efkola Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Καλησπερα. Απο προχτες προσπαθω να τους παρω την τιμη 35,85 ολα για 2 χρονια αλλα αρνουνται πεισματικα. Ταυτοχρονα βεβαια πιεζουν για να με παρουν καθως ειμαι συνδρομητης Nova Forthnet με full pack απεριοριστα αστικα υπεραστικα κινητα και διεθνη (ολα στα 49,90) και με υπολοιπομενο συμβολαιο (δηλ θα πληρωσω και πεναλτυ στη nova) Λετε να δεχτουν τελικα; Υπαρχει κανεις να του το εκαναν; Σε αλλη περιπτωση μου λενε για 42,80 αλλα τοτε δε με συμφερει η φασαρια και το κοστος ουτε να τα σκεφτω Δυστυχως οσο κ αν προσπαθησα θα δεχτω τη μοιρα μου. Δεν εχουν μαλλον περιθωριο για κατι αλλο. Θα παρω το 35,85 μην το χασω κ αυτο Για explain τι πήρες και τι έχασες διότι τα μπέρδεψα λίγο
malawi Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ωραια.. Λοιπον εχουμε και λεμε.. Πηρα συμβολαιο απο οτε 2 χρονια 24αρι ιντερνετ + απεριοριστα αστικα υπεραστικα + 30' κινητα + δωρεαν αναγνωριση κλησης + δωρεαν ρουτερ = ολα στα 24,90€ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΟ 1 χρονο ote tv full pack + δωρεαν εξοπλισμος (πιατο, αποκωδικοποιητης) + δωρεαν εγκατασταση = ολα στα 10,95€ Το συνολο : 35,85€ (τουλαχιστον για τον 1 χρονο) Απο εκει κ περα εγω ζητησα να παρω και τον αποκωδικοποιητη pvr (με σκληρο δισκο) οπου θα με επιβαρυνει με επιπλεον 4€ το μηνα. Επιπροσθετα υπαρχει ενα τελος φορητοτητας που πληρωνεται εφαπαξ στα 31,23€. Ελπιζω να ημουν αναλυτικος!!! ++++Ουσιαστικα αυτο που προσπαθουσα ηταν να τα παρω ολα ενιαια για 2 χρονια , αλλα για προφανεις λογους δε μου τα εδιναν με τιποτα. Απλως οταν σε ενα χρονο ερθει αυτη η ωρα της ληξης του συμβολαιου του οτε tv θα διαπραγματευτω και παλι με το "οπλο" της διακοπης! Επεξ/σία 2 Απριλίου 2015 από malawi
discaris Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 καλημέρα. μου έκαναν μες στην βδομάδα πρόταση από ΟΤΕ να γυρίσω την γραμμή μου από τον πάροχό μου (Forth) σε ΟΤΕ 3ple με πολύ καλά δεδομένα. Χαμηλή τιμή, εξοπλισμός αξίας κι έκπτωση στο κινητό. έτσι κι αλλιώς ήθελα ν αλλάξω την Forth σε ΟΤΕ λόγω Deutshe Tel υποστήριξης [την Nova δεν την ανοίγω σαν... ΑΕΚτζής, το internet έχει αρκετες αποσυνδέσεις -πιθανόν φταίει και η καλωδίωσή μου- και τηλ. δεν έχω σταθερό. είμαι ευχαριστημένος μόνο απ το τηλεφωνικό support τους, καλώ πρωινές ώρες και είναι πάντα υποβοηθητικοί -στις πολλές αποσυνδεσεις μου]. Το main πρόβλημα θεωρώ πως είναι το ότι βλακωδώς ανανέωσα την σύμβασή μου [3ple "για πάντα" 29,9e] μόλις πριν 3 μήνες και με δέσμευση 18 μήνες [το μετάνιωσα αμέσως μετά την υπογραφή] ήθελα την συμβουλή σας: Θα πρέπει να καλέσω? Forth και να διαπραγματευτώ την διακοπή του συμβολαίου [θα είναι δυσάρεστο τηλ και θα προτιμούσα να μην.. να ειμαι ειλικρινής] ή αφήνω να κάνει την δουλειά ο ΟΤΕ ["αλλαγή βρογχου" και μεταφορά] αναμένοντας παράλληλα κάποιο λογικό τέλος αποσύνδεσης [όχι όμως penalty 1 χρόνου, ας πούμε]. *αντιλαμβάνομαι κι ο ίδιος ποια είναι η σωστή κινηση, πιθανότατα, να τους καλέσω.. μα από Οτε μου ζητούν ν απαντήσω κατα προτιμηση αύριο Παρασκευή βράδυ και δεν πρόκειται καν να προλάβω, σαν εργαζόμενος, "διαπραγμάτευση" επί του συμβολαίου Forth. Αν χρειαστεί βέβαια θα τους παραπέμψω κι αυτούς για Τρίτη. Ευχαριστώ.
greekboy Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 πριν λιγο μιλησα και εγω με το 13888 γιατι ληγει και εμενα το περυσινο πακετο(3play στα 37€) αρχες ιουνιου. απο οτι μου ειπαν για την ωρα δεν υπαρχει καποια προσφορα 3play,τα μονα που μου εδωσε ειναι 29.90 για απεριοριστα σταθερα/24ρι ιντερνετ/δωρεαν αναγνωριση/30' προς κινητα το οποιο δεν το θεωρω καν προσφορα(και βλεπω οτι ειναι το ιδιο που δινουν στο σαιτ τους). για ΟΤΕτβ τιποτα,απλα οτι μετα την ληξη του συμβολαιου διαμορφωνεται στα 21,9 το φουλ πακ που εχω τωρα.εκει μου με μπερδεψαν ειναι οτι,ασχετα του οτι στον πρωτο λογαριασμο εχω προπληρωσει το τελευταιο διμηνο, οτι διαδικασια κανω,καλο ειναι λεει να την κανω την βδομαδα που ληγουν τα συμβολαια και οτι αν τελικα φυγω απο πελατης θα μου δωσουν ενα χαρτι και θα παρω σε μετρητα απο καταστημα κοσμοτε το διμηνο που εχω προπληρωσει? οντως ισχυει αυτο? εγω ειχα την εντυπωση οτι επρεπε να κανω κινησεις απο τωρα,πριν βγει ο λογαριασμος για το τελευταιο διμηνο ωστε να μην το χρεωθω καθολου και να πληρωθει αυτοματα απο αυτο που εχω προπληρωσει.γενικα εχω αποφασισει οτι μαλλον θα φυγω απο οτε(εκτος αν μου δωσουν καλη προσφορα σε 2play ~25ε) μιας και τελικα δεν αξιοποιω τοσο πολυ το otetv,αλλα με εχουν μπερδεψει για το ποτε πρεπει να αρχισω να κανω τις διαδικασιες.με βλεπω προς φορθνετ στα 29.90€ 3play ή hol 2play στα 23€. υπαρχει περιπτωση λετε να δωσει ο οτε καλη προσφορα 2play(απεριοριστα σταθερα/24adsl/δωρεαν αναγνωριση κλησης) με το υπαρχον συμβολαιο μου? 1
malawi Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Αν δε σε δουν στην πορτα να τους κουνας μαντηλι, καλη προσφορα μην περιμενεις... Δεν τους αρεσει η συμβατικη αγαπη.. Θελουν ναζια και κορδελακια!!! 1
ntTriantafillos Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 πριν λιγο μιλησα και εγω με το 13888 γιατι ληγει και εμενα το περυσινο πακετο(3play στα 37€) αρχες ιουνιου. απο οτι μου ειπαν για την ωρα δεν υπαρχει καποια προσφορα 3play,τα μονα που μου εδωσε ειναι 29.90 για απεριοριστα σταθερα/24ρι ιντερνετ/δωρεαν αναγνωριση/30' προς κινητα το οποιο δεν το θεωρω καν προσφορα(και βλεπω οτι ειναι το ιδιο που δινουν στο σαιτ τους). για ΟΤΕτβ τιποτα,απλα οτι μετα την ληξη του συμβολαιου διαμορφωνεται στα 21,9 το φουλ πακ που εχω τωρα. εκει μου με μπερδεψαν ειναι οτι,ασχετα του οτι στον πρωτο λογαριασμο εχω προπληρωσει το τελευταιο διμηνο, οτι διαδικασια κανω,καλο ειναι λεει να την κανω την βδομαδα που ληγουν τα συμβολαια και οτι αν τελικα φυγω απο πελατης θα μου δωσουν ενα χαρτι και θα παρω σε μετρητα απο καταστημα κοσμοτε το διμηνο που εχω προπληρωσει? οντως ισχυει αυτο? εγω ειχα την εντυπωση οτι επρεπε να κανω κινησεις απο τωρα,πριν βγει ο λογαριασμος για το τελευταιο διμηνο ωστε να μην το χρεωθω καθολου και να πληρωθει αυτοματα απο αυτο που εχω προπληρωσει. γενικα εχω αποφασισει οτι μαλλον θα φυγω απο οτε(εκτος αν μου δωσουν καλη προσφορα σε 2play ~25ε) μιας και τελικα δεν αξιοποιω τοσο πολυ το otetv,αλλα με εχουν μπερδεψει για το ποτε πρεπει να αρχισω να κανω τις διαδικασιες. με βλεπω προς φορθνετ στα 29.90€ 3play ή hol 2play στα 23€. υπαρχει περιπτωση λετε να δωσει ο οτε καλη προσφορα 2play(απεριοριστα σταθερα/24adsl/δωρεαν αναγνωριση κλησης) με το υπαρχον συμβολαιο μου? Αυτές τις μέρες έκανα καινούριο συμβόλαιο στον ΟΤΕ. ΟΤΕ Double play economy + 24αρι + ote tv FULL 38.8Ε/μήνα για 2 χρονια.
efkola Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μίλησα προ ολίγου με το 13888,θέλοντας να ανανεώσω την προσφορά που έχω από πέρυσι με triple play στα 36-37€ περίπου. Η κοπέλα μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και ότι αν θέλω να τη διατηρήσω πρέπει να πληρώσω 51€ πλέον,αν θυμάμαι καλά.Της εξήγησα ότι καλό θα ήταν να τα βρούμε άμεσα διότι βαριέμαι όλη αυτήν την ιστορία με αίτηση διακοπής,φορητότητες μπλα μπλα και μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι οπότε τη ρώτησα πότε θα ήταν το καλύτερο να κάνω αίτηση διακοπής...με δεδομένο ότι το internet και η τηλεφωνία μου λήγουν στις 29/5 ενώ το ΟΤΕ TV στις 2/6,μου πρότεινε να πάω κατά τις 25/5 για αίτηση φορητότητας ώστε να γλιτώσω κάποιο ενδεχόμενο penalty. Έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα,δύο είναι τα σενάρια: 1.θα μείνω στον ΟΤΕ κρατώντας το double play(πληρώνοντας κανένα 30άρι συνολικά) ,κόβοντας μόνο το ΟΤΕ ΤV ή 2.θα κάνω αίτηση φορητότητας σε κάποια άλλη εταιρεία ζητώντας μόνο internet και τηλεφωνία ώστε να πληρώνω το πολύ κανένα 25άρι.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μην κάνεις στις 30/5 την αίτηση για φορητότητα γιατί πλέον εντός 6 ωρών γίνεται δεκτό το αίτημα από το νυν πάροχο. Κατ' εμέ, άσε να πάει 27/5 για να είσαι σίγουρος. Κάνε μόνο τηλεφωνία-ίντερνετ. Αν θα σε πάρουν για αντιπροσφορά πες τους και για τον otetv.
efkola Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά με μπέρδεψες λιγουλάκι Εγώ δεν είπα ότι σκοπεύω να κάνω την αίτηση στις 30/5 αλλά στις 25/5,δηλαδή 4 μέρες πριν τη λήξη της υπάρχουσας σύμβασης(29/5) για τις υπηρεσίες internet και τηλεφωνίας. Αν καταλαβαίνω καλά,μου προτείνεις να κάνω την αίτηση όχι 4 μέρες πριν αλλά 2 μέρες πριν(δηλαδή στις 27/5) ώστε να αποφύγω ενδεχόμενη ''ποινή'' από τέλη πρόωρης αποσύνδεσης;;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Αν κάνεις π.χ το πρωί στις 11.00 το αίτημα για φορητότητα από τον ΟΤΕ στην χ εταιρία, ο ΟΤΕ μέχρι την 17.00 της ίδιας ημέρας θα πρέπει να έχει δώσει απάντηση. Αν δεν υπάρχει κώλυμα (απλήρωτος λογαριασμός π.χ) θα δώσει θετική απάντηση και θα ρισκάρεις να πληρώσεις τέλη πρόωρης αποσύνδεσης. Για μένα, άσε και την επόμενη (30/5 όπως σου γράφω) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
efkola Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Γι'αυτό σου λέω ότι μπερδεύτηκα λίγο...στο post #98 μου γράφεις ''Μην κάνεις στις 30/5 την αίτηση για φορητότητα...'' ενώ στο post#100 ''άσε και την επόμενη (30/5 όπως σου γράφω) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο''! Λογικά στο πρώτο post αντί να γράψεις 25/5 έγραψες 30/5 Η ουσία είναι ότι έτσι όπως το θέτεις,πρέπει να κάνω την αίτηση την ημέρα που λήγει(29/5) ή το πολύ την επόμενη(30/5) διότι υπάρχει κίνδυνος να με χρεώσουν για πρόωρη αποσύνδεση.Αν όμως κάνω την αίτηση στις 30/5,υπάρχει περίπτωση να ξεκινάνε να με χρεώνουν για το επόμενο δίμηνο με τις κανονικές χρεώσεις και όχι με αυτές της προσφοράς; Και κάτι ακόμα:υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μη με πάρουν για αντιπροσφορά από τον ΟΤΕ και απλά να με αφήσουν να πάω στην άλλη εταιρεία;
ntTriantafillos Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 6 ώρες? 10 μέρες έκαναν στην hol... 26/3 έκανα αίτηση φορητότητας , 7/4 εμφανίστηκε στον ΟΤΕ ! 9/4 έστειλα fax στην hol ότι τελικά δεν θα προχωρήσω σε συνεργασία μαζί τους. Το router το έδωσα στο courier για επιστροφή στις 8/4. Αυτά
efkola Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Διαβάζοντας και τα άλλα σχετικά topics,δεν μπορείς με σιγουριά να ξέρεις πώς πρέπει να κινηθείς.Αν υποβάλλεις αίτηση φορητότητας 3-4 μέρες νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου,κινδυνεύεις να χρεωθείς με ποινή πρόωρης αποσύνδεσης.Αν πάλι υποβάλλεις αίτηση φορητότητας τη μέρα της λήξης ή μετά τη λήξη και τελικά αποχωρήσεις μετά από 5 ή 10 μέρες αλλάζοντας πάροχο,γι'αυτό το διάστημα των 5-10 ημερών θα σε χρεώσουν από την παλιά εταιρεία και μάλιστα με ''κανονικές'' τιμές και όχι με τιμές προσφοράς;;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Γι'αυτό σου λέω ότι μπερδεύτηκα λίγο...στο post #98 μου γράφεις ''Μην κάνεις στις 30/5 την αίτηση για φορητότητα...'' ενώ στο post#100 ''άσε και την επόμενη (30/5 όπως σου γράφω) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο''! Λογικά στο πρώτο post αντί να γράψεις 25/5 έγραψες 30/5 Η ουσία είναι ότι έτσι όπως το θέτεις,πρέπει να κάνω την αίτηση την ημέρα που λήγει(29/5) ή το πολύ την επόμενη(30/5) διότι υπάρχει κίνδυνος να με χρεώσουν για πρόωρη αποσύνδεση.Αν όμως κάνω την αίτηση στις 30/5,υπάρχει περίπτωση να ξεκινάνε να με χρεώνουν για το επόμενο δίμηνο με τις κανονικές χρεώσεις και όχι με αυτές της προσφοράς; Και κάτι ακόμα:υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μη με πάρουν για αντιπροσφορά από τον ΟΤΕ και απλά να με αφήσουν να πάω στην άλλη εταιρεία; Ανάποδα τα έγραψα Λογικά θα σε πάρουν μα το θέμα είναι τι προσφορά θα σου κάνουν. Προφανώς γνωρίζεις (ισχύει για όλους μας αυτό) πως το αίτημα φορητότητας εμπεριέχει και κινδύνους. Επίσης, όπως και να χει κάτι θα χρεωθείς από το νέο τιμολόγιο του ΟΤΕ. Κατ' εμέ καλύτερα να σιγουρέψεις πως δεν θα σου ζητάνε τα 72 ευρώ, παρά να το ρισκάρεις. 6 ώρες? 10 μέρες έκαναν στην hol... 26/3 έκανα αίτηση φορητότητας , 7/4 εμφανίστηκε στον ΟΤΕ ! 9/4 έστειλα fax στην hol ότι τελικά δεν θα προχωρήσω σε συνεργασία μαζί τους. Το router το έδωσα στο courier για επιστροφή στις 8/4. Αυτά Κι εγώ τον Γενάρη έκανα αίτημα στις 11.30 και στις 4 παρά είχε δώσει έγκριση ο νυν πάροχος. Άλλο το πότε θα εγκρίνει το αίτημα ο νυν πάροχος και άλλο πότε θα μεταφερθούμε στο νέο πάροχο. Για τον φίλο μας, 4 μέρες πιο νωρίς είναι πολλλές.
efkola Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Τώρα μας υποχρέωσες ''Κινδύνους'' λέγοντας,εννοείς να μη μου κάνουν καλή προσφορά;Αν συμβεί αυτό,όπως έγραψα και παραπάνω,θα φύγω ή θα μείνω στον ΟΤΕ μόνο με το double play κόβοντας το ΟΤΕ TV. Επειδή λοιπόν δεν αποκλείεται καθόλου η πιθανότητα να αλλάξω πάροχο,σε ποια εταιρεία μου προτείνετε να κάνω αίτηση φορητότητας;Με ενδιαφέρει το double play εκτός κι αν βρω κάτι πραγματικά αξιόλογο για triple play. Υπάρχει τρόπος να δω σε τι ταχύτητες κυμαίνεται το internet κάθε εταιρείας στην περιοχή που μένω χωρίς να βγω στη γύρα ρωτώντας τους γείτονες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα