Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να πάτε την συζήτηση στο Console vs PC είναι άτοπο και άχρηστο...

Είναι σαν να ανοίγει θέμα Ποδόσφαιρο vs Μπάσκετ στο insidehoops.com...

Ξεκολλήστε λίγο και καταλάβετε πως υπάρχουν trade offs. Τελείωσε, μέχρι εκεί...

• Like 3
  • Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To πως τσίμπησες στο μάρκετιγκ τι έχει να κάνει με το comment μου.

Επαναλαμβάνω... το PC NERD ασχολείται με 900p vs 1080p και 30fps vs 60fps....

Mα οι αλλοι πως να ασχοληθουν? Αμα για παραδειγμα, δεν εχεις δει αλλο παιχνιδι πλην του Pacman, μολις σου δωσουν τη νεα κονσολα που παιζει Tetris θα ξετρελαθεις απο τη χαρα σου. Λογικο και αναμενομενο

• Like 2
Δημοσ.

Το να πάτε την συζήτηση στο Console vs PC είναι άτοπο και άχρηστο...

Είναι σαν να ανοίγει θέμα Ποδόσφαιρο vs Μπάσκετ στο insidehoops.com...

Ξεκολλήστε λίγο και καταλάβετε πως υπάρχουν trade offs. Τελείωσε, μέχρι εκεί...

Έλληνες... αστο (τουλαχιστον στο reddit εχουν και λιγο χιουμορ οταν κραζουν).. εδω απλα κλαινε.

• Like 3
Δημοσ.

Καθίστε να μετράτε τα pixels όσο εγώ θα λιώνω στο Laptop σε 1366χ768 ανάλυση στα medium/low dark souls στα 30 FPS, ρε ξυπνάτε δεν είναι τα pixels η διαφορά ούτε το AA που θα κάνει ένα game να σου αρέσει, οι περισσότεροι από εδώ είστε χρόνια gamers τι έγινε ξυπνήσατε ένα πρωί και είπατε όπα τα 100-200 y pixels λιγότερα μου βγάζουν το μάτι;

Kαι πως παίζατε τόσα χρόνια games; 

Δεν λέω ότι το pc δεν έχει καλύτερα γραφικά, αλλά το fanboyliki που βλέπω είναι τραγικό.

Από έναν Happy PC/CONSOLE Gamer.

• Like 4
Δημοσ.

Τα νούμερα σου και οι χρονολογίες είναι λιγο εως πολύ λάθος. Δε θα στα διορθώσω, κάνε ένα google search να ενημερωθείς.

Αλλα ακόμη και αν θές να το πάμε τη σύγκρηση προ 3d accelaration γραφικά, και για αυτό θα σε πάω σε multi platform games... είχε το Tomb raider καλύτερα γραφικά στο PS απο το PC? αμφιβάλω...

Τελος πουθενά δεν αναφέρθηκα σε χρηματικό κόστος. Προφανώς και ήταν πολλαπλάσια η τιμή του υπολογιστή, αλλά σε καμία χρονική περίοδο δεν ήταν οι κονσόλες ανώτερες στο τομέα τον γραφικών. 

Οταν συγκρινουμε γραφικα ειναι προαπαιτουμενο να συγκρινουμε 2 πλατφορμες με ιδιο περιπου επιπεδο τιμων. Δεν γινεται να συγκρινεις κατι που κανει 1500 ευρω με κατι που κανει 500. Οταν λοιπον βγηκε το ps1 δεν υφισταται το pc gaming. Προς τα τελη του 90 αρχισε να γινεται mainstream και να ειναι σοβαρος αντιπαλος της κονσολας, αν και ακομα και τοτε οι τιμες ηταν λιγο τσιμπημενες

Δημοσ.

Οταν συγκρινουμε γραφικα ειναι προαπαιτουμενο να συγκρινουμε 2 πλατφορμες με ιδιο περιπου επιπεδο τιμων. Δεν γινεται να συγκρινεις κατι που κανει 1500 ευρω με κατι που κανει 500. Οταν λοιπον βγηκε το ps1 δεν υφισταται το pc gaming. Προς τα τελη του 90 αρχισε να γινεται mainstream και να ειναι σοβαρος αντιπαλος της κονσολας, αν και ακομα και τοτε οι τιμες ηταν λιγο τσιμπημενες

Η αναφορά μου δεν ανέφερε ποτέ τιμή γιατί ηταν απάντηση σε post που ανέφερε οτι οι κονσόλες ήταν ανώτερες στο επίπεδο γραφικών απο το PC.

Τώρα το αν εσύ το θεωρούσες mainstream στα τέλη του 90 ή όχι επειδή έπαιζες Playstation και δεν είχες γνώριζες το PC gaming, εγω μια χαρα θυμάμαι να παίζω wing commander, command and conquer, duke nukem και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες...

• Like 1
Δημοσ.

Καθίστε να μετράτε τα pixels όσο εγώ θα λιώνω στο Laptop σε 1366χ768 ανάλυση στα medium/low dark souls , ρε ξυπνάτε δεν είναι τα pixels η διαφορά ούτε το AA που θα κάνει ένα game να σου αρέσει, οι περισσότεροι από εδώ είστε χρόνια gamers τι έγινε ξυπνήσατε ένα πρωί και είπατε όπα τα 100-200 y pixels λιγότερα μου βγάζουν το μάτι;

Kαι πως παίζατε τόσα χρόνια games; 

Δεν λέω ότι το pc δεν έχει καλύτερα γραφικά, αλλά το fanboyliki που βλέπω είναι τραγικό.

Από έναν Happy PC/CONSOLE Gamer.

Αλλα οταν μιλας για gaming διαμαντια που βγηκαν το 2000 σου λενε οτι δεν μετρανε γιατι ειναι σε αλλη γενια που δεν υπηρχε ps3. Γενικα, 2 μετρα και 2 σταθμα

Btw, και γω παιζω παιχνιδια ανεξαρτητως γραφικων οταν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Σημερα ομως, σαφως θα προτιμησω το remastered monkey island απο την αρχικη του εκδοση. Ασε που ορισμενα genres απο τη φυση τους χρειαζονται τουμπανα γραφικα. Δοκιμασε να παιξεις ενα fps του 2000 ας πουμε, δεν παλευεται για πανω απο 10 λεπτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κανείς την εντύπωση αμα παίζεις το παιχνίδι σε 32αρα ή το πολύ σε 42αρα tv θα καταλάβει διαφορά;

Γιατί που παίζουν όλοι σε 20άρες σπάνια πλεον; 32αρα και πάνω....

Δημοσ.

Η αναφορά μου δεν ανέφερε ποτέ τιμή γιατί ηταν απάντηση σε post που ανέφερε οτι οι κονσόλες ήταν ανώτερες στο επίπεδο γραφικών απο το PC.

Τώρα το αν εσύ το θεωρούσες mainstream στα τέλη του 90 ή όχι επειδή έπαιζες Playstation και δεν είχες γνώριζες το PC gaming, εγω μια χαρα θυμάμαι να παίζω wing commander, command and conquer, duke nukem και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες...

Ειχα pc απο το 1991. PS1 πηρα το 1998, οποτε σε λαθος πορτα χτυπας. Σαφεστατα και παντα το PC θα ειναι μπροστα γιατι εξελισεται καθε μερα. Το θεμα ειναι να ειναι και λογικες οι τιμες αυτου...ε εκεινη την εποχη δεν ηταν

• Like 1
Δημοσ.

Αλλα οταν μιλας για gaming διαμαντια που βγηκαν το 2000 σου λενε οτι δεν μετρανε γιατι ειναι σε αλλη γενια που δεν υπηρχε ps3. Γενικα, 2 μετρα και 2 σταθμα

Btw, και γω παιζω παιχνιδια ανεξαρτητως γραφικων οταν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Σημερα ομως, σαφως θα προτιμησω το remastered monkey island απο την αρχικη του εκδοση. Ασε που ορισμενα genres απο τη φυση τους χρειαζονται τουμπανα γραφικα. Δοκιμασε να παιξεις ενα fps του 2000 ας πουμε, δεν παλευεται για πανω απο 10 λεπτα. 

Συμφωνώ σε όλα, προφανώς και δεν είμαι κατά των καλύτερων γραφικών ίσα ίσα γουστάρω τα eye candies ώρες ώρες, και βέβαια προτιμώ remastered ή κάποια καλύτερη έκδοση ενός παιχνιδιού.

Δημοσ.

Mα οι αλλοι πως να ασχοληθουν? Αμα για παραδειγμα, δεν εχεις δει αλλο παιχνιδι πλην του Pacman, μολις σου δωσουν τη νεα κονσολα που παιζει Tetris θα ξετρελαθεις απο τη χαρα σου. Λογικο και αναμενομενο

Δεν χρειάζεται να μην έχεις δει κανένα άλλο παιχνίδι.Γραμμένα τα έχει τα fps και της αναλύσεις ο νορμάλ άνθρωπος που θέλει κονσόλα για να παίξει κανα CODάκι /Pro με την παρέα του και χρησιμοποιεί την κονσόλα γι'αυτό που σχεδιάστηκε. Για διασκέδαση και όχι τρόπο ζωής. Σιγά μη χαλάει την ζωούλα του να μπλέκει με συνθέσεις-drivers-settings κλπ και να σπαταλά πιο πολύ ώρα optimizing παρά να παίζει. Αυτή η ασχολία είναι επικερδές μόνο στον καμμένο που το 3ωρο είναι minimum την ημέρα πάνω στον υπολογιστή.

Εξ άλλου η μόδα του Minecraft έδειξε μια χαρά πως τα γραφικά είναι κλειν μειν μπροστά σε ένα καλοσχεδιασμένο παιχνίδι. Ο σκοπός των games είναι η διασκέδαση. Θες eye candy? Ο κινηματογράφος έχει σμιλευτεί πάνω αυτόν τον τομέα εδώ και κάτι δεκαετίες.

• Like 1
Δημοσ.

@Atzamestatos εγώ παίζω cod1 και coduo 2003-4 και (κατα την άποψη μου παντα) γαμανε!

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App. Χρησιμοποιώ Swype οπότε τυχόν λάθος λέξεις στα post μου παρακαλώ να συγχωρεθούν!

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να μην έχεις δει κανένα άλλο παιχνίδι.Γραμμένα τα έχει τα fps και της αναλύσεις ο νορμάλ άνθρωπος που θέλει κονσόλα για να παίξει κανα CODάκι /Pro με την παρέα του και χρησιμοποιεί την κονσόλα γι'αυτό που σχεδιάστηκε. Για διασκέδαση και όχι τρόπο ζωής.

Ναι γιατί όσοι θέλουμε παιχνίδια σε όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα το έχουμε τρόπο ζωής. Peasant pls.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...