Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, θελω να κανω ενα update Που λεει η asus οτι ειναι χρησιμο για τον cpu για να εχει ολες του τις δυνατοτητες.
πως γινεται η διαδικασια του update bios στην συκεκριμενη μητρικη, κατεβασα το update και ειναι ενα αρχειακι σε μορφη .cad που το αποσιμπιεσα απο ενα .rar
ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος εχει η asus δικο της προγραμματακι και περνας το νεο bios απο τα windows. winflash λεγεται αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.

Μπορεί να γίνει με δύο τρόπους : α) μέσα από τα windows (καλύτερα να το αποφύγεις) και β) από το bios με ένα στικάκι usb έχει η μητρική μια σχετική επιλογή . Αλλά πριν το κάνεις αν δεν έχεις πρόβλημα καλύτερα λεω εγω να το αποφύγεις . Τι επεξεργαστή έχεις ;

Δημοσ.

Μπορεί να γίνει με δύο τρόπους : α) μέσα από τα windows (καλύτερα να το αποφύγεις) και β) από το bios με ένα στικάκι usb έχει η μητρική μια σχετική επιλογή . Αλλά πριν το κάνεις αν δεν έχεις πρόβλημα καλύτερα λεω εγω να το αποφύγεις . Τι επεξεργαστή έχεις ;

i5 4670k

Εδω υπαρχει αναλυτικα η διαδικασια σε μητρικη asus Z77, ριξε μια ματια: 

αν κανω αυτο που κανει στο βιντεο θα το αναβαθμισω επιτυχως ε?!

Δημοσ.

Ναι, αλλα μη ξεχνας πως η αναβαθμιση bios ειναι λεπτη διαδικασια και αν κατι παει στραβα και το pc σου ξεμεινει απο ρευμα κατα τη διαρκεια της αναβαθμισης, τοτε bye bye μητρικη. Συστηνεται να αναβαθμιζεις το bios μονο οταν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα στο συστημα σου που δεν λυνεται αλλιως. Σε καμια αλλη περιπτωση.

Δημοσ.

Ναι, αλλα μη ξεχνας πως η αναβαθμιση bios ειναι λεπτη διαδικασια και αν κατι παει στραβα και το pc σου ξεμεινει απο ρευμα κατα τη διαρκεια της αναβαθμισης, τοτε bye bye μητρικη. Συστηνεται να αναβαθμιζεις το bios μονο οταν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα στο συστημα σου που δεν λυνεται αλλιως. Σε καμια αλλη περιπτωση.

συμφωνω αλλα κοιτα τι λεει το update απο το site

Version 1802

Description GRYPHON Z87 BIOS 1802

1. Improve system stability.

2. Support New 4th-Generation Intel Core Processors

3. Before using the new Intel 4th Gen Core processors, we suggest that you first update the BIOS using USB BIOS flashback, or download the BIOS updater for new Intel 4th Gen Core Processors and then update the BIOS using it.

και λενε οτι με αυτο εκμεταλευεσε ολες τις ικανοτητες του i5 4670k....

Δημοσ.

Αφου δεν εχεις καποιο θέμα ή δεν θέλεις να αναβαθμίσεις σε αλλο επεξεργαστή που δεν υποστηρίζεται καλύτερα να το αφήσεις ως εχει για την ώρα δεν πρόκειται να σου προσφέρει κaτι παραπάνω αυτην την στιγμή

Δημοσ.

Αφου δεν εχεις καποιο θέμα ή δεν θέλεις να αναβαθμίσεις σε αλλο επεξεργαστή που δεν υποστηρίζεται καλύτερα να το αφήσεις ως εχει για την ώρα δεν πρόκειται να σου προσφέρει κaτι παραπάνω αυτην την στιγμή

Δε νομίζω οτι χρειάζεσαι update.Εκτός και αν έχεις κάποιο θέμα.

απλα επειδη λεει οτι αν εχετε 4ης γενιας cpu που εγω εχω και συγκεκριμενα τον i5 4670K τοτε καλο ειναι να το κανετε. γιαυτο ειπα οτι μηπως πρεπει να το κανω για καλυτερα....και καπου διαβασα οτι αν δεν το κανεις δεν εκμεταλευεσε πληρως τον επεξεργαστη τον ξεκλειδωτο....

Δημοσ.

φιλαράκι η μητρική σου έχει bios flashback

USB BIOS Flashback Simple plug and press hardware-based BIOS flashing

Hardware-level USB BIOS Flashback allows users to update to new UEFI BIOS versions even without a CPU or DRAM installed. Just plug in a USB flash drive containing the BIOS file and press the BIOS Flashback button for 3 seconds with the power supply connected. Hassle-free updating for ultimate convenience!

flashback_video.jpgHands-on Video

UBF.jpg

. μπορείς να κάνεις update το bios και χωρίς επεξεργαστή αν θες.http://www.youtube.com/watch?v=JVvHwq3syqI.είναι πολύ εύκολο αλλά εγκυμονεί τους ίδιους κινδύνους αν κοπεί το ρεύμα ασπουμε. η μόνη δυσκολία είναι να μεταονομασεις το bios. δες πολύ καλά το video που σου ανέβασα και μόνο αν καταλάβεις 1000% τι πρέπει να κάνεις προχώρα .ότι δηποτε γίνει είναι με δική σου ευθύνη . δεν ξέρω πιο bios φοράς αλλά από ότι είδα αν φοράς το 1603 και πάνω δεν χρειάζεται να κάνεις update μιας και φτιάχνει τη σταθερότητα στο overclock μόνο

Description GRYPHON Z87 BIOS 1603
1.Improve system stability.
2.Revise help string in BIOS.
3.Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us
File Size 5.3 MBytesupdate 2013/11/15 Download from Global

Version 1504

Description GRYPHON Z87 BIOS 1504
1 Enhance compatibility with some USB device.
3.Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us
File Size 5.3 MBytesupdate 2013/11/05 Download from Global

Version 1206

Description GRYPHON Z87 BIOS 1206
1.Fixed Intel Lan can't disable Wake On Lan function
2.Revise help string for the Korean Language.
File Size 5.2 MBytesupdate 2013/07/05 Download from Global

Version 1007

Description GRYPHON Z87 BIOS 1007
First release Bios
File Size 5.2 MBytesupdate 2013/06/03 Download from Global

BIOS-Utilities (3). αν φοράς από το 1603 και κάτω βλέπω ότι διορθώνει πολλά πράγματα και θα ήταν καλό να το κάνεις  .συμβουλή: βρες ένα φίλο που να ξέρει να στο κάνει αυτός είναι γελια η διαδικασία κλείνεις το pc βάζεις το στικακη με μεταονομασμενο το bios στην ειδική θήρα πατάς 5 δεύτερα το ειδικό κουμπάκι και σε δυο λεπτά έχει αλλάξει το bios. ανοίγεις το pc και είσαι οκ.(αυτά στα λέω γιατί εχω κάνει πάνω από 5 φορές αυτή τη διαδικασία με το δικό μου pc).

sorry για το κατεβατό.

Δημοσ.

φιλαράκι η μητρική σου έχει bios flashback

USB BIOS Flashback Simple plug and press hardware-based BIOS flashing

Hardware-level USB BIOS Flashback allows users to update to new UEFI BIOS versions even without a CPU or DRAM installed. Just plug in a USB flash drive containing the BIOS file and press the BIOS Flashback button for 3 seconds with the power supply connected. Hassle-free updating for ultimate convenience!

flashback_video.jpgHands-on Video

UBF.jpg

. μπορείς να κάνεις update το bios και χωρίς επεξεργαστή αν θες.http://www.youtube.com/watch?v=JVvHwq3syqI.είναι πολύ εύκολο αλλά εγκυμονεί τους ίδιους κινδύνους αν κοπεί το ρεύμα ασπουμε. η μόνη δυσκολία είναι να μεταονομασεις το bios. δες πολύ καλά το video που σου ανέβασα και μόνο αν καταλάβεις 1000% τι πρέπει να κάνεις προχώρα .ότι δηποτε γίνει είναι με δική σου ευθύνη . δεν ξέρω πιο bios φοράς αλλά από ότι είδα αν φοράς το 1603 και πάνω δεν χρειάζεται να κάνεις update μιας και φτιάχνει τη σταθερότητα στο overclock μόνο

Description GRYPHON Z87 BIOS 1603

1.Improve system stability.

File Size 5.3 MBytesupdate 2013/11/15 Download from Global

Version 1504

Description GRYPHON Z87 BIOS 1504

1 Enhance compatibility with some USB device.

File Size 5.3 MBytesupdate 2013/11/05 Download from Global

Version 1206

Description GRYPHON Z87 BIOS 1206

1.Fixed Intel Lan can't disable Wake On Lan function

2.Revise help string for the Korean Language.

File Size 5.2 MBytesupdate 2013/07/05 Download from Global

Version 1007

Description GRYPHON Z87 BIOS 1007

First release Bios

File Size 5.2 MBytesupdate 2013/06/03 Download from Global

BIOS-Utilities (3). αν φοράς από το 1603 και κάτω βλέπω ότι διορθώνει πολλά πράγματα και θα ήταν καλό να το κάνεις  .συμβουλή: βρες ένα φίλο που να ξέρει να στο κάνει αυτός είναι γελια η διαδικασία κλείνεις το pc βάζεις το στικακη με μεταονομασμενο το bios στην ειδική θήρα πατάς 5 δεύτερα το ειδικό κουμπάκι και σε δυο λεπτά έχει αλλάξει το bios. ανοίγεις το pc και είσαι οκ.(αυτά στα λέω γιατί εχω κάνει πάνω από 5 φορές αυτή τη διαδικασία με το δικό μου pc).

sorry για το κατεβατό.

Καλησπερα φιλε! αυτο με το  ποια εκδοση bios εχω το τσεκαρα τωρα.....

με το που μπαινω στο bios εκει που γραφει αριστερα με μεγαλα γραμματα την ωρα διπλα λεει bios version : 1007

αυτο ειναι??

Δημοσ.

Ε ναι.

αν το κανω με αυτον τον τροπο : 

το usb που θα βαλω το αρχειο του Bios που θα το βαλω σε ποια θυρα του pc εννοω? στις απλες θυρες 2.0

ή σε αυτη που λεει usb bios flashback.?? γιατι ο τροπος του βιντεο αυτου δεν ειναι οπως αυτον που προτινε πιο πανω ο φιλος sotkiritsis....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...