Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλες/όλους!

Με κάλεσαν από τον ΟΤΕ για να μου προτείνουν το εξής:απεριόριστα αστικά-υπεραστικά,internet έως 24mbps και full πακέτο ΟΤΕ TV στα 35,85 ευρώ/μήνα τελική τιμή με δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμό και 12μηνη δέσμευση.Αν θέλω και 5 ώρες προς κινητά είναι 5 ευρώ επιπλέον.

Μου είπε μάλιστα ότι εγώ δε χρειάζεται να κάνω κάτι...έρχεται στο σπίτι ο υπάλληλος της εταιρείας courier που συνεργάζονται,υπογράφω τα συμβόλαια,του δίνω φωτοτυπία ταυτότητας και μετά από 10 περίπου εργάσιμες έρχεται και ο τεχνικός για την εγκατάσταση.

Είμαι αρκετά χρόνια στη forthnet(έχω το nova christmas pack του 2012) και σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση.

Πώς σας φαίνεται η προσφορά αυτή;

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το πακετο που λες εχει στο σαιτ του ΟΤΕ αυτή την τιμη:

ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα με ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου Full Pack

€54,80το μήνα
Μετά τους πρώτους 6 μήνες, η τιμή διαμορφώνεται σε €58,80 το μήνα.
Οι παραπάνω τιμές είναι το άθροισμα των τιμών των επιμέρους προγραμμάτων.

Επομένως δεν είναι προσφορα που είναι για ολους, αλλα αν ισχυει, μαλλον μια προσφορα μονο για σενα. Μεταφερεται στις συνδεσεις adsl.

Δημοσ.

Το πακετο που λες εχει στο σαιτ του ΟΤΕ αυτή την τιμη:

ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα με ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου Full Pack

€54,80το μήνα

Μετά τους πρώτους 6 μήνες, η τιμή διαμορφώνεται σε €58,80 το μήνα.

Οι παραπάνω τιμές είναι το άθροισμα των τιμών των επιμέρους προγραμμάτων.

Επομένως δεν είναι προσφορα που είναι για ολους, αλλα αν ισχυει, μαλλον μια προσφορα μονο για σενα. Μεταφερεται στις συνδεσεις adsl.

:cry:

Δημοσ.

στη nova το 3play έχει 29,90 και βάζεις επιπλέον ότι θες αθλητικά ή cinema ή και τα δύο  και στον οτε πάιρνεις αυτήν τιμή μόνο με full pack στα 58,80 που ουσιαστικά σε αναγκάζει να έχεις σύνδεση οτε πληρώνοντας τέλος ενεργοποίησης κ.τ.λ. . άναλογα με τις οικονομικές σου ανάγκες και το περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει  αποφασίζεις τι θα διαλέξεις .

• Moderators
Δημοσ.

Έχουμε πει ήδη πολλά εδώ

Είναι ανοιχτή προσφορά για αιτήσεις φορητότητας/επιστροφής στον ΟΤΕ

Δεν το βλεπω ιδιο:

Σημερα ήρθαν τα συμβόλαια και ολα οκ!για το φίλο που ρώτησε θα πληρώσω τέλη ενεργοποίησης 34,90 και τον pvr 49 euro και τελος..!

Λοιπόν απαντάω μόνος μου με όσα στοιχεία έχω συλλέξει μέχρι στιγμής και διορθώνετε - συμπληρώνετε αν υπάρχει κάπου λάθος:

Η προσφορά αφορά πακέτο Ote Double Play + Ote TV

24Mb + 210' σε σταθερά + 30' κινητά + Ote TV Full Pack Τελική τιμή 35,85€/μήνα (χωρίς αναγνώριση κλήσης*), για ένα χρόνο. Να σημειωθεί ότι η τιμή είναι υπολογισμένη με 50% έκπτωση στο Ote TV Full Pack το οποίο μετά από την πάροδο του χρόνου διαμορφώνεται από 10,95€/μήνα σε 21,9€/μήνα (46,8€/μήνα μετά τον πρώτο χρόνο).

Όπως ειπώθηκε ήδη η προσφορά έχει επιπλέον κόστος:

- Κόστος φορητότητας 36,08€ (31,23€+23% ΦΠΑ)

- Κόστος εγκατάστασης 50€ (για δωρεάν πιάτο, δέκτης, router) - Προεραιτικό;

-*Κόστος αναγνώρισης κλήσης 1.23€ το χρόνο (σημ. δικη μου: ανα μηνα είναι αυτό το ποσο) - Προεραιτικό

- Κόστος 4€/μήνα για pvr για τον πρώτο χρόνο (και μετά δωρεάν; )

Ενώ το παρον τοπικ/#1, γραφει:

Καλησπέρα σε όλες/όλους!

Με κάλεσαν από τον ΟΤΕ για να μου προτείνουν το εξής:απεριόριστα αστικά-υπεραστικά,internet έως 24mbps και full πακέτο ΟΤΕ TV στα 35,85 ευρώ/μήνα τελική τιμή με δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμό και 12μηνη δέσμευση.

Προφανως είναι πολλα διαφορετικα, εκτος αν γινεται λαθος μεταφορα των πληροφοριων από τα μελη μας ή από την πηγη.

Δημοσ.

Thanx για το link,innersense.

Ήμουν πιο θετικός αλλά διαβάζοντας τα σχόλια εκεί προβληματίστηκα κυρίως για το τι θα γίνει μετά το πέρας του 12μηνου.

Επίσης αυτό που αναφέρεται για την αναγνώριση κλήσης είναι αστείο και εντελώς απαράδεκτο,αν ισχύει,αλλά εμένα δε μου είπε κάτι τέτοιο.

Επίσης πρέπει να διευκρινίσω αν δίνει δωρεάν ασύρματο router διότι δεν το ρώτησα.

Παναγιώτη,το nova 3play έχω κι εγώ τώρα και πληρώνω 29,90 αλλά έχοντας μόνο novasports 1 και φυσικά καθόλου novacinema.Ας μου έδιναν όλα τα sports στα 29,90 και δε θα σκεφτόμουν να φύγω.

Δημοσ.

πολυ καλη προσφορα κατα την γνωμη μου

εμενα μου εκαναν μια προσφορα (το ειχα γραψει στο αλλο θεμα)

για να μεινω οτε ολα τα παραπανω που προτειναν στο φιλο

αλλα 45Ε το μηνα και επιταγη γερμανος 100Ε

edit: για την αναγνωριση λογικα θα εννοεις που την χρεωνουν ετσι?

υπηρχα ενα θεμα που αν πληρωνες ηλεκτρονικα τον λογαριασμο

σου εκαναν εκπτωση 2Ε σωστα?

υπαρχει ακομη αυτη η εκπτωση?

Δημοσ.

Κι εμένα καλή μου φαίνεται αλλά πέρα από τις προηγούμενες επιφυλάξεις μου,έχω και μία ακόμα και μάλιστα βασική:τι ταχύτητα θα έχω;;

Δυστυχώς δεν έχω κάποιον γνωστό εδώ κοντά στο σπίτι που να έχει ΟΤΕ.Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το διαπιστώσω αυτό;

Δημοσ.

Μου έκαναν και εμένα την ίδια προσφορά και την δέχτηκα. Έχω υπογράψει και περιμένω... Γνωρίζει κανένας αν ο ΟΤΕ θα έχει και τα πρωταθλήματα τα ευρωπαϊκά και για του χρόνου?

Δημοσ.

gtferrari,αν μπορείς πες μερικές λεπτομέρειες...είναι όλα όπως τα αναφέρω στο πρώτο post ή είδες κάτι διαφορετικό/παραπλανητικό;Ρώτησες αν όντως δίνουν ασύρματο router;

Ναι τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα τα έχει και του χρόνου,δεν έχει ακουστεί κάτι διαφορετικό.

Δημοσ.

@matrixxx ορθές οι παρατηρήσεις σου καθώς και η διόρθωση για την αναγνώριση κλήσεων, το επιβεβαιώνω γιατί έκανα την ενεργοποίηση πλέον. 

υπηρχα ενα θεμα που αν πληρωνες ηλεκτρονικα τον λογαριασμο

σου εκαναν εκπτωση 2Ε σωστα?

υπαρχει ακομη αυτη η εκπτωση?

Αυτό μπορούμε να το βρούμε κάπου αν ισχύει και για ποιες περιπτώσεις;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε περίπτωση φορητότητας στον ΟΤΕ έχεις για ένα χρόνο μισή τιμή στο full pack.Τον τελευταίο καιρό ο ΟΤΕ έχει ξεκινήσει και δίνει την προσφορά που έχει γράψει ο ts.

Επίσης πρέπει να διευκρινιστεί κάτι:Η λέξη "εξοπλισμός" είναι κατά το δοκούν ερμηνευόμενη.Ανάμεσα σε forthnet & ote υπάρχουν διαφορές.Ο δέκτης π.χ της Νόβα χρεώνεται 49 ευρώ (ο απλός) και 149 ο pvr, εκτός αν χρησιμοποιηθεί πιστωτική κάρτα.Στον ΟΤΕ είναι με χρησιδάνειο.Συνήθως στον ΟΤΕ (αν δεν έχει εγκατάσταση) πληρώνεις 50 ευρώ τον τεχνικό για την τοποθέτηση.Υπ' όψιν πως όσοι φίλοι δεχτούν προσφορά απ' τον ΟΤΕ με δωρεάν εξοπλισμό, η εγκατάσταση του δορυφορικού πιάτου, στόχευση κλπ πρέπει να γίνει από εξουσιοδοτημένο τεχνικό.Η Νόβα παρέχει δωρεάν πιάτο, βάση κλπ και εγκατάσταση, αλλά πληρώνεις τον δέκτη.

Κατ' εμέ πρέπει να μεταφερθεί στις προσφορές.Δεν είναι ειδική προσφορά.Όποιος πάρει τηλέφωνο στο 13888 και πει "θέλω να κάνω φορητότητα", θα του δώσουν αυτή την προσφορά.Προσοχή όμως!Σκεφτείτε πολύ καλά τον 2ο χρόνο....επιστρέφετε σε τιμές τιμοκαταλόγου.

Μου έκαναν και εμένα την ίδια προσφορά και την δέχτηκα. Έχω υπογράψει και περιμένω... Γνωρίζει κανένας αν ο ΟΤΕ θα έχει και τα πρωταθλήματα τα ευρωπαϊκά και για του χρόνου?

Για την χρονιά 2014-2015 Νόβα και ΟΤΕ διατηρούν τα ίδια αθλητικά γεγονότα.Εξαίρεση μόνο ο ΟΤΕ για το 2015 σχετικά με f1 και motogp.Το υπάρχον συμβόλαιο λήγει φέτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...