rowain Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ότι λέει ο τίτλος. Είμαι με την evo και τον πήγα λίγο στα 4.4 και τον ζορίζω με video encoding αρχικά μιας και είναι από μόνο του πολύ έντονη εργασία για cpu. Τον έχω κάνει λίγο undervolting κιόλας. Ambient temp στους 26 βαθμούς. Πως σας φαίνονται τα core temps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 πφφ άκυρο..μόλις έτρεξα prime κράσαρε..οπότε επειδή δεν θέλω να πάω σε stock voltage μένω στα 4.3Ghz προς το παρόν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Τι ψύκτρα έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lemuria Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Γιατι δεν ανεβαζεις λιγο ρευμα? εχεις καλη ψηξη αν και νομιζω οτι οι 26 βαθμοι δεν ειναι και πολυ σωστοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 sorry για το offtopic αλλα το προγραματακι που τρεχει τερμα δεξια στην οθονη ποιο ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Τι ψύκτρα έχεις; την evo Γιατι δεν ανεβαζεις λιγο ρευμα? εχεις καλη ψηξη αν και νομιζω οτι οι 26 βαθμοι δεν ειναι και πολυ σωστοι.... H evo δεν είναι καλή ψύκτρα για καλό oc στον 8350. Γι αυτό και έχω κάνει udervolting για να έχω χαμηλές θερμοκρασίες στους πυρήνες και να πιάσω όσα περισσότερα mhz γίνεται σε αυτά τα volt. Δηλ μέχρι τα 4.3 . Από εκεί και πάνω θέλει να το βάλω στα stock voltage+ και δεν θέλω γιατί οι πυρήνες θα μπουν στην περιοχή των 50+ και αν και δεν αποτελούν πρόβλημα αυτές οι θερμοκρασίες, θέλω το chip μου να είναι άνετο και δροσερό. Οπότε μένω εδώ για τώρα. Οι 26 βαθμοί είναι ambient temp δηλ θερμοκρασία δωματίου. Τέσπα έκανα oc και στην Northbridge οπότε καλύπτω έτσι το λιγότερο oc στον επεξεργαστή μέχρι να αλλάξω ψύκτρα. sorry για το offtopic αλλα το προγραματακι που τρεχει τερμα δεξια στην οθονη ποιο ειναι ? Είναι sidebar gadget για το HWinfo. Το κατεβάζεις ξεχωριστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 σε ευχαριστω φιλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα