makisko Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Γεια σας παίδες. Θέλω καινούριο κινητό με 250 ευρώ το πολύ. Εδώ και 3 χρόνια έχω το Galaxy Ace και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, αλλά ήρθε η ώρα για αναβάθμιση... Μ αρέσουν τα Samsung. Τελευταία όμως με χαλάει λίγο αυτή η αίσθηση της πλαστικούρας. Η επόμενη επιλογή μου είναι LG, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θέλω να ξεφύγω από τα Samsung. Προς το παρών είμαι ανάμεσα στο S3 και το S4 mini. Πρώτα με ενδιαφέρει η ταχύτητα και μετά η αυτονομία (εννοείται σε normal χρήση) Επίσης όσων αφορά τις αναβαθμίσεις-υποστήριξη τι παίζει με τα LG?
stamatinho Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ειχα s3 και το s4 το εχει ακομα ενας φιλος.Θα σου λεγα να παρεις κινητο με 2gb ram καταρχην. Το ποσό που δινεις ειναι αρκετο οχι τεραστιο αλλα μια χαρα. Εγω θα σου προτεινω να βαλεις κατι παραπανω μιλαμε +20κατι ευρω και να παρεις η nexus 4 το οποιο απ οτι ξερω μια χαρα ενημερωσεις παιρνει η sony xperia z. Δε γνωριζω αν φερουν παλι τα public το note 2 στα 260 ευρω για να σου προτεινω και αυτο. Στο σκρουτζ το βλεπω απο 300+ και δεν γνωριζω το γιατι. Αυτα οσον αφορα λειτουργικο android. Αν θες κατι σε wp ετυχε να δω απο κοντα το lumia 925 και πιστευω πως ειναι παρα πολυ καλο αν και ειμαι androidakias. Αναμεσα σε s3 και s4 mini προσωπικα θα παιρνα s3. Για την lg δεν γνωριζω αν βγαζει updates σε ολα τα μοντελα της οποτε περιμενε να σου απαντησει καποιος αλλος. To σιγουρο ειναι οτι αν εμεινες ευχαριστημενος με το galaxy ace οτι και να παρεις απο αυτα θα εισαι χαρουμενος
makisko Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ειχα s3 και το s4 το εχει ακομα ενας φιλος.Θα σου λεγα να παρεις κινητο με 2gb ram καταρχην. Το ποσό που δινεις ειναι αρκετο οχι τεραστιο αλλα μια χαρα. Εγω θα σου προτεινω να βαλεις κατι παραπανω μιλαμε +20κατι ευρω και να παρεις η nexus 4 το οποιο απ οτι ξερω μια χαρα ενημερωσεις παιρνει η sony xperia z. Δε γνωριζω αν φερουν παλι τα public το note 2 στα 260 ευρω για να σου προτεινω και αυτο. Στο σκρουτζ το βλεπω απο 300+ και δεν γνωριζω το γιατι. Αυτα οσον αφορα λειτουργικο android. Αν θες κατι σε wp ετυχε να δω απο κοντα το lumia 925 και πιστευω πως ειναι παρα πολυ καλο αν και ειμαι androidakias. Όχι δεν θέλω WP. Όσο για το nexus 4, αν είναι να ξεφύγω τόσο με άλλα 10 ευρώ παίρνω το nexus 5. Δεν ξέρω αν με παίρνει. Στην αρχή υποτίθεται ότι θα έδινα κάνα 200άρι για κινητό...
tr3quart1sta Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 http://www.doctorandroid.gr/2014/04/motorola-moto-g-review-smartphone.html
8elwADSL Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αν μπορεί να κάνεις μια υπέρβαση των 50€ και πάρεις το nexus 5 δεν θα το μετανιώσεις. Αλλιώς μέχρι τα 250 υπάρχουν επιλογές όπως S3, Optimus G και τα "υποδεέστερα" moto G,l9 ii και S4 mini.
stamatinho Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ειχα s3 και το s4 το εχει ακομα ενας φιλος.Θα σου λεγα να παρεις κινητο με 2gb ram καταρχην. Το ποσό που δινεις ειναι αρκετο οχι τεραστιο αλλα μια χαρα. Εγω θα σου προτεινω να βαλεις κατι παραπανω μιλαμε +20κατι ευρω και να παρεις η nexus 4 το οποιο απ οτι ξερω μια χαρα ενημερωσεις παιρνει η sony xperia z. Δε γνωριζω αν φερουν παλι τα public το note 2 στα 260 ευρω για να σου προτεινω και αυτο. Στο σκρουτζ το βλεπω απο 300+ και δεν γνωριζω το γιατι. Αυτα οσον αφορα λειτουργικο android. Αν θες κατι σε wp ετυχε να δω απο κοντα το lumia 925 και πιστευω πως ειναι παρα πολυ καλο αν και ειμαι androidakias. Όχι δεν θέλω WP. Όσο για το nexus 4, αν είναι να ξεφύγω τόσο με άλλα 10 ευρώ παίρνω το nexus 5. Δεν ξέρω αν με παίρνει. Στην αρχή υποτίθεται ότι θα έδινα κάνα 200άρι για κινητό... Οπως σου ειπα αν εισαι κατοχος ace και εισαι ευχαριστημενος αν παρεις s3 θα σε καλυψει χαλαρα. Το ειχα και το εδωσα για να παρω το note 2. Ειναι πολυ καλο κινητο. Για την υπερβαση του μπατζετ αν και εφοσον μπορουσες οπως σου ειπε και ο adsl να πηγαινες σε κατι που θα το κρατουσες αρκετο καιρο. Παντως και σε s3 να καταληξεις μια χαρα ειναι.
tony81 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Α ρε πόσοι ξεκινήσαμε με ταβάνι και φτάσαμε ταράτσααα..Αν πραγματικά δεν μπορείς-θες να υπερβείς τα 250€ παρακαλώ τους φίλους (αν και συμφωνώ με τις προτασεις τους) να προτίνουν μέχρι αυτήν την τιμή (για αρχή). Είναι το πιο σημαντικό να ξέρουμε ακριβώς πόσα μπορούμε να δώσουμε...Θα ακολουθήσουν οι προτάσεις μου. 1
zeus8 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 299€ Huawei G750 σε Cyta και Wind σε λιγες μέρες. Octacore , 5.5΄΄ οθόνη και πολλά άλλα.
JimxxZe Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αν όντως όπως λές ήρθε η ώρα για αναβάθμιση συγκέντρωσε επιπλέον 50e και αγόρασε κάτι πολύ καλύτερο από αυτά που προτείνεις. Τώρα από το Ace να πας στο S3 ή το s4mini, ναι μεν είναι σαφώς καλύτερες συσκευές αλλά το lag και τα διάφορα προβλήματα θα σε κυνηγούν συνέχεια, και σαν κάτοχος του Ace μάλλον θα τα γνωρίζεις όπως και εγώ που έχω επίσης ένα mid range samsung... Οπότε για μένα καλύτερα σε αυτά τα λεφτά πάρε ή το optimus G ή συγκέντρωσε μερικά χρήματα ακόμα και πήγαινε σε nexus 5..
thomasG4 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αν όντως όπως λές ήρθε η ώρα για αναβάθμιση συγκέντρωσε επιπλέον 50e και αγόρασε κάτι πολύ καλύτερο από αυτά που προτείνεις. Τώρα από το Ace να πας στο S3 ή το s4mini, ναι μεν είναι σαφώς καλύτερες συσκευές αλλά το lag και τα διάφορα προβλήματα θα σε κυνηγούν συνέχεια, και σαν κάτοχος του Ace μάλλον θα τα γνωρίζεις όπως και εγώ που έχω επίσης ένα mid range samsung... Οπότε για μένα καλύτερα σε αυτά τα λεφτά πάρε ή το optimus G ή συγκέντρωσε μερικά χρήματα ακόμα και πήγαινε σε nexus 5.. Κανένα lag δεν έχω με το S4 mini. Αλίμονο αν με 1.5 GB Ram και διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.7 GHz είχε lag. Απο Galaxy Ace και εγώ άλλαξα και πήγα στο S4 mini και η διαφορά είναι χαώδης. Το μόνο κακό είναι η σαβούρα που βάζει η Samsung σε όλα τα κινητά της αλλά αυτο διορθώνεται εύκολα άμα τις κάνεις ανενεργείς μέσα απο τη διαχείριση εφαρμογών του Android. Στα 200 ευρώ που το αγόρασα πριν 2-3 εβδομάδες απο το flashaki.gr είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του.
doctorkostis Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Xiaomi Mi3. 246€. Κινεζικο μεν, αλλα πολυ καλυτερο απο αρκετα που πωλουνται Ελλαδα. Ισαξιο και ισως καλυτερο απο G2,S4. Εξαιρετικη εταιρεια. Snapdragon 800, 2 GB RAM, 13Mpixel camera, 3050 mAh μπαταρια, miui rom. http://www.minideal.net/xiaomi-m3-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-with-5-0-inch-fhd-ogs-screen-nfc-otg-black.html
StigmaX Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ακου, ή θα πάρεις κάτι οικονομικό <200€, πχ moto g, το οποίο μάλιστα μετα το update της εταιρίας είναι εξαιρετική επιλογή για τα λεφτα του. Η θα κάνεις μια μικρή υπέρβαση και να πας στην κατηγορία των 300€ και θα πάρεις nexus. Στα 250 ουτε πολύ καλύτερο του moto g θα βρείς, και το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι πολύ χειρότερο του Nexus 5. 1
stamatinho Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 <p>Xiaomi Mi3. 246€. Κινεζικο μεν, αλλα πολυ καλυτερο απο αρκετα που πωλουνται Ελλαδα. Ισαξιο και ισως καλυτερο απο G2,S4. Εξαιρετικη εταιρεια. Snapdragon 800, 2 GB RAM, 13Mpixel camera, 3050 mAh μπαταρια, miui rom.</p> <p> </p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.minideal.net/xiaomi-m3-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-with-5-0-inch-fhd-ogs-screen-nfc-otg-black.html'>http://www.minideal.net/xiaomi-m3-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-with-5-0-inch-fhd-ogs-screen-nfc-otg-black.html</a></p> Αν μπορει να περιμενει καποιες μερες τοτε συμφωνω με τα 1000. Τρομερο κινητο και τιμη. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
makisko Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Παιδιά, κατά αρχάς σας ευχαριστώ για την βοήθεια Έκανα και μια βόλτα στην αγορά σήμερα, είδα από κοντά μερικά τηλέφωνα και νομίζω ότι ο StigmaX έχει δίκιο. Και επειδή θα αργήσω να ξανακάνω "αναβάθμιση", λέω να βάλω κάνα πενηντάρικο ακόμα και να πάρω αυτό https://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html ή αυτό https://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html ή κάτι σ αυτήν την κατηγορία. Μου άρεσε και το moto G, και μου το πρότειναν κιόλας, αλλά δεν θέλω να πάρω Motorola. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα