Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα καινουργιο συστημα στο οποιο εβαλα τους drivers απο το cdaki της μητρικης. καλο ειναι να κατεβασω απο το site της τους τελευταιους??
ή δεν παιζει ρολο? γιατι διαβασα καλυτερα τους τελευταιους.

Δημοσ.

εε κατεβασε τους, τι περιμενεις, αμα το cd με τους drivers βγηκε πριν ενα χρονο λογικο να εχει καλυτερους στο site :P

Δημοσ.

εε κατεβασε τους, τι περιμενεις, αμα το cd με τους drivers βγηκε πριν ενα χρονο λογικο να εχει καλυτερους στο site :P

να βαλω απο πανω απο τους αλλους? το ιδιο δεν ειναι??

ή πρεπει να βγαλω πρωτα και να βαλω τους αλλους.

Δημοσ.

καλυτερα βγαλε τους παλιους.  ιδιως κατι gpu καλο θα ηταν clean install.

τους εβαλα απο πανω τωρα.

δεν νομιζω να εχω προβλημα ομως απο αυτο ασε που το ιδιο θα νε. για της μητρικης μιλαω παντα. για cpu και λοιπα.... εντομεταξυ επειδη σημερα θα βαλω καρτα γραφικων. και τους εχω βγαλει τους drivers της και εχω της onboard. πρεπει να σβησω της onboard πριν βαλω της nvidia ή δεν παιζει ρολο?

Δημοσ.

πιστευω οτι ισως θα ηταν καλο πριν βαλεις την καρτα να κανεις εναν καθαρισμο για καταλοιπα απο τους drivers με το diplay driver uninstaller, μετα απλα περνα κανονικα την καρτουλα και κανε install τους drivers.

amd ειχες πριν?

Δημοσ.

πιστευω οτι ισως θα ηταν καλο πριν βαλεις την καρτα να κανεις εναν καθαρισμο για καταλοιπα απο τους drivers με το diplay driver uninstaller, μετα απλα περνα κανονικα την καρτουλα και κανε install τους drivers.

amd ειχες πριν?

nvidia εχω τωρα το πηρα το Pc. και τωρα την καρτα. απλα δεν την εβαλα ακομα

το display driver unistaller ειναι προγραμμα?

Δημοσ.

Ναι κανεις uninstall απο το control panel τους drivers της προηγούμενης κάρτας γραφικών και μετα με το παραπάνω πρόγραμμα σβήνεις οτι κατάλοιπα εχουν μείνει απο τους παλιούς drivers , μετα κατεβάζεις τους νεώτερους απο την nvidia ή amd (ανάλογα τι κάρτα εχεις) και τους περνάς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...