mesas Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Η εκπτωση πλεον ειναι 33% και η τιμη στα 49.03Ε χωρις ΦΠΑ και μεταφορικα 50% εκπτωση δινει το amazon.com για το Logitech Performance Mx Mouse. http://www.amazon.com/dp/B002HWRJBM/ref=pe_385040_30332200_TE_item Τιμη: $99.99 - 72.98Ε $66.97 - 36.60Ε Με τα μεταφορικα 13,40 και τον φορο 11,78 η τιμη παει στα 63.01Ε Το amazon ομως δινει δωρεαν μεταφορικα σε φοιτητες με διευθυνση .edu ηλεκτρονικου ταχυδρομιου. Υπάρχουν αρκετες ιστοσελιδες που κανουν δυνατη τη δωρεαν δημιουργια τετοιας διευθυνσης. Δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι νομιμο και κατα ποσο ισχυει για Ελλαδα Επεξ/σία 15 Μαΐου 2014 από mesas 1
chrimara3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Θα μπορούσες να μας πεις πως ακριβώς κάνουμε διεύθυνση με .edu? Είμαι φοιτητής εντός Ελλάδας. Έκανα μια πρόχειρη έρευνα και νομίζω ότι το .edu το έχουν μόνο στις ΗΠΑ.Αν δεν υπάρχει τρόπος να γλυτώσουμε τα μεταφορικά δεν είναι προσφορά καθώς στο skroutz έχει 70 https://www.skroutz.gr/s/88743/Logitech-MX-Performance.html
mesas Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Υπαρχει και το google αλλα ετσι για τα τυπικα οριστε https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CEEQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DV8MXkLxPKM4&ei=D-JyU4_1G-vX7Aa7soDQDA&usg=AFQjCNFV-RxUnRIzcUKG0nG-Oyw_Neqisw&sig2=YLP0q4MH1NWpWBcaFs_uEw&bvm=bv.66699033,d.ZGU Ξεκαθαρισα οτι δεν γνωριζω για το θεμα. Οποιος ενδιαφερεται μπορει να το ψαξει μονος του. Το ξερω οτι εχει 70 στο σκρουτζ, το ειχα δει πριν να φτιαξω το ποστ. Προσθεσε σε παρακαλω και το κοστος μεταφορικων. Εστω οτι ελεχιστο κοστος ειναι 2.5 Ευρω. Εαν προσφορα θεωρειται οποια τιμη εχει μειωση 10-15% της αρχικης αξιας τοτε κανουμε τα μαθηματικα που μαθαμε στο δημοτικο και βλεπουμε οτι οντως ειναι προσφορα. Επισης καλο θα ηταν να το δουνε και συμφορουμιτες που ενδιαφερονται για το προιον με φιλους ή γνωστους στην Αμερικη που μπορουν να τους το φερουν Ελλαδα στα 37 Ευρω
chrimara3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δεν αντιλαμβάνομαι τον επιθετικό σου τόνο.72 με τα μεταφορικά.Στο δημοτικό εγώ δεν θυμάμαι να έκανα περί ποσοστών.Αλλά αφού ξέρεις μαθηματικά,η αντίδρασή μου απέναντι στον χλευασμό σου είναι αντίστοιχη με αυτή του e^x όταν το ολοκληρώνεις.Προσωπικά δεν θεωρώ το 15% προσφορά,και μάλιστα σε φθηνά προϊόντα.Αν ήταν να πάρω αυτοκίνητο,οκ.Anyway,αν υπάρχει τρόπος να το πάρουμε στα 36 ευρώ είναι απίστευτη προσφορά και το ποντίκι μου φαίνεται πολύ ωραίο και διαβάζοντας reviews,το μόνο κακό λένε πως είναι η τιμή του. Συμφορουμίτες,όσοι έχετε κάποιον στις ΗΠΑ και ενδιαφέρεστε και εσείς για το ποντίκι,στείλτε μου pm!
mesas Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Χλευασμος, ειρωνικο υφος και τουπε παντογνωστη... έχουμε πλημμυρίσει... Ας μην το συνεχισουμε Οσο για το ποντικι ειναι φοβερο. Το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλυτερο απ' οτι δειχνει. Εχει τεραστια διαφορα με τα κοινα ποντικια τόσο στην ακριβεια (ναι, και κοστους) οσο και στον ανατομικο σχεδιασμο του. Για ατομα με μεγαλες παλαμες που σπαταλουν πολλες ωρες με ποντικι, για παραδειγμα επαγγελματιες σχεδιαστες θα δειτε τεραστια διαφορα με τα κοινα ποντικια. Για οποιον το σκεφτεται το προτεινω να μην το σκεφτεται αλλο και να κανει την κινηση. 1
chrimara3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Χλευασμος, ειρωνικο υφος και τουπε παντογνωστη... έχουμε πλημμυρίσει... Ας μην το συνεχισουμε Οσο για το ποντικι ειναι φοβερο. Το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλυτερο απ' οτι δειχνει. Εχει τεραστια διαφορα με τα κοινα ποντικια τόσο στην ακριβεια (ναι, και κοστους) οσο και στον ανατομικο σχεδιασμο του. Για ατομα με μεγαλες παλαμες που σπαταλουν πολλες ωρες με ποντικι, για παραδειγμα επαγγελματιες σχεδιαστες θα δειτε τεραστια διαφορα με τα κοινα ποντικια. Για οποιον το σκεφτεται το προτεινω να μην το σκεφτεται αλλο και να κανει την κινηση. Οι λογομαχίες μέσω διαδικτύου,ήταν,είναι και θα είναι πάντα ανούσιες. Πόσο μάλλον σε ένα φόρουμ που πρέπει να προσφέρουμε ο ένας στον άλλον και όχι να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Παιδιά,κάποια λύση γύρω από το ποντίκι μέσω ΗΠΑ; Το ποντίκι είναι απίστευτο αλλά δεν μπορώ να δώσω πάνω από 40 ευρώ για ποντίκι καθώς έχω χαλάσει πολλά τελευταία. 1
vrwmiaris Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 καλα σε μενα γιατι δειχνει 49 ευρα και δωρεαν μεταφορικα?
mesas Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αμα προχωρησεις την παραγγελια μεχρι το τελευταιο βημα πριν την πληρωμη σου εμφανιζει τα εξοδα για μεταφορικα και για εκτελωνισμο. Αν καταφερεις να το παρεις χωρις μεταφορικα, πες κα σε μας να το ξερουμε
tarantino2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Παιδιά το συγκεκριμένο mouse είναι απίστευτο και μπορώ να το πώ με απόλυτη σιγουριά καθώς το είχα στην κατοχή μου! Είμαι λάτρης της Logitech, είχα και το revolution mx αλλά το performance mx το λάτρεψα κυριολεκτικά και το βολεύτηκα απολύτως. Δυστυχώς, μετά απο χρόνια συμβίωσης μαζί του, μετά απο πτώση πέθανε πρίν λίγους μήνες.... Πάντως, έχω καταντήσει σάν 'ελέυθερος σκοπευτής' ψάχνοντας μία καλή τιμή καθώς θέλω σίγουρα να το ξαναπάρω αλλά σε καλή προσφορά -καλή ώρα σάν αυτή του TS- άλλα δέν έχω πάρε-δώσε με κάποιον φίλο απο Αμερική. Μόνο αρνητικό -κατ' εμέ- η τιμή του...
casperino Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 ανω των ποσο ευρω δεν εχει μεταφορικα το αμαζον? Δεν υπάρχει κάτι τετοιο στο αμαζον. Παλαιοτερα είχε δωρεαν μετα τα 25 ευρω περιπου αλλα καταργήθηκε αυτο.
mesas Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αποτι διαβαζα, δεν υπαρχουν πλεον δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα... Συγγνωμη που ρωταω εδω αλλα πως μορω να αλλαξω τον τιτλο του θρεντ σε περιπτωση που αλλαζει η τιμη η ληξει η προσφορα;
nek4d Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 ανω των ποσο ευρω δεν εχει μεταφορικα το αμαζον? Δεν υπάρχει κάτι τετοιο στο αμαζον. Παλαιοτερα είχε δωρεαν μετα τα 25 ευρω περιπου αλλα καταργήθηκε αυτο. Αποτι διαβαζα, δεν υπαρχουν πλεον δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα... Αυτα ισχυαν αποκλειστικα για το αγγλικο amazon, ουτε καν για αλλα Ευρωπαικα amazon και φυσικα ποτέ για το Αμερικανικο που επιπλεον περναει μια βολτα απο το Ελληνικο τελωνειο. Καπου υπαρχει ειδικο θεμα για το τελωνειο με πολλες λεπτομερειες, δεν χρειαζεται να ξεκινησει ακομη μια συζητηση εδω. Υπαρχουν εταιρειες που αγοραζουν για λογαριασμο σας σε διευθυνση εκει και σας στελνουν κατοπιν εδω με τα μεταφορικα εξτρα (με την προμηθεια τους) πχ borderlinx. Παντως παιδια, αν τυχον ξεκινησουμε να ποσταρουμε προσφορες απο Αμερικη, με το σκεπτικο μηπως υπαρχει καποιος γνωστος εκει, θα χασουμε την μπαλα τελειως, τα ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ πιο φθηνα (μονο ο ΦΠΑ φτανει), δεν θα εχουν νοημα μετα οι τοπικες προσφορες αλλα επισης δεν θα μπορει να αγορασει το 95% των μελων αυτα που θα διαβαζει. Ισως υπαρχει ηδη σχετικος κανονας, ισως παλαιοτερα μελη εχουν καλυτερη αποψη. Ασχετο: Μηπως θυμαται/ξερει κανεις ποιο ειναι το αντιστοιχο ενσυρματο μοντελο της logitech για μεγαλα χερια? 1
chrimara3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 http://www.ebay.com/itm/Logitech-Performance-Mouse-MX-Cordless-Laser-Mouse-Rechargeable-/110962918207?pt=Mice&hash=item19d5e7c33fΑπό ebay σε τόσο λίγα χρήματα παίζει τελωνείο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα