Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι δεν θα καταλάβεις. Οι εταιρίες καλά κάνουν και πατεντάρουν την δουλειά τους. Αν υπάρχει prior art, αν υπάρχει στεγνή αντιγραφή, αν τα δικαστήρια αποφασίζουν έτσι ή αλλιώς, αν η χ εταιρία πληρώνει το ψ ποσό στην ω εταιρία για τις πατέντες της δεν αφορά τον τελικό καταναλωτή. Αφορά τις εταιρίες. Αφού λοιπόν στο φόρουμ δεν γράφουν νομικοί εκπρόσωποι της apple, της microsoft, της google κλπ, δεν έχει κανένα νόημα αυτή η συζήτηση.

Ναι, έχω καταλάβει ότι τσάμπα τα γράφω...

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι δεν θα καταλάβεις. Οι εταιρίες καλά κάνουν και πατεντάρουν την δουλειά τους. Αν υπάρχει prior art, αν υπάρχει στεγνή αντιγραφή, αν τα δικαστήρια αποφασίζουν έτσι ή αλλιώς, αν η χ εταιρία πληρώνει το ψ ποσό στην ω εταιρία για τις πατέντες της δεν αφορά τον τελικό καταναλωτή. Αφορά τις εταιρίες. Αφού λοιπόν στο φόρουμ δεν γράφουν νομικοί εκπρόσωποι της apple, της microsoft, της google κλπ, δεν έχει κανένα νόημα αυτή η συζήτηση.

Ναι, έχω καταλάβει ότι τσάμπα τα γράφω...

Εγω τι εγραψα και διαφερει απο αυτα που ειπες εσυ? Καταρχας,. για αντιγραφη μιλησα, και οχι για πατεντα. Σχολιασα το αυτονοητο. Οτι στο thread για το χρωμα του κινητου, ειχαμε ορδη απο oπαδους να μιλανε για αντιγραφη με ειρωνικα σχολιακια (με πρωτο και καλυτερο τον moderator...). Αντιθετα, εδω περα σιγυ ιχθυος. Και απλα εκφραζω την ειλικρινη απορια μου. Το χρωμα του κινητου ειναι αντιγραφη, ενω το multitasking με τα 2 παραθυρα οχι?

Δημοσ.

Είδες που δεν κατάλαβες; Καλή συνέχεια στην αντιπαράθεση μόνος σου.

Eιδες που δεν καταλαβες εσυ? Δεν κανω καμια αντιπαραθεση. Καλη συνεχεια και σε σενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...