IsolatedParania Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Τα νούμερα αυτά που τα βρήκες? Μήπως τα τράβιξες απο κανένα καπέλο? η τελευταίες αναφορές λένε για 7εκ PS4 και 5εκ XBONE, αρκετά μεγάλη διαφορά απο το 1/3 που παρουσιάζεις... Όσο για την κίνηση της MS, κάλιο αργά παρά ποτε. Για άλλη μια φορά, μετα τις αλλαγές στα win8 και Windows Phone δείχνει όχι μόνο να ακούει αλλα και να σέβεται την άποψη των καταναλωτών. Σαν πακέτο ακόμα και έτσι το xbox παρέχει πολλά περισσότερα απο τον ανταγωνιστή του, και πλέον παίζει στην ίδια τιμολογιακή κατηγορία. Ας ρίξουν και την τιμή του kinect στο πενηντάρικο, και όποιος δεί οτι το χρειάζεται, το αγοράζει εξτρα... Πιστεύω οτι με την παρούσα διοίκηση έχουμε να δούμε ακόμα πολλά απο την MS. Πως κάνει μπαμ ο fanboy όμως έτσι; Το έχει χάσει το παιχνίδι φίλε η MS, το έχει χάσει ... βασικά το είχε χάσει ΠΡΙΝ ΚΑΝ αρχίσουν να πωλούνται οι next gen κονσόλες, απλά έχει βάλει τρίτη ταχύτητα η Sony και κάνει παντιλίκια μπροστά από την MS την στιγμή που η MS μόλις βρήκε που μπαίνει το κλειδί ... άστο μην την ψάχνεις, έχει χάσει η MS. ΥΓ: Δεν είμαι fanboy της Sony, απλά σου λέω την αλήθεια.
IsolatedParania Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Το να κάνεις τα console exclusives όταν έχεις παιχνιδαρες τύπου Dota2, lol, starcraft, dayz... Not sure if trolling or serious? Πλάκα μας κάνεις, έτσι; *Sorry για τα 2 in row posts.
StigmaX Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 @isolatedparania 1) Fanboy-σμός δεν υπάρχει πουθενά. Μιλάω με αριθμούς και στοιχεία. (Console Sales: Polygon)... απο πότε το 1/3 είναι ίσο με το 5/7 δεν ξέρω, εκτός και αν έχουν αλλάξει οι νόμοι και τα θεωρήματα της Μαθηματικής επιστήμης... 2) Πουθενά δεν αναφέρω αν έχει χάσει η κερδίσει το στοίχημα των next-gen consoles. Ελάχιστα με απασχολεί και είναι κάτι που θα δείξει ο χρόνος. Αυτό που σχολιάζω και επιδοκιμάζω είναι οτι η MS μετα την αλλαγή CEO κάνει τα σωστά βήματα σε όλους τους τομείς τους οποίους αναμιγνύεται. 3) To ΧΒΟΝΕ σαν πακέτο παρέχει πολλά περισσότερα απο το PS4, πέραν του gaming, άσχετα με το αν εμείς Ελλάδα μπορουμε να τα αξιοποιήσουμε η όχι. 4) Κονσολάκιας δεν είμαι, και ελάχιστα με ενδιαφέρουν τα exclusives τους. Ούτε κατακρίνω αυτόν που παίζει Uncharted, η last of us. Απλα εγώ, όπως και πολλοί εδω μέσα πιστεύω, προτιμώ να παίξω την dota μου και το Dayz όπως εσύ το exclusive σου. Γούστα είναι. 5) Υπάρχει και το edit αντί να κάνεις double post...
Atzamestatos Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Συμφωνα με αυτο το πινακακι το οποιο ειναι παρμενο απο διαφορα gaming sites (metacritic, gamespot), τα PC εχουν πολλαπλασια exclusives απο τις κονσολες, εχουν 5πλασια καλα games (75% και πανω) απο τις κονσολες (απο ΟΛΕΣ τις κονσολες ΜΑΖΙ!!), εχουν περισσοτερα αριστα games (90% και πανω) απο καθε κονσολα κλπα κλπα (και μιλαω μονο για την current gen, 2006 και επειτα, αν εβαζα ολα τα παιχνιδια τοτε η συγκριση θα ξεφευγε). Μην επαναλαμβανουμε παντου τα ιδια και τα ιδια λοιπον, στην ποικιλια και ποιοτητα των παιχνιδων το PC ειναι ο βασιλιας με αριθμους, και οχι με τις θεωριες και τα υποκειμενικα κριτηρια του καθενος. Τωρα αν εσυ και ο καθε εσυ δεν ανταλαζετε το gran turismo με 50 exclusives δεκτον. Αλλα αυτο ειναι το υποκειμενικο σας κριτηριο. Η πραγματικοτητα ειναι οτι το PC στα games (ποικιλια, ποιοτητα, exclusives) ειναι μπροστα με τεραστια διαφορα απο τις κονσολες. Δεν χωραει καν συζητηση, μια και οι αριθμοι δεν χωρανε παρερμηνειες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 beta firmware με μαντικές ικανότητες... 2
zio10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Σε λίγους μηνες θα κοστίζει 199 ευρώ οπότε... Ναι σε περίπου 36-48 μήνες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα