Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον είσαι φοιτητής θα πας να πάρεις το φοιτητικό στικακι της VF με 12€ το μήνα για 10 GB ή 4,74 το μήνα για 4 GB.

http://www.vodafone.gr/portal/university-mobile-internet

Εαν ουτε αυτα δε σου αρκούν δε μπορώ να σου προτείνω κάτι άλλο... Μείνε ως εχει χωρίς ιντερνετ...

(και αυτά έχουν 12 μήνες παραμονή αλλα ουτε ενεργοποιηση εχουν ούτε τρελό κόστος για να τα κρατησεις τους υπόλοιπους μήνες...)

Δημοσ.

πολυ λιγα giga ρε γαμωτο.ουτε για κολατσιο δεν ειναι τα 4 giga για παραδειγμα.φτηνο μεν αλλα για πολυ χαλαρη χρηση.

Δημοσ.

πολυ λιγα giga ρε γαμωτο.ουτε για κολατσιο δεν ειναι τα 4 giga για παραδειγμα.φτηνο μεν αλλα για πολυ χαλαρη χρηση.

Συμφωνώ... Το έκανα για μένα μέσω συγγενή και μπορώ να σου πω οτι το καλοκαίρι στο εξοχικο μου έφταναν ίσα ισα για κανένα 20ήμερο... Εχω βέβαια mifi οποτε το καπηλευόταν και άλλοι αλλα δεν νομίζω οτι θα έκανε και πολυ διαφορά...

Θα το γύρναγα στα 10Gb/12€ αλλα δε το πολυχρησιμοποιώ τον υπολοιπο χρόνο και ειναι κρίμα (σκέψου οτι το εχω στο αυτοκίνητο για να ακούω κανενα Live απο Youtube σε ταξίδι/μποτιλιάρισμα, χωρις να τρώω τα δεδομένα του κινητού που είναι 1,5 gb)...

Δημοσ.

Συμφωνώ... Το έκανα για μένα μέσω συγγενή και μπορώ να σου πω οτι το καλοκαίρι στο εξοχικο μου έφταναν ίσα ισα για κανένα 20ήμερο... Εχω βέβαια mifi οποτε το καπηλευόταν και άλλοι αλλα δεν νομίζω οτι θα έκανε και πολυ διαφορά...

Θα το γύρναγα στα 10Gb/12€ αλλα δε το πολυχρησιμοποιώ τον υπολοιπο χρόνο και ειναι κρίμα (σκέψου οτι το εχω στο αυτοκίνητο για να ακούω κανενα Live απο Youtube σε ταξίδι/μποτιλιάρισμα, χωρις να τρώω τα δεδομένα του κινητού που είναι 1,5 gb)...

καλα στο αμαξι θα μπορουσες να εχεις κανα Usb stick.αλλα ναι αν το θες για σοβαρη χρηση θα φυγουν τα giga ευκολα.και ουτε για τορρεντ χρηση:(

Δημοσ.

καλα στο αμαξι θα μπορουσες να εχεις κανα Usb stick.αλλα ναι αν το θες για σοβαρη χρηση θα φυγουν τα giga ευκολα.και ουτε για τορρεντ χρηση :(

Ναι προφανώς αλλα δε θα μπορούσα να εχω οτι μου κατέβει... ;) Τώρα μπορώ να δώ/ακουσω οτι θέλω, να εχω assisted gps και αν χρειαστώ κάτι να το βρω απευθείας... 

για τορρεντ παντως σίγουρα δεν ειναι... Μεχρι κανενα youtube!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...