tony81 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 "Γιαγιά γιαγιά 50€ ζήτημα ζωής και θανάτου" το λέει και ο Μακρόπουλος .. 1
makisko Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 "Γιαγιά γιαγιά 50€ ζήτημα ζωής και θανάτου" το λέει και ο Μακρόπουλος .. Κάπως έτσι....
JimxxZe Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αν μπορείς να φτάσεις το όριο χρημάτων του G2 εννοείται ασυζητητή το παίρνεις, είναι από τις καλύτερες συσκευές
stamatinho Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πολυ καλο το nexus 5.Παρτο. Καλο και το g2 αλλα 50ρικο στο 50ρικο στο τελος θα παρεις s5.
makisko Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πήγα τώρα το απόγευμα σε Media Markt και είδα το LG G2. Έχει νομίζω από τις καλύτερες οθόνες, και παρατήρησα ότι έχει αρκετά καλύτερη μπαταρία από το Nexus 5, όμως δεν ξέρω αν είναι καλά ή όχι, από τα 2 GB ram έχει ελεύθερα 750 MB περίπου, χωρίς να έχει τίποτα εγκατεστημένο, με κλειστές όλες τις εφαρμογές και με καθαρή την προσωρινή μνήμη. Στο Nexus 5 δεν κατάφερα να βρω που είναι και αν έχει επιλογή για να δω πόση RAM χρησιμοποιεί και πόση έχει ελεύθερη. ? Μου αρέσει όμως και αυτό γιατί εκτός των άλλων είναι και pure Android.
8elwADSL Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Γενικά μην ασχολείσαι με την ram στο android το λειτουργικό την διαχειρίζεται μόνο του όπως αυτό ξέρει καλύτερα δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πόση ελεύθερη ram υπάρχει διαθέσιμη. Δύσκολο το vs nexus και g2 προσωπικά θα πήγαινα στο g2 λόγω μπαταρίας και κάμερας.
morby Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 To Nexus 5 είναι κορυφή, βέβαια μπορείς άφοβα να πας στο Moto G και να πάρεις και 70 ευρώ ρέστα καθώς το φέρνει η Wind στα 180 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα