Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Γιαγιά γιαγιά 50€ ζήτημα ζωής και θανάτου" το λέει και ο Μακρόπουλος ..;)

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορείς να φτάσεις το όριο χρημάτων του G2 εννοείται ασυζητητή το παίρνεις, είναι από τις καλύτερες συσκευές

Δημοσ.

Πήγα τώρα το απόγευμα σε Media Markt και είδα το LG G2. Έχει νομίζω από τις καλύτερες οθόνες, και παρατήρησα ότι έχει αρκετά καλύτερη μπαταρία από το Nexus 5, όμως δεν ξέρω αν είναι καλά ή όχι, από τα 2 GB ram έχει ελεύθερα 750 MB περίπου, χωρίς να έχει τίποτα εγκατεστημένο, με κλειστές όλες τις εφαρμογές και με καθαρή την προσωρινή μνήμη. Στο Nexus 5 δεν κατάφερα να βρω που είναι και αν έχει επιλογή για να δω πόση RAM χρησιμοποιεί και πόση έχει ελεύθερη. ? Μου αρέσει όμως και αυτό γιατί εκτός των άλλων είναι και pure Android.

Δημοσ.

Γενικά μην ασχολείσαι με την ram στο android το λειτουργικό την διαχειρίζεται μόνο του όπως αυτό ξέρει καλύτερα δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πόση ελεύθερη ram υπάρχει διαθέσιμη.

Δύσκολο το vs nexus και g2 προσωπικά θα πήγαινα στο g2 λόγω μπαταρίας και κάμερας.

Δημοσ.

To  Nexus 5 είναι κορυφή, βέβαια μπορείς άφοβα να πας στο Moto G και να πάρεις και 70 ευρώ ρέστα :) καθώς το φέρνει η Wind  στα 180 ευρώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...