allaboutjazz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 γτ μου ηρθε να πληρωσω 169ευρω?? μήπως φταιει το ιντερνετ? γινεται να κανω καποιο διακανονισμο;
efkola Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα! Κοντεύοντας να συμπληρώσω το 12μηνο από την προσφορά(βλέπε πρώτο post του thread) και επειδή δεν έχω παρόμοια εμπειρία,πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους για να διαπραγματευτώ ανανέωση στις υπάρχουσες τιμές ή θα με καλέσουν αυτοί;Εικάζω πως δε θα το κάνουν και μόλις τελειώσει το 12μηνο θα μετατρέψουν τη χρέωση στην κανονική δηλαδή σχεδόν διπλάσια απ'όσα πληρώνω τώρα,πράγμα που θέλω να αποφύγω φυσικά. Επίσης,καλύτερα είναι να τους πάρω ένα δίμηνο πριν τη συμπλήρωση 12μηνου(δηλαδή το Μάρτιο) για να προλάβω τον επόμενο λογαριασμό(έχω ζητήσει να μου έρχονται ανά διμηνία) ή κατευθείαν Απρίλιο-Μάιο;
leonidas_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μπορείς να πάρεις ένα τηλ λίγο πριν λήξει κ πριν έρθει ο τελευταίος λογαριασμός κ να τους ρωτήσεις αν μπορείς να ανανεώσεις με την ίδια τιμή. Λογικά δε νομίζω να μπορέσεις, οπότε μετά τα γνωστά κόλπα με φορητότητα κτλ. 1
efkola Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Πήρα πριν από λίγο τηλέφωνο στο 13888 κ μίλησα με υπάλληλο. Τον ρώτησα τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και δεν απάντησε με σαφήνεια.Μου είπε να πάρω τέλη Απριλίου-αρχές Μαϊου δηλαδή λίγο πριν λήξει το υπάρχον συμβόλαιο ώστε να δούμε τι προσφορές θα υπάρχουν τότε.Και εγώ αμφιβάλλω ζωηρά για το αν θα διατηρήσουν τις ίδιες χρεώσεις χωρίς να κάνω πρώτα μια αίτηση φορητότητας αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Όχι τίποτα άλλο αλλά βαριέμαι να τραβολογιέμαι σε καταστήματα και να μιλάω στο τηλ
leonidas_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Έτσι γίνεται. Κ εγώ είμαι στην ίδια φάση είμαι τώρα κ μετανιώνω που δεν είχα συμφωνίσει την τιμή για 2 χρόνια. Γιατί όταν στο λένε τα 2 χρόνια ακούγονται πολλά, αλλά τελικά ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα!!
efkola Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ναι αλλά σκέψου ότι πάντα σκεφτόμαστε και τη δέσμευση...λέμε γιατί να δεσμευτώ για 2 χρόνια;Και αν θέλω να φύγω; Άσε που εγώ πέρυσι σκεφτόμουν ότι μπορεί να θελήσω να φύγω αν η nova κάνει δυναμικό comeback ή αν δω ότι δεν πολυχρησιμοποιώ το conn-x Το καλύτερο πάντως είναι να έχεις ένα συμβόλαιο (τύπου ''για πάντα'' ) με χρεώσεις που δεν αλλάζουν ώστε αν θέλεις να φύγεις να μπορείς να το κάνεις χωρίς κόστος ή αν θέλεις να μείνεις για πολύ καιρό,να μην έχεις το φόβο της επιπλέον χρέωσης άρα και των διαπραγματεύσεων κάθε έτος ή κάθε διετία. Conn-x έχεις και εσύ;
leonidas_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Όχι, δεν βλέπω τηλεόραση, απλό Double Play έχω από HOL σε 2 γραμμές. 1
Themos3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μολις εκλεισα το τηλ. με το τμημα προσφορων του ΟΤΕ ενω ειμαι πελατης Forthnet. Μου εκαναν την ιδια προσφορα με τα 35.85/μηνα για 24αρα - Απεριοριστα σταθερα - 30' κινητα και Ote Tv full pack. Η προσφορα ισχυει για 2 χρονια για την γραμμη και για 1 χρονο για το Ote tv. Περα απο τα 31.23€ που ειναι τα τελη φορητοτητας ο εξοπλισμος και η εγκατασταση ειναι δωρεαν απο αυτους. Το τηλεφωνο που μπορει να απευθυνθει καποιος ειναι το 2106295102. Η αρχικη προσφορα που κανουν ειναι στα 42€ αλλα αυτη τη στιγμη "τρεχει" το 29.90 της Forthnet για 3play οποτε μολις αναφερετε οτι ειστε ετοιμοι να κλεισετε εκει σου λεει η κοπελα μισο λεπτακι.... σε βαζει αναμονη για 10'' ..... και μετα λεει το παραμυθι οτι "μολις μιλησα με την προισταμενη μου και μου ειπε οτι ειδικα για εσας μπλα μπλα μπλα".Προσωπικα το χτυπησα γιατι εχω απηυδήσει με τα τεχνικα προβληματα που παρουσιαζει η γραμμη μου με την Forthnet. Ισως να ενδιαφερει και καποιους απο εσας. 1
efkola Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Τώρα είδα το μήνυμα. Θέμο σ'ευχαριστώ θερμά, πολύ χρήσιμη η πληροφορία! 1
leonidas_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Όταν με το καλό γίνει η ενεργοποίησή σας, ενημερώστε μας αν όλα είναι οκα με το λογαριασμό κτλ γιατί πραγματικά αυτή η προσφορά δεν υπάρχει πουθενά και αξίζει με χίλια.Επίσης Themos3, γνωρίζεις πόσο γίνεται η τιμή το δεύτερο χρόνο που παύει να ισχύει η προσφορά για το ΟΤΕ TV;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Η προσφορά έχει ως εξής: Κόβουν 5 ευρώ από την κανονική τιμή του dp, από 29.90 το πάνε στα 24.90 ευρώ και -50% τον πρώτο χρόνο στον otetv (10.95),εξ ου και το 35.85. Τον δεύτερο χρόνο η tv πάει στην κανονική τιμή για πελάτες ΟΤΕ, ήτοι 21.90 για το full pack. Αν όμως πάρεις τηλ. για να το κόψεις, συνήθως κάνουν προσφορά για 3 μήνες δώρο με νέα 12μηνη σύμβαση.
malawi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλησπερα. Απο προχτες προσπαθω να τους παρω την τιμη 35,85 ολα για 2 χρονια αλλα αρνουνται πεισματικα. Ταυτοχρονα βεβαια πιεζουν για να με παρουν καθως ειμαι συνδρομητης Nova Forthnet με full pack απεριοριστα αστικα υπεραστικα κινητα και διεθνη (ολα στα 49,90) και με υπολοιπομενο συμβολαιο (δηλ θα πληρωσω και πεναλτυ στη nova) Λετε να δεχτουν τελικα; Υπαρχει κανεις να του το εκαναν; Σε αλλη περιπτωση μου λενε για 42,80 αλλα τοτε δε με συμφερει η φασαρια και το κοστος ουτε να τα σκεφτω
malawi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Δυστυχως οσο κ αν προσπαθησα θα δεχτω τη μοιρα μου. Δεν εχουν μαλλον περιθωριο για κατι αλλο. Θα παρω το 35,85 μην το χασω κ αυτο Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2015 από malawi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα