zio10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Τουλάχιστον θα κερδίσουμε τίποτα ή απλά να τα λέμ? Κέρδισε ο 1.000.000.000ος χρήστης αλλά μάλλον δεν ήσουν εσύ, θα σου είχε έρθει mail 1
Fotis13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Καλό νέο για εμάς που γουστάρουμε τους μασόνους!! Επιτελους και ενα mail που ενσωματωνει την αγαπημενη μας Μασονια ,καιρος ηταν ! 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Agreed. Δεν θελω παντως να το κατευθυνω προς την "μας ψεκαζουν" μερια το θεμα, απλη παρατηρηση της δημοτικοτητας του GMail. Cheers Πφ, λεμε και καμια μλκια ωρες ωρες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δεν είχα μπει σε αυτό το topic γιατί υπέθεσα πως "αποκλείεται και σε αυτό να έχει γραφτεί κάτι περίεργο"... Και όμως! Το τερματίσατε για άλλη μια φορά! Μείνετε on topic αλλιώς πείτε το να κλειδωθεί να τελειώνουμε...
scha13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Είμαι 32ου βαθμού. Έχω μυήσει άλλους 25 φίλους από την εποχή που έστελνες invitations. Στο 33ο μπαίνεις στη ΝWO και ξεγνοιάζεις...
grnrg Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Screw Gmail, που ζητά και τηλέφωνο για verify. Ειναι για το καλο σου! Για να μην χασεις το mail σου! Καν'το! Θα τους ευγνωμονεις μια μερα! Μην εισαι χαζος! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Ειναι για το καλο σου! Για να μην χασεις το mail σου! Καν'το! Θα τους ευγνωμονεις μια μερα! Μην εισαι χαζος! Προφανώς το email το έχετε για "πλάκα" και δεν σας απασχολεί να κάνετε ένα νέο κάθε 3μηνο... Διαφορετικά θα γνωρίζατε πόσο δύσκολο είναι το να έχεις ένα email για πολλά χρόνια το οποίο θα χρησιμοποιείται και επαγελματικά ή ακόμη και σαν αρχείο και να γίνει κάτι με τον κωδικό κλπ και να διαπιστώσετε πως 10+ χρόνια πριν που το φτιάξατε, είχατε δηλώσει εφεδρικό email που δεν υπάρχει πια... Δηλώνοντας το κινητό, ανά πάσα στιγμή έρχεται εκεί κωδικό για ανάκτηση ή για επιβεβαίωση του λογαριασμού αν παρουσιαστεί κάποια ύποπτη δραστηριότητα. Το όνομά μου, η διεύθυνσή μου και το τηλέφωνό μου είναι γνωστά σε όλες τις υπηρεσίες και απο τη στιγμή που δεν έχω να κρύψω κάτι ...δεν με απασχολεί. Τώρα αν μερικοί διακινείτε μέσω τηλεφώνου "κρατικά μυστικά", ναι θα έχετε πρόβλημα! Έχω το gmail account τα τελευταία 10 χρόνια με 65.000 μηνύματα τα οποία ειναι απο τα πολυτιμότερα αρχεία που έχω. Έβαλα και επιπλέον storage πακέτο και εκεί μαζεύω όλα αυτά τα χρόνια όλα μου τα μηνύματα. Προφανώς και έδωσα το κινητό μου για επιπλέον ασφάλεια (extra κωδικός για κάθε είσοδο από μη πιστοποιημένες συσκευές), καθώς και για ανάκτηση κωδικού. 11
Atzamestatos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Προφανώς το email το έχετε για "πλάκα" και δεν σας απασχολεί να κάνετε ένα νέο κάθε 3μηνο... Διαφορετικά θα γνωρίζατε πόσο δύσκολο είναι το να έχεις ένα email για πολλά χρόνια το οποίο θα χρησιμοποιείται και επαγελματικά ή ακόμη και σαν αρχείο και να γίνει κάτι με τον κωδικό κλπ και να διαπιστώσετε πως 10+ χρόνια πριν που το φτιάξατε, είχατε δηλώσει εφεδρικό email που δεν υπάρχει πια... Δηλώνοντας το κινητό, ανά πάσα στιγμή έρχεται εκεί κωδικό για ανάκτηση ή για επιβεβαίωση του λογαριασμού αν παρουσιαστεί κάποια ύποπτη δραστηριότητα. Το όνομά μου, η διεύθυνσή μου και το τηλέφωνό μου είναι γνωστά σε όλες τις υπηρεσίες και απο τη στιγμή που δεν έχω να κρύψω κάτι ...δεν με απασχολεί. Τώρα αν μερικοί διακινείτε μέσω τηλεφώνου "κρατικά μυστικά", ναι θα έχετε πρόβλημα! Έχω το gmail account τα τελευταία 10 χρόνια με 65.000 μηνύματα τα οποία ειναι απο τα πολυτιμότερα αρχεία που έχω. Έβαλα και επιπλέον storage πακέτο και εκεί μαζεύω όλα αυτά τα χρόνια όλα μου τα μηνύματα. Προφανώς και έδωσα το κινητό μου για επιπλέον ασφάλεια (extra κωδικός για κάθε είσοδο από μη πιστοποιημένες συσκευές), καθώς και για ανάκτηση κωδικού. Το αυτο^ Τωρα βεβαια, αν δεν χρειαζεσαι mail για κατι σοβαρο, οκ φτιαχνεις αλλο. Αλλα δεν ειναι σωστο να ειρωνευεσαι τους αλλους που οντως τους απασχολει να εχουν το κεφαλι τους ησυχο και τα...email στη θεση τους.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Το αυτο^ Τωρα βεβαια, αν δεν χρειαζεσαι mail για κατι σοβαρο, οκ φτιαχνεις αλλο. Αλλα δεν ειναι σωστο να ειρωνευεσαι τους αλλους που οντως τους απασχολει να εχουν το κεφαλι τους ησυχο και τα...email στη θεση τους. Δεν ειρωνεύομαι κανέναν, είναι διαπίστωσή μου αυτό (και το βλέπω και απο τα emails που χρησιμοποιούν μερικοί για την εγγραφή εδώ, που αμφιβάλλω αν μετά την επιβεβαίωση του λογαριασμού θυμούνται τον κωδικό για να ξαναμπούν σε αυτά τα email accounts...) Δεν γίνεται να έχεις και το "κεφαλι σου ήσυχο" και να μιλάς ταυτόχρονα για emails, online περιεχόμενο, τηλεπικοινωνίες κλπ κλπ... 2
gnsX Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Προφανώς το email το έχετε για "πλάκα" και δεν σας απασχολεί να κάνετε ένα νέο κάθε 3μηνο... Διαφορετικά θα γνωρίζατε πόσο δύσκολο είναι το να έχεις ένα email για πολλά χρόνια το οποίο θα χρησιμοποιείται και επαγελματικά ή ακόμη και σαν αρχείο και να γίνει κάτι με τον κωδικό κλπ και να διαπιστώσετε πως 10+ χρόνια πριν που το φτιάξατε, είχατε δηλώσει εφεδρικό email που δεν υπάρχει πια... Δηλώνοντας το κινητό, ανά πάσα στιγμή έρχεται εκεί κωδικό για ανάκτηση ή για επιβεβαίωση του λογαριασμού αν παρουσιαστεί κάποια ύποπτη δραστηριότητα. Το όνομά μου, η διεύθυνσή μου και το τηλέφωνό μου είναι γνωστά σε όλες τις υπηρεσίες και απο τη στιγμή που δεν έχω να κρύψω κάτι ...δεν με απασχολεί. Τώρα αν μερικοί διακινείτε μέσω τηλεφώνου "κρατικά μυστικά", ναι θα έχετε πρόβλημα! Έχω το gmail account τα τελευταία 10 χρόνια με 65.000 μηνύματα τα οποία ειναι απο τα πολυτιμότερα αρχεία που έχω. Έβαλα και επιπλέον storage πακέτο και εκεί μαζεύω όλα αυτά τα χρόνια όλα μου τα μηνύματα. Προφανώς και έδωσα το κινητό μου για επιπλέον ασφάλεια (extra κωδικός για κάθε είσοδο από μη πιστοποιημένες συσκευές), καθώς και για ανάκτηση κωδικού. Είχα hotmail και τώρα outlook πολλά χρόνια τώρα,ούτε θυμάμαι πόσα.Τηλέφωνο δεν έχω δώσει. Όσο για ανάκτηση κωδικού έχω δώσει δεύτερο mail που κάνω login σε αυτό αραιά και που για να μη μου το κλειδώσουν,επίσης στις ερωτήσεις ασφαλείας έχω δώσει απαντήσεις/κωδικούς που γνωρίζω σαν 2ο μέτρο. Επίσης όοοολα αυτά τα email τα έχω backup σε δίσκους και όχι με έξτρα πακέτα.Αν χρησιμοποιείς client που υποστηρίζει export σε eml (όλοι? ) μπορείς να τα έχεις στον client χωρίς να σου πιάνουν χώρο online. Αλήθεια υπάρχετε ακόμα αυτοί που δεν έχετε email client ε? Τα email για εγγραφές σε sites είναι λίγο άκυρα σε αυτό που λες.
Atzamestatos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δεν ειρωνεύομαι κανέναν, είναι διαπίστωσή μου αυτό (και το βλέπω και απο τα emails που χρησιμοποιούν μερικοί για την εγγραφή εδώ, που αμφιβάλλω αν μετά την επιβεβαίωση του λογαριασμού θυμούνται τον κωδικό για να ξαναμπούν σε αυτά τα email accounts...) Δεν γίνεται να έχεις και το "κεφαλι σου ήσυχο" και να μιλάς ταυτόχρονα για emails, online περιεχόμενο, τηλεπικοινωνίες κλπ κλπ... Δεν πηγαινε σε σενα βρε η απαντηση. Quote σε εκανα για εμφαση
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Είχα hotmail και τώρα outlook πολλά χρόνια τώρα,ούτε θυμάμαι πόσα.Τηλέφωνο δεν έχω δώσει. Όσο για ανάκτηση κωδικού έχω δώσει δεύτερο mail που κάνω login σε αυτό αραιά και που για να μη μου το κλειδώσουν,επίσης στις ερωτήσεις ασφαλείας έχω δώσει απαντήσεις/κωδικούς που γνωρίζω σαν 2ο μέτρο. Επίσης όοοολα αυτά τα email τα έχω backup σε δίσκους και όχι με έξτρα πακέτα.Αν χρησιμοποιείς client που υποστηρίζει export σε eml (όλοι? ) μπορείς να τα έχεις στον client χωρίς να σου πιάνουν χώρο online. Αλήθεια υπάρχετε ακόμα αυτοί που δεν έχετε email client ε? Τα email για εγγραφές σε sites είναι λίγο άκυρα σε αυτό που λες. email client τώρα στο 2014? Not for me! Online όλα παντού σε όλες μου τις συσκευές και άμεση αναζήτηση πολλές φορές κάθε μέρα λόγω δουλειάς. Δεν ασχολούμαι πλεον με δίσκους κλειδωμένους σε συρτάρια, πέρα απο αυτούς που ξέμειναν απο τα παλιά. 1
gnsX Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 email client τώρα στο 2014? Not for me! Online όλα παντού σε όλες μου τις συσκευές και άμεση αναζήτηση πολλές φορές κάθε μέρα λόγω δουλειάς. Δεν ασχολούμαι πλεον με δίσκους κλειδωμένους σε συρτάρια, πέρα απο αυτούς που ξέμειναν απο τα παλιά. Υπάρχει και το GDrive (έτσι δεν λέγεται?) Και το DropBox κ.α πολλά,απο το να δίνεις τηλέφωνα σε διαφημιστικές εταιρίες Ο καθένας επιλέγει τον δρομο του Αααα,όσο για το web περιβάλλον,ποτέ δεν μπόρεσα να ανεχτώ κάποιο απ αυτά περισσότερο απο 2-3 μέρες, app παντού (κινητό,laptop,σταθερό)
haHa Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 email client τώρα στο 2014? Not for me! Καλα, εννοειται πως χρησιμοποιεις email client, πχ στο κινητο σου, απλα εννοεις δεν χρησιμοποιεις desktop email client, που ειναι επισης εξαιρετικο βολικο software. Υπάρχει και το GDrive (έτσι δεν λέγεται?) Και το DropBox κ.α πολλά,απο το να δίνεις τηλέφωνα σε διαφημιστικές εταιρίες Ο καθένας επιλέγει τον δρομο του Δεν εισαι υποχρεωμενος να το δωσεις το τηλεφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα