Σκαρπέλης Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Έχω αυτό το pc http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/131357-hp-110-125#prettyPhoto. Τα σπεκς του για gaming είναι χαμηλά και θελω να ρωτησω εαν στο μελλον θα μπορω να του κανω αναβαθμιση
Foxoulhs Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Έχω αυτό το pc http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/131357-hp-110-125#prettyPhoto. Τα σπεκς του για gaming είναι χαμηλά και θελω να ρωτησω εαν στο μελλον θα μπορω να του κανω αναβαθμιση αν θες να φτιαξεις ενα καθαρα gaming pc στο μελλον δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση σε αυτο..και καταρχας τι μιτρικη καρτα εχεις? 1
Σκαρπέλης Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 από τον κωτσοβολο το πηρα το desktop, ακριβώς όπως είναι στο λινκ πιο πανω Τωρα με cpuz το προγραμμα είδα ότι motherboard είναι Hewlett Packard 2AFB 1.02
FasTaker Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 αναλογα με τι παιχνιδια θες να παιζεις περνεις και το αναλογο συστημα. Με το συγκεκριμενο δεν μπορεις αν κανεις τιποτα ουτε παιρνει αναβαθμιση . πηγαινε για καινουργιο συστημα καλυτερα.
TRILOBYTER Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Κρατας επεξεργαστη, σκληρο, ραμ, (ισως μητρικη), ισως τροφοδοτικο, τα αλλα για πεταμα. Παιρνεις νεο κουτι/καρτα γραφικων σιγουρα, βαζεις παραπανω ραμ αν το επιτρεπει η μητρικη.. και θα εισαι μια χαρα για παιχνιδια αναλογα με το τι θες να παιξεις παντα. Ανοιξε το κουτι πες μας το μοντελο του τροφοδοτικου, και βαλε το speccy δωσε μας screen shots απο το υπολοιπο συστημα.
Σκαρπέλης Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 από ότι κατάλαβα μου λέτε ότι το συγκεκριμένο case του pc σε περίπτωση αναβάθμισης πετιέται?
Foxoulhs Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 από ότι κατάλαβα μου λέτε ότι το συγκεκριμένο case του pc σε περίπτωση αναβάθμισης πετιέται? φιλε μου αν θες ενα gaming pc πετας κουτι,επεξεργαστη,μιτρικη,τροφοδοτικο..οι μνημες ραμ για δες τι συχνοτητα εχουν? 1
Σκαρπέλης Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 To συγκεκριμένο pc προφανώς δεν το πήρα για gaming, το πήρα για χρήση office, internet κλπ απλά σκέφτομαι π.χ. σε κανα 2 χρόνια να του πάταγα μια αναβάθμιση να παιζα κανα βαρίδι game. Επεξεργαστή για gaming ένας φίλος μου συστήνει i5, όχι τόσο i7 ,μου λέει ότι δεν πολυέχει σημασία. Ram frequency έχω 798.1 ΜHz
Foxoulhs Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 To συγκεκριμένο pc προφανώς δεν το πήρα για gaming, το πήρα για χρήση office, internet κλπ απλά σκέφτομαι π.χ. σε κανα 2 χρόνια να του πάταγα μια αναβάθμιση να παιζα κανα βαρίδι game. Επεξεργαστή για gaming ένας φίλος μου συστήνει i5, όχι τόσο i7 ,μου λέει ότι δεν πολυέχει σημασία. Ram frequency έχω 798.1 ΜHz ρε φιλε σε ενα budget gaming pc δεν θα δωσεις τοσο μεγαλη βαση στον επεξεργαστη αλλα στην καρτα γραφικων.. και η διαφορα μεταξυ ι3 και ι5 θα ειναι μηδαμινη ^^
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 φιλε μου αν θες ενα gaming pc πετας κουτι,επεξεργαστη,μιτρικη,τροφοδοτικο..οι μνημες ραμ για δες τι συχνοτητα εχουν? Γιατι να πεταξει τον επεξεργαστη? Δεν μας εχει πει τι θελει να παιξει αλλα μπορει με μια καρτα γραφικων και καποιες αλλες αλλαγες να το κανει μια χαρα gaming με τον επεξεργαστη που εχει.
Millennium Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 και η διαφορα μεταξυ ι3 και ι5 θα ειναι μηδαμινη ^^ 1
dimitrisOP Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 ρε φιλε σε ενα budget gaming pc δεν θα δωσεις τοσο μεγαλη βαση στον επεξεργαστη αλλα στην καρτα γραφικων.. και η διαφορα μεταξυ ι3 και ι5 θα ειναι μηδαμινη ^^ 1)bottleneck 2)τεράστια διαφορα
Σκαρπέλης Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 οπότε λες ότι αν κουμπώσω ισχυρή κάρτα γραφικών λες να μην την σηκώνει ο επεξεργαστής?
TRILOBYTER Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 οπότε λες ότι αν κουμπώσω ισχυρή κάρτα γραφικών λες να μην την σηκώνει ο επεξεργαστής? Αναλογα με την καρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα