Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ναι, αυτό ισχύει...το γράφω και σε κάποιο παλιότερο post διότι μου το ξεκαθάρισσν από το τηλ.

Όταν λέμε εξοπλισμός, εννοούμε router και αποκωδικοποιητή.Το πιάτο έχω την αίσθηση ότι δεν επιστρέφεται.

Σήμερα ευελπιστώ να προλάβω να δω live έστω ένα ημίχρονο από τον τελικό του ΝΒΑ!

.

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Με πήραν και έμενα για την προσφορά του οτε και τους είπα οκ και θα μου στείλουν κουριερ αύριο στο σπίτι. Το πρόβλημα είναι οτι το συμβόλαιο με τη Forthnet τελειώνει τον Αύγουστο και δεν ξέρω αν θα χρεωθώ το πρόστιμο για διακοπή πριν το 12μηνο. Επίσης ο κουριερ θα έχει το συμβόλαιο η την αίτηση φορητοτητας? Αν υπογράψω θα μπορώ να το διακοψω αν με πάρει η Forthnet για καλύτερη προσφορά?

Δημοσ.

το συμβολαιο θα εχει ο κουριερ, οσο για το συμβολαιο με την forthnet δεν εχω ιδεα,δυσκολο μου φιανεται να την γλυτωσεις ομως

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Με πήραν και έμενα για την προσφορά του οτε και τους είπα οκ και θα μου στείλουν κουριερ αύριο στο σπίτι. Το πρόβλημα είναι οτι το συμβόλαιο με τη Forthnet τελειώνει τον Αύγουστο και δεν ξέρω αν θα χρεωθώ το πρόστιμο για διακοπή πριν το 12μηνο. Επίσης ο κουριερ θα έχει το συμβόλαιο η την αίτηση φορητοτητας? Αν υπογράψω θα μπορώ να το διακοψω αν με πάρει η Forthnet για καλύτερη προσφορά?

Το πρόστιμο θα το χρεωθείς κανονικά. Από τη στιγμή που υπογράψεις θα έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημέρες. Άρα τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα θα κινηθεί η forthnet για αντιπροσφορά. Κ το λέω αυτό γιατί υπάρχει περίπτωση ο ΟΤΕ να έρθει να να σου εγκαταστήσει τη δορυφορική, πριν προλάβει η forthnet να επικοινωνήσει για αντιπροσφορά.

Δημοσ.

Το πρόστιμο θα το χρεωθείς κανονικά. Από τη στιγμή που υπογράψεις θα έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημέρες. Άρα τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα θα κινηθεί η forthnet για αντιπροσφορά. Κ το λέω αυτό γιατί υπάρχει περίπτωση ο ΟΤΕ να έρθει να να σου εγκαταστήσει τη δορυφορική, πριν προλάβει η forthnet να επικοινωνήσει για αντιπροσφορά.

Γνωρίζετε αν θα χρεωθώ το πρόστιμο και τις επιπλέον ήμερες από την ενεργοποίηση η από τη μέρα που υπογράψω το συμβόλαιο?

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Γνωρίζετε αν θα χρεωθώ το πρόστιμο και τις επιπλέον ήμερες από την ενεργοποίηση η από τη μέρα που υπογράψω το συμβόλαιο?

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Σε κάποιες εταιρίες το τέλος διακοπής πριν την λήξη του συμβολαίου αλλάζει ανάλογα με το πόσοι μήνες έχουν απομείνει. Στη Forthnet είναι στα 72.90. Όσων αφορά τις επιπλέον ημέρες, θα πληρώσεις κάποιο μειωμένο κόστος στον τελευταίο λογαριασμό. Επειδή ο λογαριασμός για το μήνα που τρέχει έχει ήδη εκδοθεί, θα τον αφήσεις απλήρωτο κ στον επόμενο λογαριασμό που θα είναι κ ο εκκαθαριστικός θα έχει αφαιρεθεί κάποιο ποσό, οπότε κατά κάποιο τρόπο δε θα πληρώσεις ολόκληρο το μήνα.

Μπορείς να τηλεφωνήσεις κ στη Forthnet για να είσαι εντελώς σίγουρος.

Να σαι καλά...

Δημοσ.

Σε κάποιες εταιρίες το τέλος διακοπής πριν την λήξη του συμβολαίου αλλάζει ανάλογα με το πόσοι μήνες έχουν απομείνει. Στη Forthnet είναι στα 72.90. Όσων αφορά τις επιπλέον ημέρες, θα πληρώσεις κάποιο μειωμένο κόστος στον τελευταίο λογαριασμό. Επειδή ο λογαριασμός για το μήνα που τρέχει έχει ήδη εκδοθεί, θα τον αφήσεις απλήρωτο κ στον επόμενο λογαριασμό που θα είναι κ ο εκκαθαριστικός θα έχει αφαιρεθεί κάποιο ποσό, οπότε κατά κάποιο τρόπο δε θα πληρώσεις ολόκληρο το μήνα.

Μπορείς να τηλεφωνήσεις κ στη Forthnet για να είσαι εντελώς σίγουρος.

Να σαι καλά...

από το να μπει στη διαδικασία να τηλεφωνεί και να έχει αναμονές καλύτερα να στείλει μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799που απαντάνε και γρήγορα

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα κάνω αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ με την 'κρυφή' προσφορά που έχουν μέσω τηλεφώνου, DP24 με 26ευρώ νομίζω και με full pack tv 3play στα 37.

Τώρα η HOL μου χρεώνει 24 το σκέτο ίντερνετ + 8 το videoclub.

Mετά από επικοινωνία που είχα μαζί τους, το μόνο που κατάφερα ήταν να πάρω μια έκπτωση 10% στο πάγιο του τηλεφώνου.

Είμαι περίεργος να δω αν θα με καλέσουν για αντιπροσφορά

Συγνωμη, αλλα που κολλαει το ποστ σου dinos, μεσα στο τοπικ προσφορας της hol; Μεταφερεται στο τοπικ της σχετικης κρυφης όπως την ειπες και εσυ, "προσφορας" του ΟΤΕ.

Το έβαλα εκεί γιατί ο σκοπός μου είναι να κερδίσω με αντιπροσφορά της Hol τα προνόμια που έχουν μόνο για νέους συνδρομητές.

(Επιπλέον η hol δίνει και 3 μήνες δώρο το TV σε νέους)

Αν δεν προλάβουν - δεν ενδιαφερθούν να με καλέσουν, ο ΟΤΕ είναι η εναλακτική λύση.

Ρώτησα και για μετά τους 6 μήνες και λένε ότι η τιμή παραμένει σταθερή.

Όμως χρεώνουν την αναγνώρση κλήσης extra 1,23€

Τελικά όντως με πήραν από HOL για αντιπροσφορά για το πρόγραμμα DP ευέλικτο 300.

Με όλες τις εκπτώσεις +TV στα 4€ έρχεται 18,8€.

Τώρα μου λένε αντί της έκπτωσης 4€ στην TV, να μου δίνουν κάθε μήνα χρήση 16€ είτε για TV (discovery - hol video club κτλ) με τελικό πάγιο σε αυτή την περίπτωση τα 22,8€.

Αυτό που ξέχασα να ρωτήσω, είναι μήπως και μπορώ να το εξαργυρώσω σε πίτσες αφού δίνεται η δυνατότητα να παραγγέλνεις από dominos από το μενού της τηλεόρασης!!

Όπως και να έχει, τον σκοπό μου πιστεύω τον πέτυχα.

Δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω και στο θέμα της hol....

Δημοσ.

Νομίζω πως είναι καλή ιδέα να το αναφέρεις και εκεί διότι όποιος ενδιαφέρεται για κάποιον  αντίστοιχο mini ''εκβιασμό'' σχετικό με τη hol,δε θα σκεφτεί να ψάξει εδώ :)

Δημοσ.

efkola otetv συνδεθηκες? χθες εγω ενεργοποιηθηκα και συνδεθηκα σε ιντερνετ και τηλεφωνο και αυριο παραλαμβανω εξοπλισμο με κουριερ... για οτετβ δεν μου ειπαν κατι ομως

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

100-110 ευρω το δυμινο ειναι τερμα εξοργιστική τιμή για αυτα που προσφέρει το πακετο του οτε δηλαδη ιντερνετ,tv full pack, και σταθερο τηλέφωνο με γελοία μικρα όρια για κλήσεις! Επίσης έχω παρατηρήσει ότι μου έχουν ανοίξει κάποια κανάλια που δεν είχα και κυρίως κάποια κανάλια που είχα αλλά τα έχω τωρα σε HD. Μήπως επειδή πέρασε το 6μηνο;

Δημοσ.

Ποια κανάλια άνοιξαν και ποια ήταν σε sd και έγιναν hd?

Δημοσ.

Καλημέρα! Λήγει σε λίγο καιρό ο χρόνος που είχα προπληρωσει στη forthnet για σκέτο τηλέφωνο με 24ιντερνετ. Σκέφτομαι μήπως βάλω και τηλεόραση φέτος. Σαν πακέτο μου αρέσει περισσότερο του ΟΤΕ tv με τα αθλητικά και Όχι τόσο της nova. Εκτός του ότι Ο ΟΤΕ μου φενεται πιο φθηνός. Σήμερα που ρώτησα σε γερμαν μου είπαν σταθερό με κάποιο χρόνο ομιλίας σε σταθερά κ κινητά με 24ιντερνετ και το full pack στα 37σχεδον ευρώ το μήνα. Με 70ευρω έξοδα εγκατάστασης τα οποία προφανώς γλυτωνω αν είναι μέσω ίντερνετ η Τηλεόραση. Σωστά;

Ποιά η γνώμη σας για αυτή την τιμή και αν έχει διαφορά ο δορυφόρος με το ίντερνετ στο να μη κολλάει η εικόνα. Στο σπίτι πιάνω περίπου 17mbps τα οποία λογικά δε θα έχουν θέμα....

Δημοσ.

Η προσφορά που υπάρχει σε περίπτωση φορητότητας του τηλεφώνου είναι -50% για ένα χρόνο στο full pack.Επίσης δεν εδώ μερικές ακόμα πληροφορίες:

http://www.insomnia.gr/topic/515040-πληροφορίες-για-ote-tv/?p=52927225

νομιζω το history σε hd και ενα επιπλεον natgeo

Κάποιο λάθος κάνεις:Το history πάντα σε HD ήταν και πριν λίγους μήνες προστέθηκαν τα national geographic σε sd και HD μετάδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...