Hamurabi Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Παιδια εχω το ipad air. Τι ακουστικα προτεινετε να τα χρησιμοποιω για skype calls? Λογικα θα πρεπει ναχουν και μικροφωνο.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 iluv με flat καλώδιο σε διαφορα χρώματα με μικρόφωνο και up/down volume buttons. Τα πήρα απο Public 13-15 ευρω αν θυμάμαι καλά.
Hamurabi Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Σε σχεση με τα earpods της apple ειναι καλυτερα; 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 προσωπικά αν και τα έχω τα earpods προτιμώ αυτά που σου έγραψα διότι λόγω flat καλωδίου δεν μπλέκονται! Απο πλευράς ποιότητας ήχου, αφού τα θες για chat δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά. Γενικά για ~15 ευρώ που έχουν είναι ωραιότατα...και δεν μπερδεύονται, οπότε μην το πολύ ψάχνεις! 1
ramarg Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 προσωπικά αν και τα έχω τα earpods προτιμώ αυτά που σου έγραψα διότι λόγω flat καλωδίου δεν μπλέκονται! Απο πλευράς ποιότητας ήχου, αφού τα θες για chat δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά. Γενικά για ~15 ευρώ που έχουν είναι ωραιότατα...και δεν μπερδεύονται, οπότε μην το πολύ ψάχνεις! Iσχυει δεν μπλεκονται.Το φλατ καλώδιο ειναι καλό αλλά τα iluv δυστυχώς χαλάνε.Είχα αγοράσει καποια των 30 ευρώ και χάλασαν χωρίς λόγο και με εξαιρετική μεταχειριση μέσα σε 2-3 μήνες. Σε σχεση με τα earpods της apple ειναι καλυτερα; Τα earpods ειναι εξαιρετικά,ποιοτικά αλλά με χαλάει που δεν είναι in ear.Μετά από αρκετή ώρα πονάνε τα αυτιά.Ειναι και λίγο ακριβά.Επίσης χαλάνε μετά από 3-6 μήνες.Δεν ξερω γιατί.Τα εχω αλλαξει 3 φορες στην εγγυηση (συγχαρητηρια στην αππλε για την εξαιρετικη της εγγυηση που δινει στα αξεσουαρ) αλλά τωρα που μου τελειωσε η εγγυηση τα αφησα στην ακρη καινουρια.Ειναι ακριβά όπως και να το κανουμε. __________________ Εγώ όσες φορές αγόρασα sony inear ακουστικά έχω πάθει πλάκα.Δεν χαλάνε.Τα πατάς τα τραβάς τα πετάς από το μπαλκόνι και δεν παθαινουν τίποτα.Εμπιστευσου sony.Εξαιρετικός ήχος,μπάσο,ηχομόνωση,ποιότητα και διαρκεια ζωης.Εχοντας αποδειχθει πολυ καλη η παλια σειρά που είχα (σκυλιά!),εμπιστευτηκα την καινουρια που εβγαλε πριν μισό μήνα. Εαν αγοράσεις τα απλά ακουστικά είναι στα 11 ευρώ,με μικρόφωνο για κλήσεις στα 15 ευρώ.Και σε ωραίους διπλούς χρώματισμους.SONY MDR-EX15AP. http://www.public.gr/cat/aksesoyar/kiniton/handsfree-akoystika/ Βρισκονται κατω κατω στην σελιδα που σου εστειλα με την επιγραφη ''ΝΕΟ''.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Εμ φταίει που πήρες των 30 ευρώ...εγώ που πήρα των 17 http://www.skroutz.gr/s/3294237/iLuv-Neon-Sound-iEP335.htmlτα έχω ένα χρόνο και δεν έχουν πάθει τίποτα !
ramarg Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Εμ φταίει που πήρες των 30 ευρώ...εγώ που πήρα των 17 http://www.skroutz.gr/s/3294237/iLuv-Neon-Sound-iEP335.htmlτα έχω ένα χρόνο και δεν έχουν πάθει τίποτα ! Την πάτησα μία φορά θα έλεγα.Ξανά δεν πρόκειται ! Πήγαινε για kino αφού δεν εχουν χαλάσει ακόμα Εμένα εκεί που έπαιζαν,ξαφνικά ένα τζζ και τα έφαγε τα ψωμιά του το ένα ακουστικό..
fitsou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Εγω παντως δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο τα iluv... συνεχεια οταν με παιρνουν τηλ παραπονιουντε οτι ακουνε την φωνη τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα