Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι φοιτητης και θελω να βαλω ιντερνετ.Το προβλημα ειναι οτι στη σιτα που πηγα και ρωτησα εχουν 1 χρονο συμβολαιο κι εγω το σεπτεμβρη τελειωνω.Υπαρχει καμια εταιρεια που να μην σε δεσμευει με συμβολαιο?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι φοιτητης και θελω να βαλω ιντερνετ.Το προβλημα ειναι οτι στη σιτα που πηγα και ρωτησα εχουν 1 χρονο συμβολαιο κι εγω το σεπτεμβρη τελειωνω.Υπαρχει καμια εταιρεια που να μην σε δεσμευει με συμβολαιο?

Δεν υπάρχει πάροχος χωρίς συμβόλαιο αλλά δες τα εξάμηνα του ΟΤΕ και αυτά με συμβόλαιο.

Δημοσ.

Δηλαδή ο ΟΤΕ έχει 6μηνο συμβόλαιο και δεν το ήξερα;

Η διαφορά του είναι ότι μετά το εξάμηνο ανεβαίνει η τιμή ή σου δίνει την δυνατότητα (τουλάχιστον παλαιότερα) ανανέωσης στην ίδια τιμή για νέο 12μηνο.

Ακόμη όμως και σ' αυτόν η διάρκεια είναι ετήσια και αν φύγεις νωρίτερα πληρώνεις τη σχετική ρήτρα διακοπής.

Δημοσ.

Δηλαδή ο ΟΤΕ έχει 6μηνο συμβόλαιο και δεν το ήξερα;

Η διαφορά του είναι ότι μετά το εξάμηνο ανεβαίνει η τιμή ή σου δίνει την δυνατότητα (τουλάχιστον παλαιότερα) ανανέωσης στην ίδια τιμή για νέο 12μηνο.

Ακόμη όμως και σ' αυτόν η διάρκεια είναι ετήσια και αν φύγεις νωρίτερα πληρώνεις τη σχετική ρήτρα διακοπής.

Για δες εδώ:

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=402

Τώρα θα μου πεις για εξοχική κατοικία...αλλά δεν θα νοιάξει τους πωλητές .

Αλλά ρήτρα υπάρχει

Δημοσ.

Βρε το διάβασες καλά;

Γράφει για χρήση 6 συγκεκριμένων μηνών μέσα στο υποχρεωτικό 12μηνο.

Είδες πόσο είναι η ρήτρα σε πρόωρη διακοπή;

Επιπλέον προϋποθέτει να υπάρχει ήδη ενεργή κύρια γραμμή για να έχεις και στο εξοχικό.

Δημοσ.

εκτος αν κανεις κανα φτηνο για ενα χρονο(καποτε ειχε η forthnet ενα φτηνο προπληρωμενο) αλλα και παλι εσυ το θες για λιγοτερο απο 6 μηνες.μετα κανα 3g stick αλλα αμα το θες για βαρβατη χρηση δεν κανει.εκτος αν δανειστεις απο κανα γειτονα και τα πληρωνετε μισα μισα.

• Like 1
Δημοσ.

Η μόνη λύση που γνωρίζω είναι, εφόσον έχεις σταθερό ΟΤΕ, να βάλεις Internet από Cosmoline. Δεν υπάρχει δέσμευση, βέβαια έχει τέλος ενεργοποίησης 29,90 και πρέπει να έχεις δικο σου ρουτερ.

Δημοσ.

Πράγματι, η πρόταση είναι μόνο αν έχει ηδη γραμμή ΟΤΕ ενεργοποιημένη και το χρειάζεται απαραιτήτως για τους (λίγους) επόμενους μήνες.

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις.Δεν υπαρχει καμια λυση(ουτε σταθερο οτε εχω).Και η λυση του στικακι ειναι πολυ ακριβη για τη χρηση που κανω στο ιντερνετ! :/

Δημοσ.

Τότε η μόνη συμφέρουσα λύση είναι ασύρματη πρόσβαση από γείτονα, πιθανόν με το αζημίωτο για να κάμψεις τις αντιστάσεις.

Δημοσ.

η πας για χρονο και πας σε κανα προπληρωμενο ή βαζεις για χρονο και απλα μετα τρως το τελος διακοπης στα μουτρα.αλλιως κανε κανα conne με κανα γειτονα ή με κανα φιλο αν ειναι εκει κοντα και μπορει να σου δωσει μεσα απο κανα Link

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με το λινκ τι ακριβως ειναι ????

η πας για χρονο και πας σε κανα προπληρωμενο ή βαζεις για χρονο και απλα μετα τρως το τελος διακοπης στα μουτρα.αλλιως κανε κανα conne με κανα γειτονα ή με κανα φιλο αν ειναι εκει κοντα και μπορει να σου δωσει μεσα απο κανα Link

Δημοσ.

καποιος γειτονας σου δινει ασυρματα δικτυο.αν εισαστε μακρια στηνεις καποιο Link για να πιανεις απο αυτον.το Link αν υπαρχει οπτικη επαφη θα μπορουσε να παιξει καμποσα χιλιομετρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...