Προς το περιεχόμενο

[μνημη]G.Skill Ripjaws 4GB DDR3 Non ECC CL7 1066MHz 23,44€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραδοση εντος Αττικης +3 ευρω, εκτος +5 ευρω και το σημαντικοτερο "κατοπιν παραγγελιας" στο PC1 = ΑΚΥΡΟ (99%, γιατι την προηγουμενη που ειπα 100% εκατσε η εξαιρεση :P)

Δημοσ.

οταν το ανεβασα ,εγραφε οτι είχε αποθεμα.....μαλλον πεσανε τρελλες παραγγελιες.......χμ.....τελικα χρειαζεται το ντιμακι σε πολλους :P

Δημοσ.

μλκια, πηρα, δεν εχω άλλες θέσεις για μνημη! :mad:

Νομίζω αν οι αλλες μνήμες σου είναι πχ 1600 θα τρέχουν σε 1066 αν έχεις κ αυτη πανω

Δημοσ.

Νομίζω αν οι αλλες μνήμες σου είναι πχ 1600 θα τρέχουν σε 1066 αν έχεις κ αυτη πανω

ε δεν ηταν αυτό το πρόβλημα... 2 θεσεις ειχε η μητρική, τις γεμισα..! :P

Δημοσ.

Καμία σχέση με την προσφορά για τις Kingston HyperX Beast DDR3 8GB (2x4GB) 2400MHz. Γενικά αξίζουν για την gigabyte h61m-s2pv ? Γρηγορότερες δεν παίρνει η μητρική ?

Δημοσ.

έριξα και εγώ μία παραγγελία. μόνο η ραμ μου είχε μείνει για να συμπληρώσω το πακετάκι με τη μητρική απο το getitnow.

Δημοσ.

Καμία σχέση με την προσφορά για τις Kingston HyperX Beast DDR3 8GB (2x4GB) 2400MHz. Γενικά αξίζουν για την gigabyte h61m-s2pv ? Γρηγορότερες δεν παίρνει η μητρική ?

Η μητρική της προσφοράς παίζει άψογα στα 1333. Εκει τρέχω και τις δικές μου παρόλο που η μία ειναι 1600...

έριξα και εγώ μία παραγγελία. μόνο η ραμ μου είχε μείνει για να συμπληρώσω το πακετάκι με τη μητρική απο το getitnow.

εγω βιαζόμουν και τις "ακριβοπλήρωσα"

34 ευρω μια καινούργια και 20 μια μεταχειρισμένη λίγων μηνών (παλι καλα..)

Δημοσ.

εμενα δε μου πηγαινε η καρδιά να δώσω 35 ευρώ για 4 γίγα και έτσι περίμενα, έδωσα στο μεταξύ 32 για 4 γίγα ραμ για το λαπτοπ και είχα θέμα ασυμβατότητας και εμεινα με τη ραμ στο χέρι :( , μετά απο αυτό είπα δε θα τρέξω, θα περιμενω να βγει κάτι, έτσι και αλλιώς δε μου είναι απαραίτητος ο υπολογιστής, έχω ήδη λάπτοπ οπότε περισσότερο για "πλάκα" τον συμπληρώνω παρά απο ανάγκη.
Ελπίζω μονο να παραλάβουμε και να μη πέσει ακυρο γιατί θέλω να ξεμπερδεύω με τη ραμ.

Δημοσ.

Μόλις έσκασε τηλέφωνο για άκυρο.

Όταν παρήγγειλα δεν έλεγε άμεσα διαθέσιμο.

Δεν πειράζει, το δίκανο και το ινσόμνια να είναι σε ετοιμότητα και θα πάρω την επόμενη προσφορά. :devil:

Δημοσ.

Κι εδώ το ίδιο

Κι εδώ το ίδιο

Αλλάξτε και τον τίτλο να μην παίρνουν επισκέψεις τουλάχιστον και φύγαμε για αρνητική skroutz!

Δημοσ.

Κι εδώ το ίδιο

Αλλάξτε και τον τίτλο να μην παίρνουν επισκέψεις τουλάχιστον και φύγαμε για αρνητική skroutz!

το αυτό, αιντε πια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...