Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ζητούνται άτομα που να θέλουν να ασχοληθούν με ειδησεογραφικό blog δημιουργώντας  δικά τους άρθρα ή συλλέγοντας ενδιαφέροντα άρθα από το ίντερνετ.

Υπάρχουν ήδη αρκετές ενότητες στις οποίες κάποιος μπορεί να ασχοληθεί,αλλά μπορούν να προστεθούν και νέες εάν προταθούν από τον ενδιαφερόμενο.

Ευχαριστω.

Μια μικρή γεύση από το blog.

10oe0i0.jpg

Δημοσ.

Δυνατοτητα για πληρωμη δεν υπαρχει καθως δεν υπαρχουν διαφημισεις ακομα στο blog

Δημοσ.

Και κάποιος που είναι καλός αρθρογράφος τι κίνητρο έχει να γίνει μέλος της ομάδας οταν δεν υπάρχει άμεση ή έμμεση αμοιβη;

Δημοσ.

Γράψτε για τη κακομοιρα τη μάνα σας ρε και οτι βγάζει απο τις pay per click διαφημίσεις το μήνα, δηλαδή 2,48€ θα το μοιράζεστε!!!

Άμα δε βάλεις στανταρακι 1,50 ή 2€ το άρθρο δουλεια δε γινεται. Οτι δίνεις παίρνεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πολλοί που γράφουν από χόμπυ χωρίς να θέλουν λεφτά. Μπορεί να βρει κάποιους τέτοιους που θέλουν απλά να κάνουν το "ψώνιο" τους

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά δεν καταλαβαίνω την τόσο αρνητική διάθεση!

Δεν έταξα σε κανέναν τίποτα φίλε ParisG!(Ίσα ίσα...)

Mikelamar

Γράψτε για τη κακομοιρα τη μάνα σας ρε και οτι βγάζει απο τις pay per click διαφημίσεις το μήνα, δηλαδή 2,48€ θα το μοιράζεστε!!!

Μπήκες στην διαδικασία να διαβάσεις τα μηνύματα πριν από το δικό σου?Δεν νομίζω.

Και κάποιος που είναι καλός αρθρογράφος τι κίνητρο έχει να γίνει μέλος της ομάδας οταν δεν υπάρχει άμεση ή έμμεση αμοιβη;

Την απάντηση στην έδωσε φίλε μου ο zio10 

Είναι πολλοί που γράφουν από χόμπυ χωρίς να θέλουν λεφτά. Μπορεί να βρει κάποιους τέτοιους που θέλουν απλά να κάνουν το "ψώνιο" τους

Με κάλυψες φίλε.Οι άλλοι κατάλαβαν οτι στήνουμε το Ελληνικό BBC μάλλον...

Δημοσ.

Θα μιλήσω μόνο εκ μέρους μου.

Η αρνητική διάθεση οφείλεται στο οτι τείνει να γίνει κανόνας η «εθελοντική» εργασία, εις όφελος κάποιου τρίτου. Δεν μιλάμε για κοινωνική συνεισφορά για κάτι που οι αρχές δεν μπορούν να καλύψουν (π.χ. να συμμετάσχω σε εθελοντικό καθαρισμό του πάρκου της περιοχής μου). Το θεωρώ λοιπόν το λιγότερο αναίδεια να βγαίνει κάποιος και να ζητά άμισθους υπαλλήλους. Δώσε του χώρο να γράψει αλλά επισης δώσε του και διαφημιστικό χώρο. Εναλλακτικά συνεχισε την κλασσική συνταγή των αντιγραφών απο άλλα sites. 

Τα «ψώνια» είναι πάντα «ψώνια» και θα βοηθάνε εκεί που νομίζουν οτι έχει αξία το έργο τους. Και εγώ είμαι ενα «ψώνιο» που βοηθώ αλλα μέλη του insomnia, με τη διαφορά οτι το διάλεξα και οχι με διάλεξε. Αν έβγαινε ένα νεο forum και μου ελεγε, ελα να βοηθάς εδω, για να μεγαλώσει το site μου (αυτό βέβαια δεν θα το ελεγε) θα του έλεγα κόψε μισθό ή τα λέμε σε κάμποσα χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά σε ευχαριστώ φίλε μου γιατί η άποψη σου έχει επιχειρήματα.

Στο θέμα μας τώρα.

Η αρνητική διάθεση οφείλεται στο οτι τείνει να γίνει κανόνας η «εθελοντική» εργασία, εις όφελος κάποιου τρίτου.Το θεωρώ λοιπόν το λιγότερο αναίδεια να βγαίνει κάποιος και να ζητά άμισθους υπαλλήλους.

Δεν νομίζω να ζήτησα υπάλληλους φίλε μου.Μιλάμε για άτομα που θέλουν να κάνουν καθαρά την πλάκα τους.

Για παράδειγμα εσένα σαν arc σου αρέσει η τεχνολογία.Θέλεις κάπου να κοινοποιήσεις την άποψη σου για το Samsung Galaxy S5,μπορείς να το κάνεις για την πλάκα σου έστω και αν είναι μια φορά την εβδομάδα,μια τον μήνα ή πρώτη και τελευταία.

Δεν ζήτησα από κανέναν να ασχοληθεί 8-10 ώρες την ημέρα ή να ανεβάζει 20-30 post κάθε μέρα.

Τώρα πάμε στα "οφέλη κάποιου τρίτου" το οποίο αν μη τι άλλο είναι προσβλητικό .Αυτό που μου λες στην ουσία είναι ότι προσπαθώ να εξαπατήσω κάποιον.Τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ.

Όπως ανέφερα και πριν διαφημίσεις δεν υπάρχουν στο blog.Αν κάποιος θέλει link για να το διαπιστώσει πλήρως ευχαρίστως να του το στείλω.Χωρίς διαφημίσεις λοιπόν για ποιο κέρδος-όφελος μιλάμε?

Δώσε του χώρο να γράψει αλλά επισης δώσε του και διαφημιστικό χώρο.

Αυτό φυσικά και είναι εφικτό.Ανέφερα κάπου το αντίθετο?

Δεν ξέρω αν σε κάλυψα,αλλά σε περίπτωση που έχεις κάποια αντίθετη άποψη στα παραπάνω πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...