AKISHELLAS1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Καλησπερα η φιλη μου πηρε ενα λαπτοπ turbo x απο το πλαισιο με προεγκατεστημενα τα windows 8 , μετα απο καιρο κολαγε κ της εκανα επαναγκατασταση των 8 απο το συστημα δηκαδη απλα διαγραφει οτι ειχε σαν user κ απο την αρχη τα windows 8 ,ειχε μια τετοια επιλογη στην αρχη οταν εβαζες το cd των windows που της ειχαν δωσει. Το θεμα ειναι το εξης τον κωδικο δεν το δεχετε βγαζει σφαλμα κ παω να τον τσεκαρω απο κατω απο το λαπτοπ κ μερικα νουμερα-γραμματα απο τις 5αδες εχουν διαγραφει(δεν φαινοντε καθαρα) κ πηρε η κοπελα το πλαισιο της ειπαν να παρει την micrisoft ,πηρα εγω την micriwoft μου ειπαν να παμε στο πλαισιο ,πηγαμε στο πλαισιο διοτι τα 8 δεν ενεργοποιουντε χωρις τον κωδικο κ λενε δεν εχουν καμια ευθυνη !!! Αυτοι οτινειναι μοναδικος ο αριθμος κτλ το θεμα ειναι πως τους 5ψηφιους κωδικους οταν παει να κανει ενργοποιηση τον αναγνωρισει απο τι καταλαβα απο μονο του απλα δεν τον δεχετε ...τι να κανουμε ρε παιδια ο ενας μας στελενει στον αλλον κ δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη κ τα 8 δεν ενεργοποιουντε ζητανε νεο κωδικο η να αγορασουμε .
TheELF Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ε καμιά από της δύο δεν έχει ευθύνη για αυτό και δεν την αναλαμβάνουν. Εσύ(ή φίλη σου) σβήσατε τον κωδικό,το plaisio απλά πουλάει προϊόντα δεν έχουν σχέση με της άδειες,η micorsoft έχει συμβάσεις με τους παραγωγούς και από την στιγμή που δίνει μια σειρά κωδικών σε κάποιον αυτοί οι κωδικοί δεν την ενδιαφέρουν πλέον, από εκεί και πέρα μπορείς να πάρεις την εταιρία που έφτιαξε το laptop και να τους ζητήσεις κάποιο dvd επαναφοράς που εννοείται ότι θα το χρεωθείτε κάνα 70€ άνετα. (ή ψάξτε να βρείτε κουτιά εγχειρίδια όπου ενδέχεται να είναι ξανά γραμμένος) (ή ψάξε για κάποιο παράνομο κλειδί και δες αν ενεργοποιηθούν βρουν το σωστό κλειδί όταν μπεις στα windows) 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μα εχει dvd επαναφορας αυτ8 δοκιμασα κ οταν πηγα να τα ενεργοποιησω τον κωδικο τον υπαρχοντα απο τι καταλαβα δεν τον δεχετε κ θελει νεο. Εβαλα ενα προγραμμα κ τον βρηκα για να δω αν ειναι αυτος που παει να ενεργοποιησει απο μονος του κ ειναι ο ιδιος διοτι το τελευταιο 5ψηφιο ειναι ιδιο, ενω το βαζω ως νεο κωδικο εφοσον απο μονο τπυς δεν το δεχεται μου λεει στην αρχη επιτυχης κ παει να ενεργοποιηθει επειτα μου βγαζει σφαλμα . Το κωδικο με λιγα λογια τον βρηκα αλλα δεν τον αναγνωριζει τον βγαζει ως σφαλμα,γιατι?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Παιδια με λιγα λογια εκανα επαναφορα κ διεγραφη ολων των αρχειων τις απο το εγοστασιακο dvd , οταν λοιπον πηγα να κανει την ενεργοποιηση μαλλον απο την μνημη ειχε κρατηση τον κωδικο (αλλωστε ειχε να φαινεται μονοτο τελευταια 5ψηφια) αλλα δεν τον δεχοταν εβγαζε σφαλμα!!! κ ζηταγε νεο η να αγορασει νεο κωδικο-κλειδη . Βρηκα ενα προγραμμα που μου το εμφανισε το ξανα εβαλα σαν νεο κλειδη αλλα τιποτα ? Τι να κανω . Ξαναλαεω δεν εκανα φορματ?
TheELF Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Επικοινωνησε με την εταιρία του laptop αυτοί έχουν ευθύνη,αλλά επειδή θα αργήσει λογικά να σου απαντήσουν,διάβασε πρώτα το εγχειρίδιο και δες μπας και λέει ότι πρέπει να κάνεις κάτι στην επαναφορά με το dvd που σου διαφεύγει.
Gtr34 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αν καταλαβα καλα εκανες εγκατασταση τα windows 8 απο το dvd. Αν εκανες αυτο, προσπαθησε να κανεις επαναφορα του υπολογιστη απο το κρυφο partition που περιεχει τα windows8 + drivers. Θα πρεπει να υπαρχει επιλογη στο boot menu για να ξεκινησεις την παραπανω διαδικασια, ριξε μια ματια στο manual. Αν εβγαλε καποιο κωδικο σφαλματος οταν πηγες να κανεις την ενεργοποιηση να μας τοαναφερεις . 1
The_Judas Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Ηρέμησε λίγο και εξήγησε μας καλύτερα. Τον δέχεται τον σειριακό αριθμό τελικά ή όχι; Έχεις πρόβλημα μόνο στην ενεργοποίηση; Αν ναι μπορείς να κάνεις ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου από την microsoft. Τα turbo-x νομίζω ότι δεν έχουν recovery partition. Έχεις βάλει σίγουρα την ίδια έκδοση windows? Αν έχεις απλή άδεια δεν μπορείς να βάλεις τα windows 8 pro ή enterprise. 1
australis Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Κανε ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου. Σε ότι ηχητικο μηνυμα ακουσεις, δώσε την επιλογή 1 Θα σου ζητησει να πλητορλογησεις τον (αριθμητικο) κωδικο που εμφανίζεται στη οθονη και μετα θα σου δωσει κλειδι ενεργοποιησης. Αν κατι δεν "παει καλα" (πολυ σπανια - μου εχει συμβει 2-3 φορες σε πανω από 100 ενεργοποιήσεις) θα σε συνδεσει με τεχνικο οπου θα του πεις τι συμβαινει και θα σε ενεργοποιησει Η διαδικασια κραταει γυρω στα 5 λεπτα 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Παιδια σορρυ για την καθυστερηση εχει παει στο χωριο της η κοπελα μολις γυρισει θα δοκιμασω αυτα που μου λετε. Να κανω μια περιληψη ,της κολαγε κ βαζω το dvd εγκατασ4ασης κ στις επιλογες ειχε το να διαγραψει οτιδηποτε αρχεια του user κ να επαναφερει τα windows στην αρχικη τους μορφη οπως τα πηρε δηλαδη . Το εκανα κ επειτα πηγα ν δω εαν εχουν ενεργοποιηθει . Οταν πηγα λοιπον ειδα να μου βγαζει απο μονο του τα τελευταια 5 ψηφια του κλειδιου των 8 αλλα εβγαζε κωδικο σφαλματος κ τονκλειδη δεν το αναγνωριζει . Βρηκα ενα προγραμμα απο το ιντερνετ που μου εμφανιζε δυο κλειδια το ενα ηταν αυτο που δεν εμφανιζοταν κατω απο τo laptop διοτι ειχνα φθαρει μερικοι 5ψηφιοι κ ενα αλλο κλειδη που ηταν αυτο που πηγαινε να ενεργοποιηση απο μονα του τα 8 αλλα μου εβγαζε κωδικο σφαλματος (το καταλαβα διοτι εμφανιζε το τελευταιο 5ψηφιο μονο κ ηταν το ιδιο ) . Οι επιλογες που μου ειχε λοιπον ηταν το εξης να δωσω νεο κλειδη η να αγορασω νεο κλειδη , ε τοτε εβαλα κ δοκιμασα κ τα δυο το καθε ενα ξεχωριστα αλλα ενω στην αρχη ελεγε επιτυχης μετα δεν τα δεχοταν κ δεν τα ενεργοποιουσε...τωρα τι φταιει... Οταν επιστρεψει θα σας πω τον κωδικο σφαλματος που βγαζει. Πλαισιο κ microsoft ο ενας εστελνε την κοπελα στον αλλον κ δεν αναλαμβανε τιποτα κ τα εχει ως τωρα χωρις να ειναι ενεργοποιημενα. Ναι σιγπυρα την ιδια εκδοση διοτι ειναι το dvd του πλαισιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα