geotrvs Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 προς το παρών το 1920-1080 είναι μία χαρά.αργότερα το κοιτάω και για οθόνη!για το σύστημα που προτείνει ο ΤΕΟΚΟΣ δεν έχω αντίρρηση αλλά κοιτάω μόνο σε ιντελ.οπότε millennium εκτός από οθόνη που για τώρα δεν το κοιτάω ποια είναι η πρόταση σου επειδή την δευτέρα θα κάνω την παραγγελία!
Millennium Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δεν έχει να κάνει με την ανάλυση μόνο αλλά με τη ποιότητα του panel,της οθόνης αλλά και το μέγεθος τα features κλπ Ακόμα και πιο ξεκούραστες είναι οι σύγχρονες με κάποιες τεχνολογίες.Σε μια τέτοια οθόνη ένα τέτοιο σύστημα θα χαραμίζεται και το θεωρώ χαζό (χωρίς παρεξήγηση) να τα συνδυάσει κανείς και σε τέτοιο budget.
geotrvs Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 οπότε θεωρείς ότι αυτή που έχω δεν είναι αρκετή ώστε να ολοκληρώνει τις επιδόσεις της σύνθεσης?ωραία βάλε μου και μία οθόνη που πιστεύεις ότι θα ανταποκρίνεται στο σύστημα.
Millennium Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα προς μια Dell U2414H.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα