Προς το περιεχόμενο

Boηθεια!! Πιθανο προβλημα με mobo Gigabyte.

green_beret

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθες αγορασα μια μητρικη Gigabyte 7VA με το ΚΤ400 για να στησω ενα μηχανημα με επεξεργαστη Athlon XP 2,0. Αφου συναρμολογουμε το μηχανημα με εναν φιλο μου προσπαθουμε να του περασουμε τα XP. Ματαια ομως! Τελικα αφου δοκιμαζουμε και τα 2000 καταληγουμε στα Win98SE. Αφου τα εγκαθιστουμε και ενω περναμε drivers ξαφνικα μπλε οθονη και... κολλημα!!! Κανω επανεκινηση και ξεκιναει παλι με μπλε οθονη και αφου μπαινουμε στα windows βλεπουμε οτι η μητρικη εχει πεταξει ολους τους drivers που της βαλαμε! Υπoψιαζομαστε προβληματικη μητρικη και κανουμε παλι εγκατασταση στους drivers βημα βημα αυτη τη φορα! Διαπιστωνουμε οτι οταν βαζουμε τους drivers για τις USB καθως και της καρτας ηχου εχουμε το ιδιο αποτελεσμα! Η καρτα ηχου ειναι on-board. Εσεις τι πιστευεται???

Δημοσ.

Στο BIOS έχει μια επιλογή Performance. Βάλτην στο Normal. Βελτιώνει τη σταθερότητα απίστευτα, θυσιάζοντας περίπου 1-2% στις επιδόσεις. Έχω την 7VAX και ξέρω...

Δημοσ.

File mou geia sou! Ki egw eixa to idio prob me mia gigabyte GA-7n400pro H lysi einai i egkatastash tou neou bios i dikia mou eixe f6 kai twra exei ftasei f11. Pistevw oti afto einai to provlima sou elpizw na se voithisa ;)

Δημοσ.

Ολα τα περιφεριακα παιζουν κανονικα! Το προβλημα τελικα ειναι πανω στην μητρικη! Ο Spyrus επεσε μεσα σε αυτο που ειπε, ακριβως αυτο το μηνυμα πεταξε! Δηλαδη να ελπιζω οτι με μια αναβαθμιση Bios θα λυσω το προβλημα μου? Γιατι αν ειναι ετσι να μην την παω πισω στο μαγαζι τσαμπα και να μου λεει μετα ο τυπος οτι δεν ειχε προβλημα. Θα το δοκιμασω αν ειναι...

Δημοσ.

Nεοτερα για το παραπανω προβλημα: Τελικα δεν ηταν η μητρικη χαλασμενη ουτε εφτεγε κατι αλλο! Το τροφοδοτικο εσκασε στο εργαστηριο του μαγαζιου Η/Υ που το πηγα! Ο τεχνικος με πηρε τηλεφωνο εντρομος μιση ωρα απο την ωρα που το πηγα για να μου πει οτι με το που το εβαλε στην πριζα και το αναψε εσκασε στα μουτρα του.

Σημειωση: Το τροφοδοτικο μου το εδωσε φιλος που το ειχε αγορασει απο το Big City αλλα ετυχε να μην το χρησημοποιησει. Δηλαδη το τροφοδοτικο ηταν ολοκαινουργιο!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...