Atzamestatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Kονσόλα ΜΟΝΟ για exclusives. Halo,uncharted.gears,god of war κτλ. Και δέν είναι θέμα τιμής γιατί όποιος έχει να σκάσει 500 ευρουλάκια γαι κονσόλα και κάνα τίτλο, δεν νομίζω να κολλάει στα 100+ παραπάνω για ενα decent gaming pc. Kαι εχω Χ1 για quantum break ,gears,halo Κτλ όταν με το καλό, αλλά όχι και να έχω απαίτηση ένα Open world next gen game να τρέχει καλύτερα στην κονσόλα απο την 690 μου. Κάποια πράγματα να τα αντιμετωπίζουμε και με λογική, οκ μπορεί να γουστάρω κονσόλες και σε δευτερη μοίρα το pc, αλλά να μου την λέει κάποιος (εχει γίνει) για το 720p στο χ1 ενω αυτός παίζει σε 900P (bf4) είναι κατάντια και fanboyσμος όσο δέν πάει. Εγω μετα το ps3 δεν ξανααγοραζω κονσολα. Παρολο που αγαπαω το GT, ας βαλουν το κωλο τους να το βγαλουν σε PC. Kοροιδο δεν γινομαι παλι για 5 exclusives. Θεωρω αυτη την τακτικη απατη. Αν αξιζαν οι κονσολες ως κονσολες, δεν θα ειχαν αναγκη τα exclusives για να επιζησουν. Το να πληρωνει η Sony και MS developers ωστε να μη βγαλουν τα παιχνιδια τους στους .... απεναντι, δηλαδη στα PC η στην ανταγωνιστικη κονσολα με πληττει εμενα ως gamer, και δεν θα τους επικροτησω, και επισης μου δινει να καταλαβω οτι μαλλον το προιον τους πασχει σε σχεση με τον ανταγωνισμο, γιαυτο πρεπει να τα ακουμπησουν. Ειναι σαν να εχω ενα μαγαζι και να δινω λεφτα στην Χ εταιρια (apple ας πουμε) να πουλαει το κινητο της μονο σε μενα. Τι σημαινει αυτο? Οτι οι τιμες μου και η εξυπηρετηση μαλλον ειναι για τον μπεο, και καταφευγω σε αλλα μεσα να κερδισω πελατες. ΟΥΣΤ Αφού δεν σου κάνουν οι απαντήσεις που σου δίνω σου δίνω τον developer να στα πει....παίξε κόντρα και μ' αυτόν να δω τι θα καταλάβεις "Resolution is a number, just like framerate is a number. All those numbers are valid aspects of making games.But you make choices about the experience you want to deliver. In our case, dynamism is everything. Exploration and expression are everything. You want to have a steady framerate, but you want to have dynamism at the core of the experience. The same goes with resolution. "The effort was split on continuing dynamism and making sure players can express themselves through hacking without ever being disappointed in how the game responds to them, whether it's visually or through gameplay," Morin said. "That's important. Resolution has nothing to do with that. That's why stuff like resolution can scale a bit down so that we never compromise the soul of Watch Dogs." Στην ερωτηση δεν απαντας ομως. Και στις υπολοιπες την πλατη στα ποδια.. Προφανως αυτα που λεει λογικα ειναι. Επειδη οι κονσολες δεν εχουν δυναμη, θυσιαζει αναλυση και frames για να μεινει το game ιδιο. Ναι οκ, το ιδιο μπορει να κανει και στο ps3. Την καινουργια κονσολα τι χρειαζομαστε αφου δεν μετραν τα γραφικα και τα 400p ειναι οκ για σενα δεν μου απαντας ομως.. Στα υπολοιπα περι καταναλωσης, configuration κλπα επικρατει πληρης αγνοια...οπως περιμενα
alexiskrp Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αν αξιζαν οι κονσολες ως κονσολες, δεν θα ειχαν αναγκη τα exclusives για να επιζησουν. Γιαυτό παίρνεις κονσόλα φίλε μου όμως. Εγω που ήθελα killer instinct,dead rising,ryse,forza,gears,halo,quantum,sunset,fighting games κτλ έκανα την καλύτερη επιλογή για μένα με το χ1. Άλλος θέλει Mario,zelda,metroid,starfox,pikmin κτλ, και θα πάει σε nintendo, Άλλος θέλει uncharted,order,driveclub,infamous,god of war και πολλά άλλα...έ θα πάει σε ps. Όλα τα παραπάνω κατα 99,9% δεν θα βγούν ποτέ σε pc για ευνόητους λόγους. Τα exclusives είναι ζωτικής σημασίας για την πορεία της κονσόλας, αυτα τις πουλάνε και όχι το ετήσιο call of duty, assassins creed κτλ. Γιαυτό αξίζουν οι κονσόλες και για την όποια ευχρηστία,all in one, και small factor σου δίνουν.
Cowboy Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 @Atzamestatos Φιλε δες το Assetto Corsa (ειναι early access ακομα), ειναι κλασης ανωτερο απο το GT, πολυ πιο ρεαλιστικο και πραγματικο Simulator. Επισης παιχνιδαρα (ισως το καλυτερο racing Sim) θα ειναι και το Project CARS που βγαινει το Νοεμβριο.
tosodoula Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μητρικες με 4,5 θεσεις για καρτες γραφικων, καρτες γραφικων των 1000€ επεξεργαστες των 1500€ ,Τροφοδοτικα 1600w και παει λεγοντας υπερβολη?Σε 5 χρονια αναγκη.Βαλε youtube 4k αναλυση και παιξτω.Παιζει?Σε ενα χρονο δεν θα παιζει.Θα λες γιατι αφου επαιζε...!Ετσι ειναι.Οταν ενα παιχνιδι στις μετριες απαιτησεις εχει επεξεργαστη των 400€ και καρτα γραφικων αλλα τοσα παιξτω με το πισι τω 300€
jimmys30 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Στο Wii U θα βγει καθολου η απλα το ανακοινωσανε ετσι και μετα ειδαν οτι δεν τρεχει ουτε με 10frame? Ξερει κανενας τιποτα γιατι απο τον τιτλο και μονο ειναι σαν να μην υπαρχει το αλλο.
alexiskrp Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μητρικες με 4,5 θεσεις για καρτες γραφικων, καρτες γραφικων των 1000€ επεξεργαστες των 1500€ ,Τροφοδοτικα 1600w και παει λεγοντας υπερβολη?Σε 5 χρονια αναγκη.Βαλε youtube 4k αναλυση και παιξτω.Παιζει?Σε ενα χρονο δεν θα παιζει.Θα λες γιατι αφου επαιζε...!Ετσι ειναι.Οταν ενα παιχνιδι στις μετριες απαιτησεις εχει επεξεργαστη των 400€ και καρτα γραφικων αλλα τοσα παιξτω με το πισι τω 300€ Μία βόλτα απο τις αγγελίες θα σε πείσει... με μία πρόχειρη ματιά σου έβγαλα πισάκι με i7 920, 6gb ram, 7950 radeon και όλα τα υπόλοιπα (κουτι,τροφοδοτικο κτλ) με 500 ευρουλάκια.. και σε 5 χρονάκια θα αλλάξουν και οι κονσόλες so whats the point? Με τα παραπάνω θα παίζεις το watchdogs 1080p με πάνω απο 30fps..όπως επίσης και το bf4, ac4, κτλ. Και εγώ με κονσόλες μεγάλωσα και τις είχα όλες εκτος των neo geo (ειμαι 32) αλλά oi εποχές έχουν αλλάξει τα τελευταία 4 χρονάκια. Προφανώς και δεν θα αλλάξεις την ιδέα σου και ούτε θα την επιβάλεις σε άλλους, αλλα facts are facts. Στο Wii U θα βγει καθολου η απλα το ανακοινωσανε ετσι και μετα ειδαν οτι δεν τρεχει ουτε με 10frame? Ξερει κανενας τιποτα γιατι απο τον τιτλο και μονο ειναι σαν να μην υπαρχει το αλλο. Λες να τρεχει σε 360 και να κολλάνε στο u? 2
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Το oblivion ήταν απο τα πρώτα παιχνίδια που βγήκαν και για τις 2 πλατφόρμες (pc και ps3).Με μια γρήγορη αναζήτηση: pc, ps3.Μεγάλες διαφορές αλλά τελικά το ίδιο hardware μας έδωσε gta V και Last of us.Θέλω να πω οτι αν θελουν να φτιάξουν εντυπωσιακά γραφικά, μπορούν.Το pc θα έχει πάντα καλύτερα με (δυσ)ανάλογο κόστος. Αυτο που με χαλάει στη καινούργια γενιά είναι οτι δε μου έχει δείξει κάτι που να περιμένω.Δηλαδή το Oblivion είχε φοβερά γραφικά για την εποχή του (ήθελες τρελό pc για να το τρέξεις όπως στη φωτογραφία σε 720p) που ξεχώριζαν απο ότι είχε βγει πιο πριν.Ότι έχουν δείξει στο ps4 με έχει αφήσει αδιάφορο.
music_lover Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Κατάλαβα..για να το παίξουμε δηλαδη στο pc σε 1080p θα πρέπει να σκάσουμε ΠΑΛΙ ένα κάρο λεφτά για μνήμες ram, cpu, gpu και δεν συμμαζεύεται. Είχαμε τα crysis σαν κράχτες τώρα μας προέκυψε το watch dogs. Μια "λάθος" σειρά στον κώδικα και τσουπ δώσε πόνο, lag, low fps και εμπρός καλό μου πορτοφόλι.
MavroManitari Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Στην ερωτηση δεν απαντας ομως. Και στις υπολοιπες την πλατη στα ποδια.. Προφανως αυτα που λεει λογικα ειναι. Επειδη οι κονσολες δεν εχουν δυναμη, θυσιαζει αναλυση και frames για να μεινει το game ιδιο. Ναι οκ, το ιδιο μπορει να κανει και στο ps3. Την καινουργια κονσολα τι χρειαζομαστε αφου δεν μετραν τα γραφικα και τα 400p ειναι οκ για σενα δεν μου απαντας ομως.. Στα υπολοιπα περι καταναλωσης, configuration κλπα επικρατει πληρης αγνοια...οπως περιμενα Τι άγνοια βρε γαβ γαβ που σου απαντάω και αλλάζεις δυο λέξεις και ξαναρωτάς το ίδιο. (1) Το να πάρεις έτοιμο PC είναι "πέταμα" χρημάτων και δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις κάτι είναι αξιόλογο για gaming σε budget που συναγονίζεται κονσόλα...το όλο point του PC vs Console είναι να φτιάξεις πάνω κάτω στο ίδιο budget pc και να έχεις απόδοση για να μιλήσεις. Άμα σκάσεις 2 χιλιάρικα για να πάρεις Alienware ή έστω 1000 για Turbo-X Cerberus Gaming PC και πας να το συγκρίνεις με κονσόλα είσαι μόγγολος as a fact. (2) Τώρα τρολλάρεις έτσι... Ναι βρε κούκλε μου υπάρχουν configures αλλά εάν το PC είναι ανάμεσα σε mid-high είτε θα παίζει σε high και θα ψηλοκλατάρει είτε θα παίζεις σε mid πιο πετσοκομμένα απ' ότι χρειάζεται. Α και μιας που μου το θύμησες το 90% των autoconfigure κάνουν ακριβώς αυτήν την καγκουρία και δεν είναι εξελιγμένα αρκετά ώστε να διαλέξουν ανάμεσα σε AA/AF/XXAO ρυθμίσεις αλλά πολύ απλά θα σε πετάξουν στα low-mid-high. (4) Σου απάντησα με λόγια των devs αλλά και με δικά μου...οι next gen consoles υπάρχουν για να σηκώνουν τα next gen παιχνίδια όχι να τα παίζουν σε ultra. Οι αναλύσεις και τα FPS δεν είναι το παν αλλά μετά από κάποια χρόνια το hardware ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ την εφαρμογή καν. γκεγκε??? (5) Όχι το xboxone έχει 100W consumption/το PS4 έχει 130W full game load...το θέμα είναι πως on full load και ο i3 και η 750 θα καίνε παραπάνω.Οπότε μην κολλάς εκεί + Οτι παίζεις κομπίνα εφόσον οι 750 βγήκαν πολύ πιο αργά από τον σχεδιασμού του harware των PS4/Xboxone + Oτι συγκρίνεις διπύρηνο ιντελάκο vs οχταπύρηνο CPU AMD...για να σε δω να συγκρίνεις fx8XXX downclocked στην συχνότητα των console....αααααα Κατ'α τ άλλα δεν υποστηρίζω το τρολλί και άστο να λέει ότι θέλει. απλά απάντησα στο μαργαριτάρι πως μια "750 και i3 θα καίνε και λιγότερο"
ggramenos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μας εχετε ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ(...για να μην πω τιποτα άλλο πιο βαρυ)....αλλαξε τον τιτλο και γραψε...."" Κονσολαδες δεν θα παιξετε το Watch Dogs σε 1080p γιατι αν επαιζε ποτε κατι τετοιο τα FPS θα πεφτανε στο 10 και τοτε το παιχνιδι θα ηταν....unplayable......ααα,,,και κατι άλλο....PC vs Console...............PC WINS!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........again and again!!!!!!! 1
Cowboy Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Τι άγνοια βρε γαβ γαβ που σου απαντάω και αλλάζεις δυο λέξεις και ξαναρωτάς το ίδιο. (1) Το να πάρεις έτοιμο PC είναι "πέταμα" χρημάτων και δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις κάτι είναι αξιόλογο για gaming σε budget που συναγονίζεται κονσόλα...το όλο point του PC vs Console είναι να φτιάξεις πάνω κάτω στο ίδιο budget pc και να έχεις απόδοση για να μιλήσεις. Άμα σκάσεις 2 χιλιάρικα για να πάρεις Alienware ή έστω 1000 για Turbo-X Cerberus Gaming PC και πας να το συγκρίνεις με κονσόλα είσαι μόγγολος as a fact. (2) Τώρα τρολλάρεις έτσι... Ναι βρε κούκλε μου υπάρχουν configures αλλά εάν το PC είναι ανάμεσα σε mid-high είτε θα παίζει σε high και θα ψηλοκλατάρει είτε θα παίζεις σε mid πιο πετσοκομμένα απ' ότι χρειάζεται. Α και μιας που μου το θύμησες το 90% των autoconfigure κάνουν ακριβώς αυτήν την καγκουρία και δεν είναι εξελιγμένα αρκετά ώστε να διαλέξουν ανάμεσα σε AA/AF/XXAO ρυθμίσεις αλλά πολύ απλά θα σε πετάξουν στα low-mid-high. (4) Σου απάντησα με λόγια των devs αλλά και με δικά μου...οι next gen consoles υπάρχουν για να σηκώνουν τα next gen παιχνίδια όχι να τα παίζουν σε ultra. Οι αναλύσεις και τα FPS δεν είναι το παν αλλά μετά από κάποια χρόνια το hardware ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ την εφαρμογή καν. γκεγκε??? (5) Όχι το xboxone έχει 100W consumption/το PS4 έχει 130W full game load...το θέμα είναι πως on full load και ο i3 και η 750 θα καίνε παραπάνω.Οπότε μην κολλάς εκεί + Οτι παίζεις κομπίνα εφόσον οι 750 βγήκαν πολύ πιο αργά από τον σχεδιασμού του harware των PS4/Xboxone + Oτι συγκρίνεις διπύρηνο ιντελάκο vs οχταπύρηνο CPU AMD...για να σε δω να συγκρίνεις fx8XXX downclocked στην συχνότητα των console....αααααα Κατ'α τ άλλα δεν υποστηρίζω το τρολλί και άστο να λέει ότι θέλει. απλά απάντησα στο μαργαριτάρι πως μια "750 και i3 θα καίνε και λιγότερο" 1. Δεν μιλησε για ετοιμο PC ο φιλος, αλλα για "συναρμολογημενο απτο καταστημα" Custom build δηλαδη που σου κανουν την συναρμολογηση στο καταστημα χωρις επιπλεον κοστος, και αν θελεις του περνανε και Windows/drivers. Αυτο κανουν οι περισσοτεροι που στηνουν custom build PCs. Tο υποστηριζουν τα περισσοτερα καταστηματα αυτο. http://bto.plaisio.gr/Machine http://www.e-shop.gr/PER_pc_config_desktop.phtml 2. Αυτο που λες ισχυσει, υπαρχουν περιπτωσεις που δεν σε καλυπτουν τα ετοιμα configures. Αλλα και παλι προτιμοτερο ειναι απο τις κονσολες που παιζουν στα 30fps με drops στα 20s και δεν μπορεις να κανεις τιποτα γι αυτο. Επισης να προσθεσω οτι τωρα πια τα auto-configure ειναι πολυ εξεληγμενα και κανουν σωστες ρυθμησεις. Σε αντιθεση με πριν 5 χρονια που το auto-configure σε μερικα games δεν καταφερνε να πετυχει ουτε την σωστη αναλυση της οθονης. 5. Δες το Review της GTX750ti των Eurogamer. Μετρησαν μεση καταναλωση συστηματος 135W με την TI εκδωση της GTX750 με i7-3770K overclocked to 4.3GHz. "We're seeing power consumption in line with PlayStation 4". Με τη non-TI εκδωση της 750 και με εναν i3, η καταναλωση θα ειναι αρκετα μικροτερη. 1
ggramenos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Οι κονσόλες υπάρχουν για να παίζεις στο σαλόνι σου ενώ το PC για να παίζεις στο γραφείο. ....ουπς......εγω που παιζω μονο στο σαλονι με το PC (...και με gamepad) εχω το συνδρομο της κονσολας????...Απλα φιλε μου με το PC τα εχεις ΟΛΑ και πολλα περισσοτερα από ότι φανταζετε καποιος...που έχει κονσόλα.. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2014 από ggramenos 5
panther_512 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Και εγώ το PC το έχω μονίμως επάνω στην 50-άρα TV μου. Ασύρματο πληκτρολόγιο/ποντίκι + ασύρματο gamepad. Τα καλύτερα και των 2 κόσμων. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα