Panagiotis32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Εχω το εξής πρόβλημα, οταν κλείνω το pc αυτό συνεχίζει να δίνει ρεύμα στα Usb ports με αποτέλεσμα το ledακι απο το ποντίκι να είναι ενοχλητικό την νύχτα. Η μητρική μου είναι η gigabyte h87-hd3. Μπήκα στα bios αλλά δεν βρήκα τίτοτα εμφανές που έχει να κάνει με usb ή οτιδήποτε σχετικό. Επειδή δεν θέλω να πειράξω ρυθμίσεις που δεν γνωρίζω, μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω ώστε να μην δίνει ρεύμα πουθενά οταν κλείνει το pc?
FasTaker Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 κλεισε και το τροφοδοτικο σου σιγουρη λυση. Περα απο την πλακα κοιταξες μηπως τα usb connectors πανω στην μητρικη ειναι κουμπωμενα σωστα?
Occultist Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Και σε εμένα το ίδιο κάνει και νομίζω ότι είναι μέρος του σχεδιασμού. Δεν υπάρχει πάντως κάποια σχετική επιλογή στο bios.
selianx Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Είναι για το ON/OFF charge feature. Συνεχίζει να δίνει ρεύμα στις USB θύρες ώστε να φορτίζεις πχ. το κινητό σου ενώ το PC είναι κλειστό.Δες στο BIOS αν έχει κάτι για ON/OFF charge, ή σε κανά software της Gigabyte αν έχεις περάσει, μπας και έχει επιλογή να κλείσεις το ON/OFF Charge.Επίσης κάτι άλλο που θα μπορούσε να σου δημιουργεί αυτό που περιγράφεις, είναι το Enable Wake up by Mouse/Keyboard (ή κάπως έτσι). Βάλτο OFF να δεις. Νομίζω όμως, ότι αν το βάλεις OFF αυτό, όταν το PC θα μπαίνει σε Sleep Mode, δε θα μπορείς να το επαναφέρεις κουνώντας απλά το ποντίκι ή χτυπώντας ένα πλήκτρο στο πληκτρολόγιο, αλλά θα πρέπει να το κάνεις επανεκκίνηση.
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 To wake up by mouse/keyboard ειναι sto disable. οn off charge δεν εχει στα bios. Εχει ομως ενα προγραμμα της gigabyte που εγινε install μαζι με τα drivers. Δεν ξερω πως ανοιγει παντως. μονο στα προγράμματα στο πινακα ελεχγου το βλέπω.
selianx Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Νομίζω το ON/OFF charge, αν είναι εγκατεστημένο, φαίνεται στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων, για δες εκεί.Ψάξε και για ErP Settings ή κάπως έτσι (λογικά κάπου στο Power management στο BIOS θα είναι), και κάντο Enable (ή disable αν είναι ήδη) και δες αποτελέσματα. 1
Panagiotis32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ πάρα πολύ! Το ErP ήταν τελικά. Το έκανα enable και τώρα σβήνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα