Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κι απο εμας, απο Θεσσαλονίκη

Τρέχω εδώ και 1,5 χρόνο το site μου σε εδαφος Joomla  2.5.11 , PHP Version 5.3.28

Τα άρθρα μας είναι σε Κ2 component , εχουμε βαλει 2 plugins για share& like buttons, έχουμε βαλει Plugin fb recommendations bar , το μονιμο πρόβλημα είναι οτι παντα η φωτογραφία που παίρνουν τα plugin είναι λάθος, είτε όταν καποιος κανει Like , είτε όταν καποιος κανει share ενα αρθρο, είτε στο recommendations bar.

Δεν ξερω αν πρεπει να κανω καποια μόνιμη αλλαγή στον κωδικα της σελίδας, δεν ξερω αν πρεπει να προσθέσω καποιον κωδικα στον φάκελο K2 μεσω FTP, εχω δοκιμασει πολλα plugin και modules,αλλα δεν λυθηκε το θεμα. Παρατηρείται μάλιστα το φαινομενο να χρησιμοποιει το plugin φωτογραφιες (πχ απο παλια Banner) που εχω σβήσει εντελώς απο το site μου.

Παρακαλώ αν καποιος είναι ειδικοςσε θεματα Joomla , Κ2 Component να μας προτεινει μια λύση,γνωριζω οτι το θεμα εχει ξανασυζητηθει, αλλα στα προηγουμενα Post τις απαντησεις τις εχω κανει ήδη , χωρις αποτελεσμα

Ευχαριστούμε θερμά

Δημοσ.

Αυτό που ψάχνεις είναι μάλλον αυτό.

https://developers.facebook.com/tools/debug

Εδώ μπορείς να δεις τι παίζει από errors και να το διορθώσεις.

Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να μπεις στο joomla/extensions και να ψάξεις για κάποιο plugin που έχεις έλεγχο για το πια φωτό μπορείς να  προβάλεις με το share από το site σου.

Αν πάλι δεν βγάζεις άκρη βάλε στο item template του κ2 ένα add this και ξεμπερδεύεις.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την αμεση απάντηση , να ενημερωσω λιγο για το τι εχουμε κανει μεχρι τωρα

Εχουμε βαλει plugins τυπου Open graph protocol, χωρις αποτελεσμα

Υπαρχουν καποια plugin Simple Facebook meta , τα οποια δεν αλλαζουν κατι

Δεν υπαρχει αλλο Plugin συγκεκριμενα για Κ2 joomla articles

Απο το Facebook debugger, δινει οτι απουσιαζουν καποια meta tags , μαλλον, αλλα δεν ξερω που βρισκονται για να τα προσθεσω δια χειρός.

Αυτα:

<meta property=”og:image” content=”url to image”/>

<meta property=”og:title” content=”title of the page”/>
<meta property=”og:site_name” content=”name of the site”/>

να τα προσθεσω καπου συγκεκριμένα ? Σε καποιο αρχειο του site  μεσω Ftp;
Παρακαλώ για καποια συγκεκριμενα βηματα , ωστε να αντιμετωπιστει το προβλημα , ειδικα αν καποιος αλλος με site Joomla εχει αντιστοιχο πρόβλημα.
Φαινεται οτι μεσω Plugin δεν γινεται τιποτα,μαλλον πρεπει να περεμβω στον κωδικα.
Καθε βοήθεια είναι επιθυμητη. 
Ευχαριστούμε πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...