Shyn Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Θα εχω προβληματα με την ψυχτρα της Intel στο gaming? OC, θα κανω αργοτερα..
Millennium Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Ναι είναι πολύ πιθανό να έχεις μεγάλες θερμοκρασίες και για αυτό κοίτα να βάλεις μια.
Shyn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Την παραπανω συνθεση μαζι με GPU: R9 280x Toxic Monitor: Dell Ultrasharp 24" Θα μου δωσει ο αδερφος μου και COOLERMASTER RR-212E-16PK-R1 HYPER 212 EVO και τον SSD του. Διαλεξα τον ι7 γιατι τελικα θελει ο αδερφος να το χρησιμοποιησει για renders (ο AMD που εχει του κανει νερα ) EDIT: Μακαρι να ειχε ερθει να σας ελεγα και εντυπωσεις, αλλα περιμενουν ακομα την μητρικη.. 2
palamas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 καλο δούλευτος...πες μας εντυπώσεις απο την μητρικη για το oc αν το ξεκινήσεις
AMD Expert Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Την παραπανω συνθεση μαζι με GPU: R9 280x Toxic Monitor: Dell Ultrasharp 24" Θα μου δωσει ο αδερφος μου και COOLERMASTER RR-212E-16PK-R1 HYPER 212 EVO και τον SSD του. Διαλεξα τον ι7 γιατι τελικα θελει ο αδερφος να το χρησιμοποιησει για renders (ο AMD που εχει του κανει νερα ) EDIT: Μακαρι να ειχε ερθει να σας ελεγα και εντυπωσεις, αλλα περιμενουν ακομα την μητρικη.. Άντε,να'ρθει γρήγορα Α,θα σου δώσει την Hyper 212? Κομπλέ! Πάντως αν σ'ενδιαφέρει το e-shop έβγαλε στα 30€ την Hyper 412S,που είναι καλύτερη από την 212. Αλλά δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά,το λέω μόνο εάν σ'ενδιέφερε η συγκεκριμένη
Shyn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Εψησα τελικα τον αδερφο μου και θα παρουμε και την Hyper 412S, μιας και χρειαζομαστε 2 ψυχτρες! Επισης, μολις τροποποιησα την παραγγελια και πηγα σε ι7 4790κ!! Θα αργησει λιγο παραπανω απ'οτι ειπαν αλλα χαλαλι του!
AMD Expert Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εψησα τελικα τον αδερφο μου και θα παρουμε και την Hyper 412S, μιας και χρειαζομαστε 2 ψυχτρες! Επισης, μολις τροποποιησα την παραγγελια και πηγα σε ι7 4790κ!! Θα αργησει λιγο παραπανω απ'οτι ειπαν αλλα χαλαλι του! Α...Hyper 412S (λίγο καλύτερη από 212) και cpu πιο "κρύος" (κατά την intel) με μεγαλύτερες δυνατότητες oc. Πολύ ωραία χαλάλι του φυσικά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα