Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.εχω την sapphire 7950 viper x 3gb 384bit με 2 8πινα για τροφοδοσία αλλά το τροφοδοτικά μου(750w) έχει ένα 8πινω που το έβαλα στην μητρική κ 6+2πινο και 1 6πινο.εκανα παραγγελία 2 ανταπτορες απο 6πινο σε 8πινο.θελω να ρωτήσω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα με την καρτα βάζοντας τους 2 ανταπτορες.το 6+2 δεν ταιριάζουν τα 2 τελευταία στα σχήματα των επαφών κ δεν τα έβαλα για να μην κάψω καμία καρτα.η καρτα είναι μεταχείριση κ δεν είχε κανένα καλώδιο μέσα.

post-247065-0-25126700-1399999693_thumb.jpg

post-247065-0-97987700-1400059822_thumb.jpg

post-247065-0-10136700-1400059854_thumb.jpg

Επεξ/σία από NIGHTMARE1980
Δημοσ.

Φίλε Θάνο σου έβαλα φωτό να τα δεις κιόλας.το θέμα είναι έκανα παραγγελία κ τελικά μου είπαν ότι δεν έχουν στην αποθήκη τελικά.μπας κ ξέρει κανένας που μπορώ να βρω 2? μου είπαν 6,50 ευρώ έχει το 1.

Δημοσ.

αυτο ειναι το τροφοδοτικο σου.Psu ATX Nitrox FP-750W v 2.2

οπως καταλαβες ειναι μαρκα μεκαψες αλλα τεσπα,τι να κανεις τωρα...ποιος ειναι ο επεξεργαστης?με την πρωτη ευκαιρια ομως οταν μπορεσεις το αλλαζεις.δεν ειναι καλο.δεν βγαζει με τιποτα τα watt που λεει και αυτο το βλεπεις εξαλλου απο το οτι δεν εχει τα απαιτουμενα καλωδια για να τροφοδοτησει μια συγχονη καρτα γραφικων.

αλλα το θεμα ειναι οτι εσυ λες οτι δεν κουμπωνουν.που αυτο αποκλειεται.εχεις 2 6πινα και απο διπλα ενα με 2 πινς.δοκιμασε να δεις σε πιο 6πινο μπορεις να βαλεις απο διπλα τα 2 αυτα πινς (εχει και τα πλαστικα επανω στο βυσμα σαν οδηγοι που ειναι)....

Χμ τωρα που το βλεπω εχεις δικιο.η καρτα σου εχει για υποδοχη τετραγωνο και το αλλο που ειναι ας πουμε τριγωνο.εσενα το 2πινο ειναι 2 τριγωνα.εχεις δικιο δεν κουμπωνει.πρωτη φορα το βλεπω αυτο.(για να φανταστεις τι ποιοτητας τροφοδοτικου σου πουλησαν).

εαν ειναι προσφατα αγορασμενο,επεστρεψε το και παρε κανενα ποιοτικο.αλλιως παιρνεις 2 τετοια

DeLock 82397 και ελπιζω να φτανουν τα molex του τροφοδοτικου σου.

θα συνδεσεις το ενα σε ενα molex και τον αλλον ανταπτορα σε αλλο καλωδιο που βγαζει molex.οχι και τα 2 σε ενα ιδιο καλωδιο (πχ εαν το τροφοδοτικο σου βγαζει με ενα καλωδιο 4 molex,δεν θα βαλεις και τους 2 ανταπτορες στο ιδιο καλωδιο).

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.εκανα παραγγελία τον ανταπτορα.μολις πιάσω κάποια χρήματα στα χέρια θα πάρω κανένα επώνυμο 1000ρι.

Δημοσ.

ποτε δεν κανω overclock και crossfire.οπως ειναι τ'αφηνω.

πηγα τελικα και τα πηρα ο ιδιος τους ανταπτορες ,τα κουμπωσα και μια χαρα δουλευει η καρτα.τωρα για  την sapphire 7950 viper x 3gb 384bit.τωρα θα βρω κανενα παιχνιδη με μεγαλες απαιτησεις  γιανα δοκιμασω τις δυνατοτητες της καρτας γραφικων.

Δημοσ.

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να στρεσάρεις με το MSI Kombustor για καμμιά ώρα (maxare αναλυση MSAA κλπ.). Το τροφοδοτικό μου φαίνεται οκ. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι αλλο τροφοδοτικο. Αν εχεις παρει 2  τετοια http://www.skroutz.gr/s/3196417/DeLock-82397.html?from=drop  και εχεις συνδέσει την καρτα , φυσικά και δεν υπαρχει περιπτωση να τρεξει η καρτα, καθως τα συχρονα τροφοδοτικα δεν δινουν τοσα watt στα 4pin molex.

1ον συνδεσε την κάρτα γραφικων το ενα 6+2pin απο το τροφοδοτικό σου. Μια χαρα μπαινει. Οπως φαινονται στη φωτο το 2-pin θα το πας δεξια απο 6-pin και θα τα ενώσεις και μετα θα το βάλεις στην κάρτα.

2ον αφού κάνεις το 1ο κατα πασα πιθανοτητα η κάρτα θα δουλεψει αν βάλεις τον ανταπτορα που έχεις στο αλλο 8-pin αλλα θα σου συνιστουσα να πάρεις ένα τετοιο http://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?keyphrase=6pin+to+8pin για να συνδεσεις το άλλο 6-pin του τροφοδοτικου στην κάρτα.

Δημοσ.

απλος φιλε eddieobscurant το 6+2pin δεν ταιριαζουν σαν σχηματα για να ειναι σαν της καρτας.τα 2 πιν οπου και να τα βαλεις ειναι οπως φαινονται 2 ας τα πω σαν τριγωνα ,ενω της καρτας γραφικων οι ακρες ειναι η τριγωνο τετραγωνο απο την μια η τετραγωνο τριγωνο απο την αλλη.εκτος αν δεν εχουν σημασια τα σχηματα(αυτο δεν το ξερω).

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.εκανα παραγγελία τον ανταπτορα.μολις πιάσω κάποια χρήματα στα χέρια θα πάρω κανένα επώνυμο 1000ρι.

1000αρι??? Γιατί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...