flogerakos Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Εχει ενας γνωστός ενα ΧΒΟΧ360 και σκέφτομαι να το πάρω. Αλλά δεν ξέρω αν με εξυπηρετεί. Οπότε σας ρωτάω, μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν media center στην τηλεόραση? Δηλαδή να παίζω ταινίες avi kai mkv με ελληνικούς srt υπότιτλους? Μπορώ να το συνδέσω και με το οικιακό μου δίκτυο να κάνω stream κατευθείαν απο το pc? Επίσης θα μπορώ να μπαίνω στο ιντερνετ κανονικά? Youtube, facebook.... Όπως το browser στο pc? Και ενα τελευταίο... "σπάει" ωστε να παίζω τζαμπε παιχνίδια μελλοντικά..?? Και κατα ποσο επικίνδυνο ειναι αυτο για την κονσόλα...?? Υπάρχουν μειονεκτήματα? Αυτα. Ευχαριστω. Προτεραιοτητα μου ειναι να το δουλευω σαν media cender μεσω stream και να βλεπω βιντεο μεσω youtube,
IceMatrix Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μπορείς να κάνεις όλα αυτά που γράφεις παραπάνω αλλά είναι μέσω Λαμίας η λύση για να τα κάνεις. Από την στιγμή που το θες για media center σου προτείνω 100φορές να πάρεις ενα media center να κανεις την δουλειά σου πιο γρήγορα και να μην μπλέξεις με τα workarounds για streaming(tversity) ή για υπότιτλους. Αν θες για παιχνίδια πάρε ένα μεταχειρισμενο 360 νομίζω οτι στο section με τις αγγελιες θα βρεις πολλά και φτηνά αλλά γνώμη μου ότι αν το θες για media center θα ταλαιπωρηθείς. 1
zio10 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Σωστός ο icematrix, το 360 έχει ένα σωρό παιχνιδάρες που πλέον μπορείς να τα βρεις πολύ φτηνά. Αν δεν το θέλεις για παιχνίδια θα το χαραμίσεις και θα παιδευτείς και συ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα