω low γραφικα και να παιζω στην native αναλυση του monitor/tv στα 60fps παρα high upscaled 30fps. αν υπήρχε επιλογη στις κονσολες με μια μπαρα να ρυθμίζεις smoothnesh και quality πιστευω θα ήμασταν ολοι ικανοποιημένοι. ή και πιο advanced ρυθμισεις. να μην αποφασιζουν οι dev για μας, γιατι ποτε δεν θα καλύψουν το 100% των προτιμήσεων. Μητρικες με 4,5 θεσεις για καρτες γραφικων, καρτες γραφικων των 1000€ επεξεργαστες των 1500€ ,Τροφοδοτικα 1600w και παει λεγοντας υπερβολη?Σε 5 χρονια αναγκη.Βαλε youtube 4k αναλυση και παιξτω.Παιζει?Σε ενα χρονο δεν θα παιζει.Θα λες γιατι αφου επαιζε...!Ετσι ειναι.Οταν ενα παιχνιδι στις μετριες απαιτησεις εχει επεξεργαστη των 400€ και καρτα γραφικων αλλα τοσα παιξτω με το πισι τω 300€ μην τα λες παραεξω αυτα πλιζ. η gtx 260 μου κράτησε μια χαρα μια πενταετία μεχρι το 2013. μετα βγηκαν games μονο σε directx 11.. και φυσικα ειχε 1000 ευρω, ναι.. ή μήπως ηταν 155; δεν θυμαμαι καλα. και ο επεξεργαστης μου φυσικα, 3 μηνες μετα την καρτα γραφικων, athlon x4 635, την πενταετία και αυτος ο δύσμοιρος επεξεργαστής των 110 ευρω μια χαρα την έβγαλε. για το τροφοδοτικο δεν θα μπορούσες να εισαι πιο λαθος. 500 watt τροφοδοτικό του 2007 εχω, και θα το εχω μεχρι να καει. ναι μιλάς υπερβολικά φιλε μου, η καινούρια μου καρτα ειναι 3 φορες πιο δυνατη, στα ιδια χρηματα με την 260 και λιγο λιγότερη κατανάλωση. 7850. (ασχέτως που εγω την πήρα μεταχειρισμένη στα 80 ευρω και μπορω να δώσω την προηγούμενη κανα 40αρι) το hardware στα pc κραταει 5 χρονια, βαζεις μια καλη μητρική στο 100αρι (η δικια μου βγήκε το 2010 και παιρνει fx 8350, unofficial βεβαια, κανονικά παίρνει μεχρι 8120) αν ξερεις και ασχολείσαι μια χαρα την βγαζεις χωρις να καταξοδευτείς. δεν ειναι ευκολο φυσικα. θελει γνωσεις. ακομα μαθαίνω, τωρα θα στήσω για πρώτη φορα apu pc σε φιλο. 300 ευρα θα βγει χωρις τροφοδοτικο και κουτι. τι θα κανει σε 5 χρονια; θα κοτσαρει μια κανονικη gpu, θα προσθεσει 8 gb ram ακομα και θα ειναι κομπλε. η κονσολα περα απο exlusives και ευκολια χρήσης δεν υπερτερεί πουθενα αλλου. κανενα απο τα δυο δεν με ενδιαφερει οποτε το pc ειναι μονοδρομος για μενα. 7
MavroManitari Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 1. Δεν μιλησε για ετοιμο PC ο φιλος, αλλα για "συναρμολογημενο απτο καταστημα" Custom build δηλαδη που σου κανουν την συναρμολογηση στο καταστημα χωρις επιπλεον κοστος, και αν θελεις που περνανε και Windows/drivers. Αυτο κανουν οι περισσοτεροι που στηνουν custom build PCs. Tο υποστηριζουν τα περισσοτερα καταστηματα αυτο. http://www.e-shop.gr/PER_pc_config_desktop.phtml 2. Αυτο που λες ισχυσει, υπαρχουν περιπτωσεις που δεν σε καλυπτουν τα ετοιμα configures. Αλλα και παλι προτιμοτερο ειναι απο τις κονσολες που παιζουν στα 30fps με drops στα 20s και δεν μπορεις να κανεις τιποτα γι αυτο. Επισης να προσθεσω οτι τωρα πια τα auto-configure ειναι πολυ εξεληγμενα και κανουν σωστες ρυθμησεις. Σε αντιθεση με πριν 5 χρονια που το auto-configure σε μερικα games δεν καταφερνε να πετυχει ουτε την σωστη αναλυση της οθονης. 5. Δες το Review της GTX750ti των Eurogamer. Μετρησαν μεση καταναλωση συστηματος 135W με την TI εκδωση της GTX750 και με i7-3770K overclocked to 4.3GHz. "We're seeing power consumption in line with PlayStation 4". Με τη non-TI εκδωση της 750 και με εναν i3, η καταναλωση θα ειναι αρκετα μικροτερη. 1. Μαζί σου. Αλλά και πάλι υπάρχει ο παράγοντας budget. 2. Συμφωνώ οτί έχουν εξελιχθεί αλλά το custom configuration δεν μπορούν ακόμη και να το φτάσουν. Και εγώ σου λέω πως τόσο η Amd όσο και η Nvdia έχουν βγάλει και optimization προγράμματα που δουλεύουν καλύτερα από τα in-house autoconfigure. Το θέμα είναι πως δεν μπορούν να φτάσουν όλες τις συνθέσεις γιατί πολύ απλά δεν υπολογίζουν κάθε φορά τι τρέχει απο πίσω στο PC. Οπότε πάμε πάλι στο custom. 5.Μιλάς για Maxwell. Την εποχή που ανακοινώθηκε το hardware των next-gen (Φλεβάρης 2013) δεν υπήρχαν καν οι 700series. Η κάρτα που λες ήρθε ενα χρόνο μετά με καινούργια αρχιτεκτονική από nvdia, το ίδιο το review σου λέει πως μιλάς για κάρτα που τα βάζει με AMD των 115W (yo...μόνο η κάρτα 115W). Δεν είναι κάτι συγκρίσιμο ούτε τεχνολογικά αλλά ούτε βάση budget αφού μόνο η κάρτα και ο CPU του review κάνουν όσο ένα PS4.
Atzamestatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Γιαυτό παίρνεις κονσόλα φίλε μου όμως. Εγω που ήθελα killer instinct,dead rising,ryse,forza,gears,halo,quantum,sunset,fighting games κτλ έκανα την καλύτερη επιλογή για μένα με το χ1. Άλλος θέλει Mario,zelda,metroid,starfox,pikmin κτλ, και θα πάει σε nintendo, Άλλος θέλει uncharted,order,driveclub,infamous,god of war και πολλά άλλα...έ θα πάει σε ps. Όλα τα παραπάνω κατα 99,9% δεν θα βγούν ποτέ σε pc για ευνόητους λόγους. Τα exclusives είναι ζωτικής σημασίας για την πορεία της κονσόλας, αυτα τις πουλάνε και όχι το ετήσιο call of duty, assassins creed κτλ. Γιαυτό αξίζουν οι κονσόλες και για την όποια ευχρηστία,all in one, και small factor σου δίνουν. Μπα, γιαυτο ΔΕΝ παιρνεις κονσολα. Οπως εξηγησα και παραπανω, αν η Sony ειχε καλυτερη κονσολα (παραδειγμα τυχαιο) δεν θα κλειδωνε το GT μονο στο ps3, αλλα θα το αφηνε να βγει και το xbox, και το αναποδο φυσικα. Αλλα οταν πρεπει να πληρωσω παπατζα hardware για να παιξω τα παιχνιδια, ευχαριστω πολυ, ας τα κρατησουν, εως οτου αποφασισουν να τα κανουν multiplatform. Οτιδηποτε αλλο ειναι κοροιδια @Atzamestatos Φιλε δες το Assetto Corsa (ειναι early access ακομα), ειναι κλασης ανωτερο απο το GT, πολυ πιο ρεαλιστικο και πραγματικο Simulator. Επισης παιχνιδαρα (ισως το καλυτερο racing Sim) θα ειναι και το Project CARS που βγαινει το Νοεμβριο. Ασφαλως τα εχω υποψιν και τα δυο, και εχω παιξει το AC. Απλως εχω αλλο συναισθηματικο δεσιμο με το GT, που επαιζα απτο 1998 Μητρικες με 4,5 θεσεις για καρτες γραφικων, καρτες γραφικων των 1000€ επεξεργαστες των 1500€ ,Τροφοδοτικα 1600w και παει λεγοντας υπερβολη?Σε 5 χρονια αναγκη.Βαλε youtube 4k αναλυση και παιξτω.Παιζει?Σε ενα χρονο δεν θα παιζει.Θα λες γιατι αφου επαιζε...!Ετσι ειναι.Οταν ενα παιχνιδι στις μετριες απαιτησεις εχει επεξεργαστη των 400€ και καρτα γραφικων αλλα τοσα παιξτω με το πισι τω 300€ OΛΑ τα παιχνιδια παιζουν σε καλυτερη αναλυση + fps απο οτι στις κονσολες σε ενα PC των 500 αντε 600 max ευρω. Ολα τα αλλα ειναι καραμελες. Δεν συγκρινω 4k γιατι προφανως ΟΥΤΕ οι κονσολες παιζουν 4k, παιζουν? Εσυ συγκρινεις μηλα με αχλαδια. Μια καρτα γραφικων των 90 ευρω ειναι ΥΠΕΡαρκετη για τα 720 - 900p / sub 30 frames των κονσολων. Η 7870 μου, που την αγορασα περσυ 150 ευρω, με 2 παιχνιδια δωρο (30 ευρω το καθενα, αρα 90 ευρω πληρωσα ουσιαστικα), και με 50 ευρω που πουλησα την παλια, εδωσα απτην τσεπη 40, παιζει ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα multiplats ΚΑΛΥΤΕΡΑ και απο τις 2 κονσολες. Επισης, εισαι εντελως μα εντελως εκτος του αντικειμενου. Ισα ισα που η καταναλωση συνεχως ΠΕΦΤΕΙ, υπερβολικα γρηγορα θα ελεγα. 60 watt καταναλωνει ο i3 και 75 max μια gtx750. Oλο το PC με το ζορι θα τραβαει 150watt, και συ μου μιλας για 1600αρια τροφοδοτικα. Ε τι να σου πω, η τρολλαρις, η δεν γνωριζεις
music_lover Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Το πρόβλημα είναι στον κώδικα που είναι γραμμένα τα προγράμματα, κακός κώδικας,χαμηλή απόδοση, μεγαλύτερη ανάγκη για hardware. Τρανταχτό παράδειγμα το company of heroes 2. Δείτε τα σχόλια των χρηστών στο metacritic και θα καταλάβετε τι εννοώ.. http://www.metacritic.com/game/pc/company-of-heroes-2 Εδώ έχουμε ένα μέτριο σε γραφικά παιχνίδι με πολύ υψηλές απαιτήσεις και αυτό γιατί η εταιρία τα έκανε μαντάρα με drivers,κώδικα κτλ. Για να δείς ένα ισάξιο watch dogs σε κονσόλα πρέπει να κάτσει η εταιρία δημιουργίας του να το κάνει ειδική παραμετροποίηση ώστε να ταιρίαξει στο hardware της κονσόλας κάτι που κοστίζει σε χρήμα και εργατοώρες. Αυτήν την στιγμή το hardware είναι ανώτερο του software. Θα μπορούσες να δείς θαύματα και με κάρτες των 200 ευρώ αν οι εταιρίες έκαναν αλλιώς την δουλειά τους.
Atzamestatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Το pc θα έχει πάντα καλύτερα με (δυσ)ανάλογο κόστος. Φιλε μου ΔΕΝ ειναι δυσαναλογο το κοστος. Αμα ηταν, δεν θα ειχα καν PC , μιας και ειμαι οσο πιο τσιπης γινεται. Μια καρτα των 90 ευρω αποδιδει τα ιδια η καλυτερα με τις κονσολες. Heck, ενα PC 5ετιας τρεχει ΑΝΕΤΑ 720p / 30 frames παιχνιδια Για του λογου το αληθες, μια 7770, την οποια βρισκεις στα 90 ευρω, παιζει ΟΛΑ τα παιχνιδια στα 720p ολα HIGH + ULTRA με minimum fps τα 35, σε αντιθεση με ενα xbone που κανει βουτιες στα 10. 1
Cowboy Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 1. Μαζί σου. Αλλά και πάλι υπάρχει ο παράγοντας budget. 2. Συμφωνώ οτί έχουν εξελιχθεί αλλά το custom configuration δεν μπορούν ακόμη και να το φτάσουν. Και εγώ σου λέω πως τόσο η Amd όσο και η Nvdia έχουν βγάλει και optimization προγράμματα που δουλεύουν καλύτερα από τα in-house autoconfigure. Το θέμα είναι πως δεν μπορούν να φτάσουν όλες τις συνθέσεις γιατί πολύ απλά δεν υπολογίζουν κάθε φορά τι τρέχει απο πίσω στο PC. Οπότε πάμε πάλι στο custom. 5.Μιλάς για Maxwell. Την εποχή που ανακοινώθηκε το hardware των next-gen (Φλεβάρης 2013) δεν υπήρχαν καν οι 700series. Η κάρτα που λες ήρθε ενα χρόνο μετά με καινούργια αρχιτεκτονική από nvdia, το ίδιο το review σου λέει πως μιλάς για κάρτα που τα βάζει με AMD των 115W (yo...μόνο η κάρτα 115W). Δεν είναι κάτι συγκρίσιμο ούτε τεχνολογικά αλλά ούτε βάση budget αφού μόνο η κάρτα και ο CPU του review κάνουν όσο ένα PS4. 2. Ναι, το custom configuration δεν το φτανουν, κυριως γιατι το custom configuration περα απο το οτι αν ξερεις μπορεις να βγαλεις το δυνατον καλυτερο αποτελεσμα απο τη συστημα σου, το προσαρμοζεις εσυ στα μετρα σου. Αλλος μπορει να θελει καλυτερα textures και χαμηλοτερα shadows, αλλος μπορει να μην θελει AA... Αλλα ο απλος χρηστης που δεν ασχολειται με αυτα, δεν χρειαζεται κατι παραπανω απο ενα απλο auto configure. Το Nvidia Geforce Experience εξελισεται με ραγδεους ρυθμους, και ηδη μπορω να πω οτι κανει πολυ καλη δουλεια. Και σιγουρα πολυ πολυ καλυτερο απο τα "configuration" των κονσολων. Επισης για εμενα αυτο που κανουν στο PS4/Xbone που ριχνουν την αναλυση ειναι τελειως λαθος, για το λογο που εξηγησα στο post που στην πρωτη σελλιδα πανω-πανω. 5. Για την GTX750 δεν μιλαγατε και εσεις? Εννοειτε οτι ειναι πιο εξελιγμενη αρχιτεκτονικη, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αυτο δεν την κανει συγκρισιμη. H GTX750 κυκλοφορισε 2 μηνες μετα το PS4 Οσο για το budget, η GTX750 κοστιζει 100 ευρω και η TI εκδωση 130 ευρω, δεν ειναι εκτως budget αν φτιαξεις ενα σωστο build. Οχι με i7 3770k φυσικα, αυτο θα ηταν χαζο!
Atzamestatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Τι άγνοια βρε γαβ γαβ που σου απαντάω και αλλάζεις δυο λέξεις και ξαναρωτάς το ίδιο. (1) Το να πάρεις έτοιμο PC είναι "πέταμα" χρημάτων και δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις κάτι είναι αξιόλογο για gaming σε budget που συναγονίζεται κονσόλα...το όλο point του PC vs Console είναι να φτιάξεις πάνω κάτω στο ίδιο budget pc και να έχεις απόδοση για να μιλήσεις. Άμα σκάσεις 2 χιλιάρικα για να πάρεις Alienware ή έστω 1000 για Turbo-X Cerberus Gaming PC και πας να το συγκρίνεις με κονσόλα είσαι μόγγολος as a fact. (2) Τώρα τρολλάρεις έτσι... Ναι βρε κούκλε μου υπάρχουν configures αλλά εάν το PC είναι ανάμεσα σε mid-high είτε θα παίζει σε high και θα ψηλοκλατάρει είτε θα παίζεις σε mid πιο πετσοκομμένα απ' ότι χρειάζεται. Α και μιας που μου το θύμησες το 90% των autoconfigure κάνουν ακριβώς αυτήν την καγκουρία και δεν είναι εξελιγμένα αρκετά ώστε να διαλέξουν ανάμεσα σε AA/AF/XXAO ρυθμίσεις αλλά πολύ απλά θα σε πετάξουν στα low-mid-high. (4) Σου απάντησα με λόγια των devs αλλά και με δικά μου...οι next gen consoles υπάρχουν για να σηκώνουν τα next gen παιχνίδια όχι να τα παίζουν σε ultra. Οι αναλύσεις και τα FPS δεν είναι το παν αλλά μετά από κάποια χρόνια το hardware ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ την εφαρμογή καν. γκεγκε??? (5) Όχι το xboxone έχει 100W consumption/το PS4 έχει 130W full game load...το θέμα είναι πως on full load και ο i3 και η 750 θα καίνε παραπάνω.Οπότε μην κολλάς εκεί + Οτι παίζεις κομπίνα εφόσον οι 750 βγήκαν πολύ πιο αργά από τον σχεδιασμού του harware των PS4/Xboxone + Oτι συγκρίνεις διπύρηνο ιντελάκο vs οχταπύρηνο CPU AMD...για να σε δω να συγκρίνεις fx8XXX downclocked στην συχνότητα των console....αααααα Κατ'α τ άλλα δεν υποστηρίζω το τρολλί και άστο να λέει ότι θέλει. απλά απάντησα στο μαργαριτάρι πως μια "750 και i3 θα καίνε και λιγότερο" 1) Το να διαλεξεις κομματι κομματι και να στα συναρμολογησουν στο καταστημα δωρεαν δηλαδη δεν παιζει....αλλη γλωσσα μιλαμε φαινεται 2)Ψιλοκλαταρει τι εννοεις? Οι κονσολες δεν κλαταρουν? Δηλαδη τις κονσολες δικαιολογουμε τις ελευθερες πτωσεις στα 10fps (και στα 0 οπως προεκυψε στο watchdogs) αλλα στα PC πανε στην πυρα...2 μετρα και 2 σταθμα παλι 4) Next gen = γραφικα, αυτο ειναι και τιποτα παραπανω.... 5)Εισαι και σχετικος τρομαρα σου. Πως ακριβως θα κανεις την 750 να τραβηξει παραπανω ρευμα απο οσο τις δινει η motherboard μονο εσυ ξερεις. Αμα τα καταφερεις, πες μου και μενα. +Οτι στο pc αγοραζεις οποιοδηποτε κομματι οποτε γουσταρεις. Τι με νοιαζει ποτε σχεδιαστηκε το ps4. Και η 750 μπορει να σχεδιαστηκε 18 χρονια πριν. Εμενα με νοιαζει με τα 500 / 400 που εχει το xbone / ps4 τι αγοραζω, οχι ποτε βγηκανε. +Ξαναεπαναλαμβανο, εισαι και σχετικος τρομαρα σου. Ο 2πιπυρηνος Ιντελακος κανει πλακα στους Jaguar core του ps4 / xbone. Aν ειναι δυνατον σε τεχνολογικο forum να συγκρινεις jaguar core με i3!!! Για το Θεο ρε συ, τουλαχιστον googlare πρωτα πριν πεταξεις τετοιες ατακες. Και ξαναλεω, και περισσοτερο να καινε, η διαφορα θα ειναι ηλιθιωδως μικρη για να κατσουμε να ασχοληθουμε. Ναι, αμα καιει 10-15watt παραπανω κατι τρεχει Και επειδη μιλησες και για budget, ενα PC +10 παιχνιδια βγαινει φτηνοτερο απο μια κονσολας + τα ιδια 10 παιχνιδια, ακομα και αν το PC κοστιζει 6 κατοσταρικα. Αμα βαλουμε και τις συνδρομες για online.....ξεφευγει η μπαλα. Και εν πασει περιπτωση το μονο που κανεις ειναι να τα γυρνας οπως σε συμφερει. Μιλαγες για ευκολια χρησης, συμφωνουμε λοιπον οτι αν παραγγειλουμε την ιδια μερα και παιχνιδι και κονσολα εσυ, παιχνιδι και pc εγω, εγω θα παιζω πρωτος? Drivers ξεdrivers / settings ξεsettings. Αντι να παραδεχτεις οτι εχεις αδικο, μου πηγες τη δουλεια στο budget....αν ειναι δυνατον 2
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Φιλε μου ΔΕΝ ειναι δυσαναλογο το κοστος. Αμα ηταν, δεν θα ειχα καν PC , μιας και ειμαι οσο πιο τσιπης γινεται. Μια καρτα των 90 ευρω αποδιδει τα ιδια η καλυτερα με τις κονσολες. Heck, ενα PC 5ετιας τρεχει ΑΝΕΤΑ 720p / 30 frames παιχνιδια Για του λογου το αληθες, μια 7770, την οποια βρισκεις στα 90 ευρω, παιζει ΟΛΑ τα παιχνιδια στα 720p ολα HIGH + ULTRA με minimum fps τα 35, σε αντιθεση με ενα xbone που κανει βουτιες στα 10. Με την 7770 δε θα μπορέσεις να παίξεις το αντίστοιχο gta και Last of us που θα βγούν σε 5-6 χρόνια. Το κατα πόσο είναι ή όχι δυσανάλογο το κόστος του pc το κρίνει η τσέπη και οι ανάγκες του καθενός.
nektarios_rs Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 ....ουπς......εγω που παιζω μονο στο σαλονι με το PC (...και με gamepad) εχω το συνδρομο της κονσολας????...Απλα φιλε μου με το PC τα εχεις ΟΛΑ και πολλα περισσοτερα από ότι φανταζετε καποιος... Φυσικά και με το PC κάνεις τα πάντα, και πολλοί το χρησιμοποιούν και στο σαλόνι. Αυτό δεν αναιρεί όμως το βασικό διαχωρισμό PC και κονσόλας. Διάβασε ολόκληρο το ποστ μου, δεν χρειάζεται να παίζουμε με τις λέξεις.. Ο λόγος που το έγραψα αυτό είναι για να τονίσω πως δεν έχει νόημα αυτή η διαμάχη σε ένα τέτοιο thread.. Εδώ φτάσανε σε σημείο να ψάχνουν ποιο από τα 2 καίει πιο πολύ ρεύμα.. Λες και το PC είναι υπεύθυνο για το φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ... Χμμμ αναρωτιέμαι, πόσο να καίει ένα air condition άραγε?
Atzamestatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Με την 7770 δε θα μπορέσεις να παίξεις το αντίστοιχο gta και Last of us που θα βγούν σε 5-6 χρόνια. Το κατα πόσο είναι ή όχι δυσανάλογο το κόστος του pc το κρίνει η τσέπη και οι ανάγκες του καθενός. Γιατι οχι ?
MavroManitari Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 1) Το να διαλεξεις κομματι κομματι και να στα συναρμολογησουν στο καταστημα δωρεαν δηλαδη δεν παιζει....αλλη γλωσσα μιλαμε φαινεται 2)Ψιλοκλαταρει τι εννοεις? Οι κονσολες δεν κλαταρουν? Δηλαδη τις κονσολες δικαιολογουμε τις ελευθερες πτωσεις στα 10fps (και στα 0 οπως προεκυψε στο watchdogs) αλλα στα PC πανε στην πυρα...2 μετρα και 2 σταθμα παλι 4) Next gen = γραφικα, αυτο ειναι και τιποτα παραπανω.... 5)Εισαι και σχετικος τρομαρα σου. Πως ακριβως θα κανεις την 750 να τραβηξει παραπανω ρευμα απο οσο τις δινει η motherboard μονο εσυ ξερεις. Αμα τα καταφερεις, πες μου και μενα. +Οτι στο pc αγοραζεις οποιοδηποτε κομματι οποτε γουσταρεις. Τι με νοιαζει ποτε σχεδιαστηκε το ps4. Και η 750 μπορει να σχεδιαστηκε 18 χρονια πριν. Εμενα με νοιαζει με τα 500 / 400 που εχει το xbone / ps4 τι αγοραζω, οχι ποτε βγηκανε. +Ξαναεπαναλαμβανο, εισαι και σχετικος τρομαρα σου. Ο 2πιπυρηνος Ιντελακος κανει πλακα στους Jaguar core του ps4 / xbone. Aν ειναι δυνατον σε τεχνολογικο forum να συγκρινεις jaguar core με i3!!! Για το Θεο ρε συ, τουλαχιστον googlare πρωτα πριν πεταξεις τετοιες ατακες. Και ξαναλεω, και περισσοτερο να καινε, η διαφορα θα ειναι ηλιθιωδως μικρη για να κατσουμε να ασχοληθουμε. Ναι, αμα καιει 10-15watt παραπανω κατι τρεχει Και επειδη μιλησες και για budget, ενα PC +10 παιχνιδια βγαινει φτηνοτερο απο μια κονσολας + τα ιδια 10 παιχνιδια, ακομα και αν το PC κοστιζει 6 κατοσταρικα. Αμα βαλουμε και τις συνδρομες για online.....ξεφευγει η μπαλα. Και εν πασει περιπτωση το μονο που κανεις ειναι να τα γυρνας οπως σε συμφερει. Μιλαγες για ευκολια χρησης, συμφωνουμε λοιπον οτι αν παραγγειλουμε την ιδια μερα και παιχνιδι και κονσολα εσυ, παιχνιδι και pc εγω, εγω θα παιζω πρωτος? Drivers ξεdrivers / settings ξεsettings. Αντι να παραδεχτεις οτι εχεις αδικο, μου πηγες τη δουλεια στο budget....αν ειναι δυνατον (1) Σου ξαναλέω και πάλι απαντάω στο κάθε μαργαριτάρι σου. Έχεις ισάξιο επεξεργαστή από τον οχταπύρηνο jaguar? Δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση hardware-wise και να στο φτιάξουν το PC. Άσε που με τα διπύρηνα που πας να κοτσάρεις πάλι δεν θα σε βγάζει το budget. (2) Μα δεν σου είπα οτι δεν κλατάρουν που πας το θέμα...το αρχικό point μου είναι πως δεν μπαίνεις καν να κάνεις settings στην κονσόλα. (4) (5) Στο 4 με είχες στο "τόσα ξέρει τόσα λέει"... Πλέον απορώ με την νοημοσύνη σου. Μου λες οτί σου το πήγα στο budget αφού στην γιαυτό ακριβώς προορίζεται η κονσόλα budget gaming. Με 400ευρώ gaming σύστημα με όλα τα παρελκόμενα ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ??? Μου λες οτι θα παίζεις πιο γρήγορα drivers-ξεdrivers...δεν έχει...πιο γρήγορα δεν πρόκειται. Κονσόλα: Πατάω κουμπί->Δισκάκι->Ευτυχία PC: Πατάω κουμπί->Περνάω Windows->Κάνω 2-3restart ->Windows Complete->Windows Update->Restart->Περνάω drivers->Restart-> Περνάω παιχνίδι-> αααχ...επιτέλους Όπως σου είπα ακόμα και ΑΝ στα περάσουν όλα και ΔΕΝ σε χρεώσουν παραπάνω μόνο και μόνο που παίρνεις από configurator από ένα συγκεκριμένο stock hardware με συγκεκριμένες τιμές πάει. Αλλά εγώ στο δίνω. Εμένα θα ετοιμάζουν την παραγγελία μου και εσύ θα διαλέγεις ποια κάρτα και πιο CPU να βάλουν στον configurator ακόμη... +Ξαναεπαναλαμβανο, εισαι και σχετικος τρομαρα σου. Ο 2πιπυρηνος Ιντελακος κανει πλακα στους Jaguar core του ps4 / xbone. Aν ειναι δυνατον σε τεχνολογικο forum να συγκρινεις jaguar core με i3!!! Για το Θεο ρε συ, τουλαχιστον googlare πρωτα πριν πεταξεις τετοιες ατακες. Ίσως να το τερμάτισες... Αυτό ακριβώς έγραψα στο άλλο το παιδί οτί είναι κάτι μη συγκρίσιμο και τεχνολογικά και τιμολογιακά όταν πας από Intel cpu+Nvidia gpu vs custom made AMD. Και εσύ μου λες κάνω σύγκριση. Εσύ αναφέρθηκες σε i3 και gtx750 και τώρα σου ήρθε με πολύ καθυστέρηση η φώτιση πως επιτέλους δεν συγκρίνονται και θα μας την πεις από πάνω.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Γιατι οχι ? Υποθέτω οτι δε θα είναι αρκετά δυνατή.Όπως κάρτες 6 χρόνων δεν ειναι τώρα αρκετά δυνατές να τρέξουν σύγχρονα παιχνίδια.Το ps3 σήκωσε και battlefield 4.
Atzamestatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 (1) Σου ξαναλέω και πάλι απαντάω στο κάθε μαργαριτάρι σου. Έχεις ισάξιο επεξεργαστή από τον οχταπύρηνο jaguar? Δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση hardware-wise και να στο φτιάξουν το PC. Άσε που με τα διπύρηνα που πας να κοτσάρεις πάλι δεν θα σε βγάζει το budget. (2) Μα δεν σου είπα οτι δεν κλατάρουν που πας το θέμα...το αρχικό point μου είναι πως δεν μπαίνεις καν να κάνεις settings στην κονσόλα. (5) Στο 4 με είχες στο "τόσα ξέρει τόσα λέει"... Πλέον απορώ με την νοημοσύνη σου. Μου λες οτί σου το πήγα στο budget αφού στην γιαυτό ακριβώς προορίζεται η κονσόλα budget gaming. Με 400ευρώ gaming σύστημα με όλα τα παρελκόμενα ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ??? Μου λες οτι θα παίζεις πιο γρήγορα drivers-ξεdrivers...δεν έχει...πιο γρήγορα δεν πρόκειται. Κονσόλα: Πατάω κουμπί->Δισκάκι->Ευτυχία PC: Πατάω κουμπί->Περνάω Windows->Κάνω 2-3restart ->Windows Complete->Windows Update->Restart->Περνάω drivers->Restart-> Περνάω παιχνίδι-> αααχ...επιτέλους Όπως σου είπα ακόμα και ΑΝ στα περάσουν όλα και ΔΕΝ σε χρεώσουν παραπάνω μόνο και μόνο που παίρνεις από configurator από ένα συγκεκριμένο stock hardware με συγκεκριμένες τιμές πάει. Αλλά εγώ στο δίνω. Εμένα θα ετοιμάζουν την παραγγελία μου και εσύ θα διαλέγεις ποια κάρτα και πιο CPU να βάλουν στον configurator ακόμη... Ίσως να το τερμάτισες... Αυτό ακριβώς έγραψα στο άλλο το παιδί οτί είναι κάτι μη συγκρίσιμο και τεχνολογικά και τιμολογιακά όταν πας από Intel cpu+Nvidia gpu vs custom made AMD. Και εσύ μου λες κάνω σύγκριση. Εσύ αναφέρθηκες σε i3 και gtx750 και τώρα σου ήρθε με πολύ καθυστέρηση η φώτιση πως επιτέλους δεν συγκρίνονται και θα μας την πεις από πάνω. 1)Oχι, εχω καλυτερο. Για να βαλω ισαξιο θα πρεπει να βρω επεξεργαστη 8ετιας, που δεν πωλουνται πλεον 2)Οποτε δεν μπαινεις ουτε στο PC και τα αφηνεις στο αυτοματο. Ποια η διαφορα ? 5) Tουμπανο PC + 10 παιχνιδια ειναι φτηνοτερο απο κονσολα + 10 παιχνιδια. Που ειναι το budget gaming? Xωρια που οι περισσοτεροι εχουμε PC, οποτε με ενα κοτσαριμα μιας καρτας των 100-150, εχουμε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ budget gaming, και οχι budget gaming στο 500αευρω. Εγω παντως που αγορασα ps3 + gt5 πατησα κουμπακι και 2 μερες μετα επαιξα....αντιθετως στο PC, ουτε κουμπακι δεν παταω, ουτε δισκακι δεν αλλαζω. Double click και ετοιμος. Sorry αλλα στο plug & play πλεον το PC εχει περασει χρονια μπροστα. Βtw, το πλαισιο ειναι απο τα φτηνοτερα καταστηματα σε hw υπολογιστων. Με 500-600 ευρω σου φτιαχνω PC που παιζει καλυτερα απο τις κονσολες, σε 2 μερες ετοιμο συναρμολογημενο σπιτι σου με windows και drivers. Οπως προειπα...με το ps3 ακομα updates θα κατεβαζα Προφανως και ειναι συγκρισιμο. Παιρνεις τα ιδια παιχνιδια και τα τρεχεις σε ιδια αναλυση. ΤΣΟΥΠ, να τη η συγκριση. Εσυ προφανως την συκγριση και τον χαρακτηρισμο 2πυρηνος Intelakos τον εκανες υποτιμητικα, γιατι εισαι πολυ σχετικος και σου γυαλισε το νουμερο (το 8πυρηνο). Τωρα παλι κωλοτουμπα τα φερνεις. Υποθέτω οτι δε θα είναι αρκετά δυνατή.Όπως κάρτες 6 χρόνων δεν ειναι τώρα αρκετά δυνατές να τρέξουν σύγχρονα παιχνίδια.Το ps3 σήκωσε και battlefield 4. Στην αναλυση που παιζει το ps3 μια χαρα παιζει η καρτα 6 χρονων παντως (sub 720p). Bεβαια, αλλες ηταν οι τιμες τοτε και αλλες τωρα. Η καρτα αυτη τοτε κοστιζε 300+. Μια καρτα 7ετιας μαλιστα σηκωνει και το bf4 σε μεγαλυτερη αναλυση απο το ps3. Bεβαια ξαναλεω η συγκριση ειναι χαζη, γιατι για τα τοτε δεδομενα το ps3 ηταν συγκρισημο με ενα ΑΚΡΙΒΟ pc. Τωρα το ps4 ειναι συγκρισιμο (και χειροτερο) με το φτηνοτερο pc που μπορεις να φτιαξεις. Εντελως διαφορετικες εποχες
Street-Fighter Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μαγκες αστε τα pc. Το θεμα ειναι πως next gen γραφικα δεν θα δουμε στις υπαρχουσες κονσολες οπως ειδαμε παλια psx-ps2 & ps2 - ps3. Οποτε αρπαχτη κανανε ολοι εκτος απο ninty που επρεπε να αναβαθμισει το wii. Μου αρεσε που καποιοι μιλαγαν για 60fps κλειδωμενα στα 1080p @@... 2
IsolatedParania Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 ΡΕ! Για το παιχνίδι θα μιλήσουμε ή θα αρχίσετε ΆΛΛΟΝ έναν πόλεμο (Όχι ότι δεν τον αρχίσατε, απλά λέω) που όπως πάντα δεν βγάζει κάπου;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα