efkola Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μου τηλεφώνησαν σήμερα για αντιπροσφορά από forthnet/nova...39,90 με 24άρι internet,αστικά/υπεραστικά και όλο το sport πακέτο για πάντα.Αρνήθηκα και μετά ο υπάλληλος ξεκίνησε μια επίθεση στον ΟΤΕ που ''πρέπει να πληρώνεις για να βλέπεις τις ταινίες του μπλα μπλα μπλα''...μου'ρθε να βάλω τα γέλια έτσι γρήγορα που τα έλεγε!Άνθρωπέ μου,του λέω,θάβεις το ote cinema και εσύ δε μου προσφέρεις ούτε καν το novacinema1,είναι δυνατόν;!!Aν θέλεις να βρούμε κοινή συνισταμένη,ξαναπάρε μόνο αν έχεις την ίδια τιμή για όλο το πακέτο nova.Kαλημέρα! Και μετά από μια ώρα περίπου παίρνει ένα άλλος από ένα παρόμοιο νούμερο και μου πετάει το κορυφαίο:σας προσφέρουμε στην ίδια τιμή με τώρα(29,90)δηλαδή εντελώς δωρεάν το novasports 1(το οποίο έχω ήδη!),το καλύτερο αθλητικό κανάλι!Ήμουν με ένα φίλο και γελάγαμε σαν χαζοί.Γαμάτη προσφορά του λέω.Αν μου δώσετε και mega,ant1 μένω σίγουρα στη nova...ε μετά χαζογέλαγε και εκείνος Ήθελα να'ξερα,δεν ενημερώνονται από πριν για το πακέτο που έχει ο εκάστοτε πελάτης που μιλάνε...έτσι κουτουρού τηλεφωνούν και προτείνουν;
greekboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 efkola κανενα νεο απο τον οτε? υποτιθεται οτι μεσα στη βδομαδα θα ξεκινουσε εμενα η διαδικασια(τεχνικος,εγκατασταση,εξοπλισμος κτλπ) αλλα ακομα τιποτα.
efkola Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Kάποιος πρέπει να με μούντζωσε ρε φίλε...το πρωί μένω κάποια στιγμή χωρίς δίκτυο. Πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να έγινε η μετάβαση αλλά δε μου έχουν στείλει ούτε εξοπλισμό ακόμα οπότε κλείνω και ξανανοίγω το router δοκιμαστικά αλλά πάλι το ίδιο. Μετά από λίγη ώρα τηλ από ΟΤΕ ότι την Τρίτη θα φέρουν τον εξοπλισμό και ότι έγινε η μετάβαση και παράλληλα μήνυμα στο κινητό οπότε λέω μια χαρά. Παίρνω τηλ στο 13888 και ρωτάω πως θα μπω Internet χωρίς το router τους και μου λένε ότι μπιρω προσωρινα να μπω και από αυτό απλά θα αλλάξουμε κωδικούς...την ώρα όμως που μιλάμε με ρωτάει ο υπάλληλος για το ποια λαμπάκια αναβοσβηνουν και ποια είναι σταθερά και του λέω πως αναβοσβήνει το "broadband", πράγμα που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.Μου ζήτησε να βγάλω τα καλώδια του splitter από τη συσκευή τηλεφωνου στο άλλο δωμάτιο και για να μην τα πολυλογώ έδωσε βλάβη. Πριν δέκα λεπτά ξαναμιλησα, είπε πως το έδωσε επείγον και θα ξαναπάρω αύριο.Τοσα χρόνια στη forthnet δεν το είχα πάθει. ..τι διάβολο συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω και τα νεύρα μου κροσια..
efkola Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μόλις μου τηλεφώνησε μια υπάλληλος από κάποιο συνεργείο του ΟΤΕ(όχι από 13888),μου ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και μου είπε ότι ήταν κάποιο δικό τους θέμα που διορθώθηκε οπότε προς το παρόν όλα καλά...το πρώτο μου post εδώ από δίκτυο ΟΤΕ!
jlopin Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 πάλι καλά και γρήγορα στο διόρθωσαν γιατί αλλού καθυστερεί περισσότερο
efkola Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ναι...πάντως με είχαν ζώσει τα φίδια φίλε μου χθες το βράδυ διότι πάντα τέτοια θέματα μου προκύπτουν Πέμπτη-Παρασκευή Αν από το πουθενά και χωρίς να φταίω έμενα και σήμερα χωρίς δίκτυο και μεσολαβούσε ΣΚ,δεν ξέρω τι θα έκανα.
dalton114 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 παιδια πηρα τηλ σημερα στο 13888 ειπα το παραμυθι για φορητοτηα αλλα μου ειπαν τιμη τιμοκαταλογου..τι να κανω για να παρω την προσφορα που γραφεται εδω?
k_dinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Να κάνεις όντως φορητότητα, έχουν ειδικό retention τμήμα και θα σε πάρουν από εκεί. Εγώ έκανα αίτηση για να μπω στονν ΟΤΕ, τώρα περιμένω να με πάρουν από hol για αντιπρόταση
efkola Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δεν είναι παράδοξο που ακόμα έχω nova στην τηλεόραση ενώ Internet και τηλέφωνο έχω οτε; Στις τηλ.κλήσεις μάλιστα από χθες δεν εμφανίζεται η αναγνώριση κλήσης(εικάζω πως πρέπει να ζητήσω ενεργοποίηση από το 13888) ενώ έχω την αίσθηση ότι έχει χαλάσει κάπως η ποιότητά τους...ίσως χρειαστώ άλλη συσκευή. Και κάτι ακόμα:έχει έρθει λογαριασμός forthnet για να προπληρώσω 1/6 μέχρι 30/6 και τον έχω αφήσει απλήρωτο.Αν έχω nova μέχρι να έρθει ο τεχνικός του ΟΤΕ και να εγκαταστήσει οτε TV τι οφείλω να κάνω μ'αυτόν;;
Stratosss Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Με καλεσαν και εμενα και μου ειπαν ακριβως την ιδια προσφορα οπως επισης και 20% εκπτωση στο κινητο μου στο παγιο για παντα.εσεις που εχετε κανει αυτη την προσφορα ποιες ειναι οι εντυπωσεις?
greekboy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 με καλεσαν και εμενα χθες και μου ειπαν οτι μετα του αγιου πνευματος θα ενεργοποιηθω και θα ερθει και ο τεχνικος...2-3 βδομαδες εχουν περασει οποτε χοντρικα να υπολογιζεται ενα μηνα.
efkola Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ενεργοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί τελικά το δικό μου οτε tv και ολοκληρώθηκε το παζλ.Την Τρίτη παρέλαβα εξοπλισμό(router ZTE και αποκ/τή)και Τετάρτη ήρθαν οι τεχνικοί για την εγκατάσταση.Προς το παρόν όλα καλά,πρέπει όμως να πάρω τηλ να ρωτήσω για τον πρώτο λογαριασμό διότι τον θέλω έντυπο.Να ξέρετε ότι η αναγνώριση κλήσεων δε θα φαίνεται στις συσκευές σας και ενεργοποιείται με κλήση στο 13888 από το οποίο σου λένε ''εντός 24 ωρών''αλλά σ'εμένα ενεργοποιήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Όσο για τη nova,είχα κανονικά μέχρι την Τετάρτη και τους πήρα τηλ να δω γιατί έχω ακόμα και δεν κόπηκε μαζί με internet/τηλέφωνο...μου είπαν ότι τα είχα ξεχωριστά και ότι δεν μπορώ να το διακόψω τώρα αλλά μόνο στο τέλος κάθε μήνα.Αφού τα άκουσε ο υπάλληλος γι'αυτή την απαράδεκτη τακτική,σημείωσε την εντολή μου για διακοπή στα τέλη Ιουνίου και μου είπε να μην πληρώσω το λογαριασμό που μου έχει έρθει,πράγμα που θα επιφέρει διακοπή της σύνδεσης μέσα σε λίγες μέρες από τη nova από την οποία θα κληθώ να πληρώσω κάποιο ποσό γι'αυτές τις μέρες που υποτίθεται πως το έχω χρησιμοποιήσει.Εν τω μεταξύ εγώ έχω ήδη αποσυνδέσει και βάλει σε κουτί ό,τι έχει να κάνει με nova οπότε δεν ξέρω καν τι και πότε θα το κάνουν.
k_dinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Την αναγνώριση θα την πληρώνεις κάθε μήνα +1,23€.Επίσης ο πρώτος λογαριασμός θα έχει και έξοδα του τεχνικού + του εξοπλισμού αν πήρες ote tv μέσω δορυφόρου. Αν ήταν μέσω con-x τότε πεταμένα λεφτά κατά τη γνώμη μου..
efkola Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Nτίνο η προσφορά αφορούσε δωρεάν εγκατάσταση κ εξοπλισμό. Στο τηλ μου είχε πει η κοπέλα ότι ο πρώτος λογαριασμός που δε θα είναι αντιπροσωπευτικός θα έχει και 31€ περίπου (επιπλέον του παγίου)έξοδα ενεργοποίησης επομένως περιμένω ένα 70άρι χοντρικά.
k_dinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Συνήθως προσπαθούν να αρπάξουν από όπου μπορούν και η εγκατάσταση εξοπλισμού είναι ένα από αυτά. Αφού σου είπαν ότι δεν έχει χρέωση τότε οκ. Τώρα ο εξοπλισμός είσαι σίγουρος ότι είναι δωρεάν? Η νέα μόδα λέγεται χρησιδανείο, που σημαίνει ότι παραχωρείται δωρεάν για όσο διάστημα είσαι στον ΟΤΕ, και μετά τον επιστρέφεις ή τον χρεώνεσαι. https://www.ote.gr/documents/10280/1275332/Termatikos_exoplismos_xrhsidaneio.pdf/334ac21e-fa9e-4862-b040-119d7bb4b86a
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα