Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως αναφερομαι κ στον τιτλο το θεματος, προσπαθω να συνδεθω απομακρυσμενα, μεσω dyndns με το Interface των φωτοβολταικων που εχω εγκαστημενο στο σπιτι μου.. προσπαθω να μπω απο απομακρυσμενο υπολογιστη. Εχω κανει ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις, ως αναφορα τον portforward, ενω δειχνει λοιπον οτι συνδεεται, ωστοσο η σελιδα που ανοιγει ειναι κενη.(δεν βγαζει το μηνυμα οτι δεν μπορει αν συνδεθει). Εκεινο που μου κανεις εντυπωση ειναι οτι δειχνει την σελιδα να την βρισκει, γιατι κατω αριστερα του browser μου, γραφει μεταφορα δεδομενων. Εχω απεργοποιησει και στα 2 ρουτερ το firewall και το τοιχο προστασιας και το antivarius. Μηπως φταιει η πορτα που ανοιξα?

μηπως καποιος μπορει να βοηθησει..?

ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Με ποιον browser ανοίγεις την σελίδα?

Δοκίμασες με άλλον?

Αποστολή από το HTC One με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Στον απομακρυσμενο υπολογιστη τι λειτουργικο τρεχει. Μπορεις να μπεις στο firewall του και να βαλεις ενα exception για την "πορτα" που θελεις.Link.png Site: Εδω μπορεις να δεις εαν τελικα η πορτα στο router ειναι ανοιχτη

Δημοσ.

ας δει και με  αλλο browser γιατι μπορεει να μην κατεβαζει τα plugins για να παιξει.επισης αν εχει οτενετ να κλεισει την αυξημενη ασφαλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...