Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να ξεκινήσω να βλέπω ότι έχει βγει σε ταινία με το star wars αλλά δεν ξέρω με ποια σειρά να τα δω,μπορείτε να μου πείτε με ποια σειρά να ξεκινήσω να βλέπω(συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχουν βγει 80s)

Δημοσ.

Είπα να ξεκινήσω να βλέπω ότι έχει βγει σε ταινία με το star wars αλλά δεν ξέρω με ποια σειρά να τα δω,μπορείτε να μου πείτε με ποια σειρά να ξεκινήσω να βλέπω(συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχουν βγει 80s)

Πρωτα βλεπεις τα 4,5,6 και μετα τα 1,2,3..

• Like 3
Δημοσ.

Χρονικά πάνε κανονικά 1,2,3,4,5,6 αλλά αν δεις πρώτα τις 1,2,3 θα φας κάποια spoiler που θα χαλάσουν την εμπειρία των 4,5,6

Δημοσ.

Απλως αν δεις πρώτα τα καινουρια και μετά πας στα παλια θα φας ενα σοκ με τα εφε της τοτε εποχης. 

• Like 1
Δημοσ.

Κατά γενική ομολογία η καλύτερη σειρά να τα δεις είναι 4, 5, 1, 2, 3, 6 -- και αν θέλεις μπορείς να παραβλέψεις τελείως το 1, το οποίο είναι η μεγαλύτερη μούφα από τα 6.

Παραβλέποντας το 1 και πηγαίνοντας 4, 5, 2, 3, 6 έχεις το λεγόμενο machete order.

Update: δε χρειάζεται να πιστέψεις εμένα.

• Like 2
Δημοσ.
Κατά γενική ομολογία η καλύτερη σειρά να τα δεις είναι 4, 5, 1, 2, 3, 6

Αυτό.

To Phantom Menace είναι πράγματι άθλιο, αλλά δεν πρόκειται να σε αποθαρρύνει απο το να δείς τις υπόλοιπες.

Εναλλακτικά δες 4-6 και αγνόησε τα άλλα τρία.

Δημοσ.

Κατά γενική ομολογία η καλύτερη σειρά να τα δεις είναι 4, 5, 1, 2, 3, 6 -- και αν θέλεις μπορείς να παραβλέψεις τελείως το 1, το οποίο είναι η μεγαλύτερη μούφα από τα 6.

Παραβλέποντας το 1 και πηγαίνοντας 4, 5, 2, 3, 6 έχεις το λεγόμενο machete order.

Update: δε χρειάζεται να πιστέψεις εμένα.

αν ξεκινήσω από το 4 οι χαρακτήρες παρουσιάζονται?

Δημοσ.

Εννοείται ότι θα δεις 4,5,6 και μετά 1,2,3. Θα καταλάβεις όταν το δεις με αυτήν την σειρά πόσο δίκιο είχαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...