sotkiritsis Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 το bios σου είναι το πρώτο όποτε είναι καλό να το αλλάξεις γιατί διορθώνει πολλά πράγματα. το βιντεακη που έβαλες κάνει update sto bios με άλλο πρόγραμμα με το EZ Flash και όχι με το usb bios flashback που σου λέω εγώ. αυτό που ανέβασες εσύ είναι πιο δύσκολος τρόπος από αυτόν που σου λέω εγώ. με το EZ Flash όπου και να βάλεις το στικακι δεν παίζει ρόλο (καλύτερα να το βάλεις στις θύρες της μητρικής) με τον τρόπο που σου λέω εγώ πρέπει να το βάλεις στην ειδική θύρα όπως σου λέω και παραπάνω δηλαδή τη θύρα που λέει bios flash back. στο ξαναλέω μόνος σου μην επιχειρήσεις να το κάνεις γιατί σε κόβω λίγο άπειρο και άμα κάνεις λάθος πάει η μητρική για πέταμα.
GTI890 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 το bios σου είναι το πρώτο όποτε είναι καλό να το αλλάξεις γιατί διορθώνει πολλά πράγματα. το βιντεακη που έβαλες κάνει update sto bios με άλλο πρόγραμμα με το EZ Flash και όχι με το usb bios flashback που σου λέω εγώ. αυτό που ανέβασες εσύ είναι πιο δύσκολος τρόπος από αυτόν που σου λέω εγώ. με το EZ Flash όπου και να βάλεις το στικακι δεν παίζει ρόλο (καλύτερα να το βάλεις στις θύρες της μητρικής) με τον τρόπο που σου λέω εγώ πρέπει να το βάλεις στην ειδική θύρα όπως σου λέω και παραπάνω δηλαδή τη θύρα που λέει bios flash back. στο ξαναλέω μόνος σου μην επιχειρήσεις να το κάνεις γιατί σε κόβω λίγο άπειρο και άμα κάνεις λάθος πάει η μητρική για πέταμα. το εκανα με το ez flash και εγινε μια χαρα!!! και πραγματα αλλαξανε καποια πραγματα προς το καλυτερο! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα