Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα, εννοειται πως χρησιμοποιεις email client, πχ στο κινητο σου, απλα εννοεις δεν χρησιμοποιεις desktop email client.

Δεν εισαι υποχρεωμενος να το δωσεις το τηλεφωνο.

Είχα διαβάσει κάπου για bypass του τηλεφώνου στο GMail αλλά ως εκεί,γιατί δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο.

Αν και μιλάμε για κίνδυνο να χάσεις τα mail σου,μια επιλογή για να μην συμβεί είναι να δώσεις το τηλέφωνό σου.

Δημοσ.

Είχα διαβάσει κάπου για bypass του τηλεφώνου στο GMail αλλά ως εκεί,γιατί δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο.

Αν και μιλάμε για κίνδυνο να χάσεις τα mail σου,μια επιλογή για να μην συμβεί είναι να δώσεις το τηλέφωνό σου.

Δεν χρειαζεται καν bypass, ειναι προαιρετικο να δωσεις το κινητο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το... "αφου δεν εχω να κρυψω κατι" στις επομενες γενεες θα κανει τετοια ζημια που θα μας βριζουν... πολυ ασχημα ομως...!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλα, εννοειται πως χρησιμοποιεις email client, πχ στο κινητο σου, απλα εννοεις δεν χρησιμοποιεις desktop email client, που ειναι επισης εξαιρετικο βολικο software.

Δεν εισαι υποχρεωμενος να το δωσεις το τηλεφωνο.

Gmail app έχω  στο iphone...

Δημοσ.

Gmail app έχω  στο iphone...

Email client αποκλειστικα για gmail δηλαδη, με λιγα λογια gmail client.

Δεν προτιμας να μπαινεις μεσω web interface , αλλα προτιμας να χρησιμοποιεις εξειδικευμενη εφαρμογη αντι για τον browser.

• Super Moderators
Δημοσ.

Email client αποκλειστικα για gmail δηλαδη.

Το app του gmail είναι, οπότε αν το δεις έτσι και το gmail.com clilent δεν είναι? Δεν έχω καταλάβει τι αναλύουμε ακριβώς! Το ios mail app δεν λειτουργεί όπως το gmail app που στην ουσία σου δείχνει το περιεχόμενο μέσω web...

Δημοσ.

Το app του gmail είναι, οπότε αν το δεις έτσι και το gmail.com clilent δεν είναι? Δεν έχω καταλάβει τι αναλύουμε ακριβώς! Το ios mail app δεν λειτουργεί όπως το gmail app που στην ουσία σου δείχνει το περιεχόμενο μέσω web...

Οπως και να εχει, ο περισσοτερος κοσμος χρησιμοποιει email clients εν ετει 2014, τι ειναι το mail client στο desktop του(mail/airmail σε mac, thunderbird/outlook σε windows κλπ) τι ειναι ενα mail app στο κινητο του (mail/gmail app σε ios, gmail/email app σε android κλπ).

• Super Moderators
Δημοσ.

Οπως και να εχει, ο περισσοτερος κοσμος χρησιμοποιει email clients εν ετει 2014, τι ειναι το mail client στο desktop του(mail/airmail σε mac, thunderbird/outlook σε windows κλπ) τι ειναι ενα mail app στο κινητο του (mail/gmail app σε ios, gmail/email app σε android κλπ).

Δεν είμαι ο "περισσότερος κόσμος" τι να κάνουμε τώρα! :)

Δημοσ.

Δεν είμαι ο "περισσότερος κόσμος" τι να κάνουμε τώρα! :)

Μα εσυ ειπες μονος σου οτι δεν χρησιμοποιεις τον web browser για να μπεις στο εμαιλ σου απο το κινητο, αλλα μπαινεις μεσω εξειδεικευμενου mail app/client απο το κινητο σου.

Το ιδιο κανει και ο περισσοτερος κοσμος, χρησμοποει mail app/clients .

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα εσυ ειπες μονος σου οτι δεν χρησιμοποιεις τον web browser για να μπεις στο εμαιλ σου απο το κινητο, αλλα μπαινεις μεσω εξειδεικευμενου mail app/client απο το κινητο σου.

Το ιδιο κανει και ο περισσοτερος κοσμος, χρησμοποει mail app/clients .

Να πας να τρελάνεις άλλον ε! Βαριέμαι σήμερα! :P

Το gmail app στο ios είναι ο browser πρακτικά. Απλά ενσωματώνει και notifications κλπ. Το iphone mail app λειτουργεί σαν client με την έννοια πως αποθηκεύει off line τα μηνύματα, attachments κλπ κλπ.

"Clients εν έτη 2014" προφανώς εννοούσα τα outlook, thunderbird, mac mail app etc...

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...