Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακριβως στην ιδια φαση ειμαι με εσενα efkola με την διαφορα οτι εγω ειμαι καμια 10ρια μερες αργοτερα. εγω καταληγω οτι μαλλον θα κοψω otetv και θα κρατησω μονο ιντερνετ+τηλεφωνο στα 25€ αν θυμαμαι καλα...

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΑ επίσης αν είσαι στον ΟΤΕ να ξέρεις πως συνεχίζεις με ίδια τιμή με πριν. Αυτό τουλάχιστον είπαν σε εμένα που τηλεφώνησα και ρώτησα. Αίτηση φορητότητας 2 μήνες μετά την λήξη του συμβολαίου μου

Δημοσ.

Τώρα μας υποχρέωσες :P

''Κινδύνους'' λέγοντας,εννοείς να μη μου κάνουν καλή προσφορά;Αν συμβεί αυτό,όπως έγραψα και παραπάνω,θα φύγω ή θα μείνω στον ΟΤΕ μόνο με το double play κόβοντας το ΟΤΕ TV.

Επειδή λοιπόν δεν αποκλείεται καθόλου η πιθανότητα να αλλάξω πάροχο,σε ποια εταιρεία μου προτείνετε να κάνω αίτηση φορητότητας;Με ενδιαφέρει το double play εκτός κι αν βρω κάτι πραγματικά αξιόλογο για triple play.

Υπάρχει τρόπος να δω σε τι ταχύτητες κυμαίνεται το internet κάθε εταιρείας στην περιοχή που μένω χωρίς να βγω στη γύρα ρωτώντας τους γείτονες;  :-D

Πάνω κάτω ίδια ταχύτητα θα έχεις με αυτήν του ΟΤΕ. Η Wind έχει αρκετά οικονομικά πακέτα και ένα νέο triple play που σου δίνει τα πάντα όπως απεριόριστα παντού από κινητό και σταθερό εκτός τηλεόραση με 50€

Δημοσ.

Έχω το triple play της forthnet με 40 ευρώ το μήνα το οποίο περιέχει 12ώρες προς κινητά, απεριόριστα σταθερά ,ιντερνετ και τα αθλητικα κανάλια της νοβα!!!

Δημοσ.

alexandro7,αυτό το τελευταίο με τα 40€ δεν ακούγεται καθόλου κακό.Έχεις όλα τα κανάλια nova sports;Μέσω τηλεφωνικής προσφοράς το πήρες ή σε κατάστημα;

iznodur,αν είναι να ανέβω στα 50€,μένω και στο triple play του ΟΤΕ...τόσο περίπου θα μου βγει!

greekboy,έχω την αίσθηση ότι πρέπει να βγαίνει λίγο παραπάνω από 25€ το double play του ΟΤΕ.

Τριαντάφυλλε,η δική μου προσφορά(περίπου 36€ μηνιαίως για το triple play) είχε ετήσια ισχύ οπότε τελειώνοντας το 12μηνο,επανέρχομαι στις βασικές χρεώσεις που είναι αισθητά υψηλότερες.Εσύ ποια προσφορά είχες και πώς γίνεται μετά τη λήξη της να σου κράτησαν ίδια τιμή;Επίσης,αφού σου άφησαν ίδια την τιμή γιατί έκανες αίτηση φορητότητας; :)

Δημοσ.

Κάποια στιγμή -γύρω- στον Δεκέμβριο έτρεχε μια "κρυφή" προσφορά. Την έκαναν μόνο στα καταστήματα του ΟΤΕ για καινούριους πελάτες. Επειδή λοιπόν βαρέθηκα να είμαι τόσα χρόνια στον ΟΤΕ και να μην μου δίνουν την ίδια προσφορά που θα έδιναν σε κάποιον καινούριο πελάτη έκανα αίτηση φορητότητας. 17,80Ε full pack ote tv + double play economy 24αρι δίνω γύρω στα 38.5Ε. Πριν έδινα 33Ε περίπου ΜΟΝΟ για το double play economy

Δημοσ.

Εγώ σήμερα πήρα στο13888 για να μου δώσουν προσφορά και μου δίνουν το full pack μαζί με απεριόριστα αστικά υπεραστικα και 24 ταχύτητα στα 48 για 24 μήνες ενώ άλλοι το έχουν πάρει αυτό το πακέτο στα 35.90 για 12 μήνες..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μέσα στη βδομάδα λήγει το συμβόλαιο και πρέπει να κάνω την αίτηση φορητότητας είτε για να με πάρουν από ΟΤΕ για καλή αντιπρόταση(τέτοια θεωρώ την παραμονή στις υπάρχουσες χρεώσεις) ώστε να μην μπω στο κανονικό τιμολόγιο και πληρώνω καμιά 60άρα κάθε μήνα είτε για να αλλάξω εταιρεία αν δε βρω άκρη με τον ΟΤΕ,σενάριο που θεωρώ και ως πιθανότερο.

Μέχρι στιγμής πάντως και στη forthnet που είχα μέχρι πέρυσι και στον ΟΤΕ τώρα,οι μετρήσεις μου στο speedtest.net είναι κοντά στα 10 mbps στο downloading με ping στα 18ms.

Επίσης στον έλεγχο διαθεσιμότητας της cyta που βάζω ακριβή στοιχεία(οδό και αριθμό)μου βγάζει ότι ''το δίκτυό μας βρίσκεται ήδη στην περιοχή σου.Η απόσταση από το πλησιέστερο αστικό κέντρο είναι 1529 μέτρα''.

Προσανατολίζομαι σε απλό double play μέχρι 24mbps διότι το vdsl δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου

Ποια από τις hol,wind,forthnet,cyta θα προτείνατε για Κορυδαλλό(αστικό κέντρο:Αγία Βαρβάρα);

Δημοσ.

Θα τη βγαλεις την τηλεόραση τελικά efkola;

H wind έχει 20 τον πρώτο χρόνο 25 το δεύτερο αλλά σου βάζει κ κάποια λετπά σε καρτοκινητό οπότε είναι σα να μη βάζεις κάρτα κ κάτι εξοικονομείς. Δεν θα σου πρότεινα wind τόσο από άποψη support, είναι άθλιο.

Η Cyta έχει το πακέτο με τα 23 ευρώ. Το ίδιο πακέτο έχει κ η HOL. Απλά η Cyta έχει δωρεάν τέλη φορητότητας κ η τηλεφωνία της είναι voip. Η HOL έχει τέλη φορητότητας κ έχει κανονική τηλεφωνία POTS. Για μένα HOL. Και στο λέω επειδή μου έκατσε περιέργο πρόβλημα στη γραμμή κ ενώ μπορούσαν να μου πουν θα παίζεις σε αυτή την ταχύτητα γιατί αυτός είναι ο μέσος όρος της περιοχής (που όντως αυτός ήταν) κάναν τα πάντα μέχρι που τελικά φτιάχτηκε. Πιθανολογώ ότι ήταν κάποιο παροδικό φαινόμενο κ έφτιαξε από μόνο του αλλά παρ όλα αυτά είχαν δοκιμάσει τα πάντα. Άλλαξαν απερχόμενο, κεντρικό, γέφυρα από mirroring σε γενικό κατενεμητή, port στο dslam. Τα πάντα. Κ σε συνεχή επικοινωνία μαζί μου. Τρομερό support.

Από Cyta δεν έχω άποψη. Αλλά μου φάνηκαν εξυπηρετικοί κ εκεί γιατί είχα κάνει αίτηση φορητότητας κ την ακύρωσα για να κερδίσω καλή τιμή σε HOL. Αν σκοπεύεις να κάνεις το ίδιο θα πρέπει να κινηθείς έτσι. Δηλαδή βάρα τη φορητότητα σε Cyta ή σε HOL κ άμα πετύχεις τιμή, φαξ επιτόπου για ακύρωση. Σου αποστέλλουν αίτηση υπαναχώρησης πλέον απ ότι κατάλαβα, τουλάχιστον σε μένα που επικοινωνούσα με email κτλ κ όχι με courier κτλ. Απλά τελικά ήθελαν κ φωτοτυπία ταυτότητας που να λέω ότι θέλω να ακυρώσω την αίτηση. Απλά εγώ να σου πω επειδή έχω διαβάσει κ ακούσει γενικά πολλά με τις ακυρώσεις, όταν θα στείλεις πχ το φαξ θα πάρεις τηλ κ θα πεις έστειλα φαξ για ακύρωση, επιβεβαιώστε μου ότι το λάβατε. Έγινε η ακύρωση;; Κτλ. Για να είσαι καλυμένος τουλάχιστον, όσο μπορείς.

Πάντως αν θες να αλλάξεις για μένα HOL, efkola. Είναι πολύ καλή κ σοβαρή εταιρία. Έχω δύο γραμμές εκεί τη μια γύρω στα 8 χρόνια στο μαγαζί κ την άλλη στο σπίτι 2 χρόνια κ είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις.

P.S. Όσο για την ταχύτητα θα παίξεις περίπου εκεί που παίζεις. Το ίδιο ζευγάρι χαλκού θα πάρεις. Απλά η HOL έχει default margin 11.Εσύ θα ζητήσεις να στο πάνε στο 9 ή στο 6. Λίγο offtopic βέβαια απλά το αναφέρω γιατί το 11 είναι λίγο υπερβολικό. Τέσπα, όταν έρθει εκείνη η ώρα θα σου πω πως θα τα κάνεις αν τελικά πας HOL.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο για την Hol είναι πολύ σοβαρή εταιρία. Από την άλλη όμως είναι αρκετά δελεαστικό το Triple Play της Wind με άριστες παροχές και όσο για την αξιοπιστία, από φίλους κλπ που έχουν ακούω τα καλύτερα. 

• Like 1
Δημοσ.

Λεωνίδα,ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σου και τη διάθεση να βοηθήσεις!

Μια ερώτηση μόνο για το κομμάτι της φορητότητας και της ενδεχόμενης αντιπρότασης από ΟΤΕ...ας υποθέσουμε ότι τη μέρα λήξης του συμβολαίου δηλαδή στις 29/5(ή μια μέρα πριν,δεν έχω αποφασίσει ακόμα) κάνω το αίτημα φορητότητας στη ΗΟL και  τη Δευτέρα με παίρνουν τηλέφωνο από ΟΤΕ για αντιπρόταση...αν μείνω ικανοποιημένος από αυτήν την αντιπρόταση,απλά στέλνω το fax στη HOL,υπογράφω αίτηση υπαναχώρησης που θα μου στείλουν και δεν έχω άλλο πρόβλημα;

Επισκέπτης
Δημοσ.

1. Έχεις ως αυτοσκοπό συμφέρουσα αντιπροσφορά από τον ΟΤΕ. Πιστεύω πως σκέπτεσαι λάθος. Πρέπει να εξασφαλίσεις φθηνή και όσο το δυνατό αξιόπιστα τηλεφωνία-ίντερνετ. Κι εγώ ψηφίζω HOL. Είχα παλιά και ήμουν απογοητευμένος, διέκοψα για 3 χρόνια  και εδώ και 2,5 χρ'ονια που είμαι πελάτης τους έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ οι υπηρεσίες τους και φυσικά είμαι ικανοποιημένος.

2. Αίτημα ακύρωσης της φορητότητας εννοείς και όχι αίτημα υπαναχώρησης. Φωτοτυπία την ταυτότητα, γράφεις πως επιθυμείς την ακύρωση του αιτήματος για φορητότητα του 21******* αριθμού, ημερομηνία, υπογράφεις και αποστέλεις στο φαξ που θα σου δώσει η εταιρία.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την απάντηση!

Θα επιθυμούσα παραμονή στον ΟΤΕ επειδή η υπάρχουσα τιμή-προσφορά για το πακέτο triple play(κοντά στα 37€/μήνα) είναι δελεαστική και με ικανοποιεί.Αν έψαχνα μόνο double play,δε θα με ένοιαζε ιδιαίτερα...άλλωστε οι τιμές των εταιρειών έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους και απλά θα επιχειρούσα να δω ποια είναι η πιο αξιόπιστη.Ωστόσο,σε περίπτωση που δε μου αφήσουν ίδια τιμή,εννοείται πως δεν πρόκειται να πληρώνω 50ρικα+  κάθε μήνα και θα κουνήσω μαντήλι.Αν τώρα μου δώσουν από τον ΟΤΕ μια τιμή για το double play παρόμοια με αυτή των υπολοίπων,θα δω τι θα κάνω. 

Αναφέρθηκα σε αίτημα υπαναχώρησης διότι αυτό είχα διαβάσει πιο πάνω...δεν ξέρω ποιος είναι ο σωστός όρος,απλά ήθελα να μάθω τι κάνω σε περίπτωση που μετά από αίτημα φορητότητας,μου γίνει καλή αντιπρόταση και αποφασίσω να μείνω στον ΟΤΕ!

Η ΗΟL από τις τοποθετήσεις σας φαίνεται ως μία καλή λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...