Dr.Richard Axel Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Σωστός ο αθέατος. Εγώ θα έλεγα άσχετος και νεόκοπος. Στο 3gs όταν ήρθε το τότε multitasking (το οποίο τα windows mobile, symbian κλπ το είχαν 5 χρόνια πριν και βάλε), το κινητό άρχισε να σέρνετε τρελά και οι εφαρμογές έκλειναν συνέχεια. Οπότε το πιο πιθανό είναι να συμβεί το ίδιο και εδώ. Μετά από 2 ios updates το βλέπουμε, πιο πριν δεν νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Την τελευταία φορα που κοίταξα στο android ταμπλετ μου ειχα full flash support μιας και το πέρασα με apk. Το android by the way δεν εχει εναν browser. Το γεγονός οτι ο Chrome συγχρονίζει με τα δεδομενα στο pc ειναι υπεραρκετό για τους περισσοτερους. Προσωπικα λατρεύω τα windows στο pc. Στα ταμπλετ μου ειναι αδιάφορο. Γι αυτο βλεπεις ipad και android tablets να πωλούνται σαν ζεστα ψωμάκια. Αν την πλειοψηφια την ενοιαζαν βαριες επαγγελματικες εφαρμογές τοτε τα windows tablet θα ειχαν τυχει. Προς το παρον θα αργησουν να παρουν μεριδιο αγοράς. Ότι σου εχει πει ο εκτορ ισχυει στο 100% δεν υπαρχει γυρισμος....εχει αραχνιασει η android ταμπλετα μου.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevchrly Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 όποιος καταφέρει από τους δύο παίχτες και περάσει αυτά που έκανε το webos πριν από πέντε χρόνια θα παραμείνει στο παιχνίδι αλλιώς θα τους βαρεθεί πολύ γρήγορα ο κόσμος και θα στραφεί σε κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Την τελευταία φορα που κοίταξα στο android ταμπλετ μου ειχα full flash support μιας και το πέρασα με apk. Το android by the way δεν εχει εναν browser. Το γεγονός οτι ο Chrome συγχρονίζει με τα δεδομενα στο pc ειναι υπεραρκετό για τους περισσοτερους. Προσωπικα λατρεύω τα windows στο pc. Στα ταμπλετ μου ειναι αδιάφορο. Γι αυτο βλεπεις ipad και android tablets να πωλούνται σαν ζεστα ψωμάκια. Αν την πλειοψηφια την ενοιαζαν βαριες επαγγελματικες εφαρμογές τοτε τα windows tablet θα ειχαν τυχει. Προς το παρον θα αργησουν να παρουν μεριδιο αγοράς. Tην τελευταια φορα που εβγαλε η adobe, εκδοση του flash για το android ηταν πριν 2 χρονια!Εχει ξεσκιστει στην υποστηριξη! Ειτε σε ενδιαφερει ειτε οχι τα windows σε tablet,μαθε λιγα πραγματα για τα σιγκεκριμενα μηχανηματα και μετα να εκφραζεις γελειες αποριες του τυπου "Όσοι θέλουν σερφάρισμα και fb γιατί να προτιμήσουν ένα window tablet;"! Υ.Γ.Το αστειο με τα φανμποις του android,ειναι οποτε συζηταμε για κινητα των 5-6" πεταγονται και "φωναζουν" οτι το λογισμικο πρεπει να κανει παπαρες,αλλα οταν η συζητηση πεφτει σε συσκευες των 10-11" οπως τα tablets,προσπαθουν να μας πεισουν οτι αυτα τα μηχανημα κανουν ΜΟΝΟ για browsing & facebook! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ektor δεν καταλαβαινεις οτι και ferrari να ειναι τα windows tablet , μεσα στην πολη ο κοσμος smartκακια χρειαζεται, οι ferrari του ειναι μπελας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 mdr21, on 14 May 2014 - 12:09 PM, said:mdr21, on 14 May 2014 - 12:09 PM, said:mdr21, on 14 May 2014 - 12:09 PM, said:Ektor δεν καταλαβαινεις οτι και ferrari να ειναι τα windows tablet , μεσα στην πολη ο κοσμος smartκακια χρειαζεται, οι ferrari του ειναι μπελας... Αυτα να τα λες και σ'αυτους που μας τα εχουν "πρηξει" με τα android στα κινητα και οτι ντε και καλα χρειαζομαστε λογισμικα που να κανουν παπαρες σε 5-6" ΚΙΝΗΤΑ και οχι σε μενα!!! Γι'αυτο αν θελουμε να συζητουμε σοβαρα,να σταματησουν καποιοι εδωμεσα να εχουν δυο μετρα και δυο σταθμα,αναλογα με τι τους βολευει!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Σε galaxy note το εχω εδω και 2 χρονια.Και οχι 2 αλλα μεχρι και 4 οθονες ανοιχτες ταυτοχρονα σε μια οθονη.Παλι καλα που ξυπνησε η μηλοεταιρια αλλα με 1gb ram με το ζορι ανοιγει μια βαρια εφαρμογη θελει και 2?Το multitasking ειναι ανυρπακτο μεχρι στιγμης σε ios συσκευες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Εγώ θα έλεγα άσχετος και νεόκοπος. Στο 3gs όταν ήρθε το τότε multitasking (το οποίο τα windows mobile, symbian κλπ το είχαν 5 χρόνια πριν και βάλε), το κινητό άρχισε να σέρνετε τρελά και οι εφαρμογές έκλειναν συνέχεια. Οπότε το πιο πιθανό είναι να συμβεί το ίδιο και εδώ. Μετά από 2 ios updates το βλέπουμε, πιο πριν δεν νομίζω Υπάρχει μια μικρή διάφορα μεταξύ 3GS και iPad Air. Αφού είσαι σχετικός και έχεις τόσο βαθιά μνήμη,τότε σιγουρα θα θυμάσαι τι έκανε το OS X tiger με ένα 1 gb ram και επεξεργαστές παρόμοιους με του iPad Air, στα Mac. Σε λίγο θα μας πείτε ότι δεν υπήρχαν ποτέ πλήρη λειτουργικά που δούλευαν με 1gb ram.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 το ιδιο λεω και γι αυτους που κοκορευονται για τα android. Απλα τα android τα αγοραζει ο κοσμος (και ας χρειαζεται πτυχιο MIT για να μην lagαρουν) λογω χαμηλης τιμης και του πλαστου hype που εχουν δημιουργησει -φτηνο με τουμπανα specs και "ελευθερο" λειτουργικο-. Ασχετο αν ουτε φτηνα ειναι τελικα, ουτε τουμπανα στη πραξη... Πιστευεις οτι η κοπελα που θελει να μπαινει fb και να σερφαρει σε σελιδες μοδας (γτ αυτος ειναι ο μεσος αγοραστης που καταναλωνει) την ενδιαφερουν τα παραπανω potentials των windows tablets? Και εδω που τα λεμε τελικα αυτοι ειναι οι πιο συνειδητοποιημενοι καταναλωτες και οχι αυτος που δινει +200Ε μηπως και χρειαστει να τρεξει photoshop μια φορα στα 3χρονια Αυτα να τα λες και σ'αυτους που μας τα εχουν "πρηξει" με τα android στα κινητα και οτι ντε και καλα χρειαζομαστε λογισμικα που να κανουν παπαρες σε 5-6" ΚΙΝΗΤΑ και οχι σε μενα!!! Γι'αυτο αν θελουμε να συζητουμε σοβαρα,να σταματησουν καποιοι εδωμεσα να εχουν δυο μετρα και δυο σταθμα,αναλογα με τι τους βολευει!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 mdr21, on 14 May 2014 - 1:26 PM, said: το ιδιο λεω και γι αυτους που κοκορευονται για τα android. Απλα τα android τα αγοραζει ο κοσμος (και ας χρειαζεται πτυχιο MIT για να μην lagαρουν) λογω χαμηλης τιμης και του πλαστου hype που εχουν δημιουργησει -φτηνο με τουμπανα specs και "ελευθερο" λειτουργικο-. Ασχετο αν ουτε φτηνα ειναι τελικα, ουτε τουμπανα στη πραξη... Πιστευεις οτι η κοπελα που θελει να μπαινει fb και να σερφαρει σε σελιδες μοδας (γτ αυτος ειναι ο μεσος αγοραστης που καταναλωνει) την ενδιαφερουν τα παραπανω potentials των windows tablets? Και εδω που τα λεμε τελικα αυτοι ειναι οι πιο συνειδητοποιημενοι καταναλωτες και οχι αυτος που δινει +200Ε μηπως και χρειαστει να τρεξει photoshop μια φορα στα 3χρονια Συμφωνω μαζι σου και αν παρακολουθήσεις στην ενότητα των tablets,θα δεις οτι ΔΕΝ προτείνουμε αβερτα windows tablets,αλλα βλεπουμε πρωτα, ΤΙ ΖΗΤΑ ο καθενας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khr1s Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Να ναι καλα η Samsung που αυτο το κανω και στο Note 2 μου εδω και πολυ καιρο Αντε γιατι βαρεθηκαμε να ακουμε για τους αλλους που αντιγραφουν την Apple. Θα χαιρομουν αν τους τραβουσε μια μυνηση καποιος. Οχι γιατι θα κερδιζα κατι αλλα γιατι το εχει παρακανει η Apple με τις πατεντες και καποιος πρεπει να τις ριξει ενα γερο χαστουκι μηπως στρωσει λιγο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πιστευεις οτι η κοπελα που θελει να μπαινει fb και να σερφαρει σε σελιδες μοδας (γτ αυτος ειναι ο μεσος αγοραστης που καταναλωνει) την ενδιαφερουν τα παραπανω potentials των windows tablets? Το τι θέλει η κοπέλα δεν ξέρω, στο φινάλε έχει και forums το cosmopolitan να τα συζητήσουν εκεί. Εμένα προσωπικά, με ενδιαφέρουν τα παραπάνω potentials των windows tablets, είτε αυτό λέγεται συνδεσημότητα, είτε υποστήριξη ολοκληρωμένων εφαρμογών, είτε πραγματικό multitasking. Και στο φινάλε, όχι μόνο δεν εχω δώσει 200 ευρώ παραπάνω όπως υποστηρίζεις, αλλα 200 λιγότερα απ'ότι ένα ipad με την αντίστοιχη μνήμη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Η ειρωνεια οταν δεν εχεις ιδεα περι τινος προκειται σε τι αποσκοπει? Εχεις την εντυπωση οτι μια σελιδα στο iPhone σου τρωει λιγοτερη ram απο οτι η ιδια σελιδα στο PC η στο android σου? Ε, λαθος εντυπωση εχεις. Κρατα λοιπον τις ειρωνειες για την παρτυ σου οταν δεν εχεις κατι ουσιαστικο να προσθεσεις, ποσο μαλλον οταν περι τεχνολογιας το επιπεδο σου ειναι στο "Λολα, να ενα μηλο" Και εγω καποτε surfara με το pc μου, επαιζα games, word excel κλπα με 512mb μνημης και win98/xp. Τωρα δοκιμασε να τα κανεις αυτα. Τα ιδια πραματα που εκανες τοτε, καταναλωνουν διπλασια μνημη τωρα. Ολες οι σελιδες που παλια ηταν κυριως κειμενο εχουν γεμισει με interactive μαλακιες, που τα 512 mb μνημης θα στα ρουφηξει μια επισκεψη στο youtube. Τα κάνω όλα αυτά με το iPad Air μια χαρά σε πληροφορώ. Μπορεί να μην έχω flash αλλά δεν μου έλειψε. Ακόμα και στο ταπεινό PowerPC g4 με 1gb ram με leopard το οποίο δεν έχει support μια χαρά δουλεύει το multitasking και πίστεψε με αν δούλευε όπως το iPad με mobile browser θα πέταγε. Καλά δεν μιλάω για OS X tiger που εκεί το ζηλεύουν και τα πλέον σύγχρονα PC σε απόκριση.Επαναλαμβάνω ακόμα σήμερα υπάρχουν λειτουργικά που με 1gb ram που στέκονται αξιοπρεπέστατα. Θα μπορούσα να σου φέρω παραδείγματα με windows 8 ή ακόμα και windows 7 με ίδια μνήμη, αλλά θα ξεφευγα απο το θέμα, το οποίο αφορά τα apple os devices. Επίσης πέρα απο το surfarisma ανέφερες εφαρμογές που πίστεψε με αν γίνουν optimized, μια χαρά τρέχουν σε tablets με 1gb ram και δεν θα αναφέρω μόνο pages,numbers,Keynote,Microsoft office for iPadκτλ. που αφορούν μόνο iOS,που απο ότι κατάλαβα μικρή εμπειρία έχετε όσοι γράφετε σε αυτό το topic, θα αναφέρω εφαρμογές σαν αυτές που έχει αναφέρει ο ektor σε άλλο topic που τρέχουν και σε windows 8 και wp8. Ξέρω ξέρω σας είναι παντελώς αδιάφορα τα windows και προτιμάτε android και Linux ,μόνο στα λόγια βέβαια γιατι το μεγαλύτερο ποσοστό απο εσάς που γράφετε τις εξυπνάδες σας για android, μικρή ως ανύπαρκτη εμπειρία έχετε με Linux σε PC. Απλά τα λέτε για να ξέσπασετε στην apple που η μόνη εμπειρία που έχετε είναι απο το iPhone και μετά....( νεοκοποι Χάχαχαχα μου άρεσε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atzamestatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Παμε αλλη μια. Ποσες σελιδες ανοιγεις στο iPad air σου πριν αρχισουν να ξεφορτονουν οι προηγουμενες? Ολα τα λειτουργικα στεκονται αξιοπρεπεστατα με 1gb ram αν τα εχεις να παιζεις πασιεντζα. Και γω πριν 4 χρονια με 1gb ram χαροπαλευα στα 7αρια. Δεν το λες και εμπειρια χρησης. Τωρα για τα υπολοιπα, εισαι εντελως off topic και δεν με ξερεις, οποτε τι παπατζες λες δεν εχω ιδεα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Σαν κάτοχος Ipad air έχω να υπερθεματίσω σε αυτό που λέει ο Atzamestatos ότι δεν μπορείς να ανοίξεις 2ο ταμπ σε browser χωρίς να κάνει reload τις σελίδες πράγμα που είναι ΑΙΣΧΟΣ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα