Innersense Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Σχετικά με έκπτωση σε online ηλεκτρονική πληρωμή βρήκα μόνο αυτο που όμως είναι παλιό και δεν ξέρω αν ισχύει πια.
gtferrari Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 gtferrari,αν μπορείς πες μερικές λεπτομέρειες...είναι όλα όπως τα αναφέρω στο πρώτο post ή είδες κάτι διαφορετικό/παραπλανητικό;Ρώτησες αν όντως δίνουν ασύρματο router; Ναι τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα τα έχει και του χρόνου,δεν έχει ακουστεί κάτι διαφορετικό. Έτσι όπως τα γράφεις είναι. Να ξέρεις ότι πληρώνεις τα έξοδα μεταφοράς της γραμμής. 1,23 για την αναγνώριση κλήσεων και στο τέλος του έτους το ποσό πάει στην κανονική τιμή του πακέτου που σημαίνει 1 μήνα πριν το 12μηνο μιλάμε μαζί τους για άλλη προσφορά. Η κοπέλα δεν ήξερε τι ρούτερ δίνουν και όσο και αν ρώτησα δεν μπόρεσε να μου απαντήσει απλά μου είπε ότι έχει και wifi (οεεεοοοο). Σε χρεώνουν την ρύθμιση του πιάτου (αν δεν μπορείς να την κάνεις μόνος σου) και τα πράγματα που σου δίνουν τους ανήκουν και είσαι υποχρεωμένος να τα επιστρέψεις αν φύγεις. Ακόμα βέβαια δεν μου έχει έρθει τίποτα. Την τρίτη (πριν 1 εβδομάδα) έπεσαν οι υπογραφές και τώρα περιμένω. Όσο για ταχύτητες έδωσα του γείτονα το νούμερο και μου είπαν το ελάχιστο 12Mbps. Για να δούμε...
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 @matrixxx ορθές οι παρατηρήσεις σου καθώς και η διόρθωση για την αναγνώριση κλήσεων, το επιβεβαιώνω γιατί έκανα την ενεργοποίηση πλέον. panbil, on 13 May 2014 - 4:59 PM, said: υπηρχα ενα θεμα που αν πληρωνες ηλεκτρονικα τον λογαριασμο σου εκαναν εκπτωση 2Ε σωστα? υπαρχει ακομη αυτη η εκπτωση? Αυτό μπορούμε να το βρούμε κάπου αν ισχύει και για ποιες περιπτώσεις; Αυτό το ξεχνατε αφου εχει παψει να ισχυει για "νεους" (εδώ και 1χρονο) πελατες. Αν μπορουσα να σου μεταβιβαζα την εκπτωση αυτή, αφου την ειχα από το 2011 και εφυγα από τον Οτε πριν 1-2 μηνες, καλα θα ηταν.
panosfl22 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μου εκαναν και εμενα την ιδια προσφορα και ενω ειχα συμφωνησει και εκανα την αιτηση φορητοτητας, με καλεσε μια κοπελια απο forthnet για αντιπροσφορα και μου ανοιξε τα ματια. Συνυπολογιζοντας το κοστος μεταφορας + την αναγνωριση + εντυπο λογαριασμο, το συνολο ξεπερνουσε τα 40 ευρω τον μηνα. Το χειροτερο ειναι οτι μετα τον χρονο, δεν ξερεις αν θα σου συνεχισουν την προσφορα, οποτε θα πρεπει να ξαναπληρωσεις την μεταφορα για να πας καπου αλλου. Δυστηχως οι εποχες ειναι δυσκολες και ετσι αποφασισα να παραμεινω στην forthnet, γιατι πιστευω πως με τα 30 ευρω που δινω για παντα μαζι με σπορτ 1, ειναι οτι καλυτερο αυτην την στιγμη. Απλα ενημερωνω πως το σκεφτηκα εγω, με τα δικα μου οικονομικα δεδομενα βεβαια....
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δεκτά όλα αυτά.Αυτό με τον έντυπο λογαριασμό που κολλάει;
panosfl22 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δεκτά όλα αυτά.Αυτό με τον έντυπο λογαριασμό που κολλάει; Οταν εδινα τα στοιχεια μου στον οτε για την συνδεση, με ρωτησε η κοπελα αν θελω εντυπο λογαριασμο η ηλεκτρονικο. Εγω τις ειπα εντυπο, και εκ των υστερων εμαθα οτι αυτο χρεωνεται εξτρα απο τον οτε. Βασικα αυτο και η αναγνωριση με "εξοργισαν'.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ο έντυπος είναι διμηνιαίος.Έχεις την δυνατότητα να μην σου έρχεται έντυπος αλλά μέσω του my ote είναι μηνιαίος και έρχεται μόνο ηλεκτρονικά και να πληρώνεται, εφόσον θέλεις, με χρήση κάρτας στο site.Δεν χρεώνεται επιπλέον.Για την αναγνώριση κλήσης θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
efkola Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μου είπε η κοπέλα σήμερα που ξαναμιλήσαμε ότι αν επιθυμείς έντυπο αλλά όχι αναλυτικό λογαριασμό,δε χρεώνεται.Μόνο ο αναλυτικός έντυπος χρεώνεται.Τη ''στόλισα'' λίγο για την αναγνώριση και τελικά δέχτηκα να το κάνουμε. Λέτε να με καλέσουν για αντιπροσφορά από forthnet/nova και αν ναι,τι πρόκειται να μου προτείνουν;
geekas Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Έχει ειπωθεί πολλές φορές, σε θέμα douple play η φθηνότερη είναι η Wind, αν θέλουμε και τηλεόραση (Αχρείαστη προσωπικά) πάμε σε OTE η ΝΟVA, καλύτερα nova όμως μου φαίνεται έχει πιο πλούσιο πακέτο
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δες λίγο τις τιμές σκέτης Νόβα και ίσως το ξανασκεφτείς.
geekas Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δες λίγο τις τιμές σκέτης Νόβα και ίσως το ξανασκεφτείς. εντάξει το ότι είναι πανάκριβη δεν το σηζητάμε. Προσωπικά είμαι με Wind Double Play στα 20 ευρώ και ότι θέλω να δω ας είναι καλά το ίντερνετ
hulk13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Σκέτη nova δεν πας . Συνδυαστικά με nova 3play θα βάλει κάποιος που είναι μια προσφορά για πάντα και υπάρχει εδω και καιρό
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 εντάξει το ότι είναι πανάκριβη δεν το σηζητάμε. Προσωπικά είμαι με Wind Double Play στα 20 ευρώ και ότι θέλω να δω ας είναι καλά το ίντερνετ Άλλη κουβέντα αυτή και επειδή διαφωνώ με το σκεπτικό σου δεν θα το συνεχίσω γιατί θα βγούμε off topic.Και για να επανέλθω:Εαν θες συνδρομητική τηλεόραση μετράνε όλα και η τιμή δεν μπορεί να εξαιρεθεί.Οι τιμές σκέτης Νόβα είναι εκτός πραγματικότητας.
Luxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Κατ' εμέ πρέπει να μεταφερθεί στις προσφορές.Δεν είναι ειδική προσφορά.Όποιος πάρει τηλέφωνο στο 13888 και πει "θέλω να κάνω φορητότητα", θα του δώσουν αυτή την προσφορά.Προσοχή όμως!Σκεφτείτε πολύ καλά τον 2ο χρόνο....επιστρέφετε σε τιμές τιμοκαταλόγου. Δε γινεται μετα το περας του 1 χρονου να κανουμε ακυρωση χωρις επιπτωσεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Εννοείται!Μα πάλι θα πληρώνεις τέλη ενεργοποίησης στο νέο πάροχο κλπ, κλπ.Φτου κι απ' την αρχή δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα