LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 γιατί κι οι OLED? LG και Samsung δεν θα βγάζουν? το άρθρο μιλάει μόνο για Sony... Γιατι φοβαμαι οτι απο την στιγμη που εκανε πισω μια μεγαλη εταιρια σιγα σιγα θα κανουν και οι αλλες.
gio102004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Το μέλλον είναι οι OLED τηλεοράσεις, εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια τις έχουν στον πάγο και προωθούν τις μέτριες led με άχρηστα ττεχνάσματα κατά καιρούς, όπως το 3D και η ανάλυση 4Κ τώρα. Στο χέρι των καταναλωτών είναι να τους ρίξουν άκυρο για να καταλάβουν επιτέλους ότι ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και να επενδύσουν σοβαρά στις OLED. Έβγαλαν τις Plasma άχρηστες για να πουλήσουν τις led, όταν βγάλουν OLed, τότε θ'αλλάξω την plasma μου... πες τα χρυσοστομε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Γιατι φοβαμαι οτι απο την στιγμη που εκανε πισω μια μεγαλη εταιρια σιγα σιγα θα κανουν και οι αλλες. έτσι όπως έχουν γίνει οι Samsung και LG, η Sony είναι πλέον "μικρή"...
hyperspaced Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Κάτι μου μυρίζει ότι οι εταιρείες τηλεοράσεων θέλουν να σπρώξουν το 4K πάσει θυσία, για λόγους μάρκετινγκ. Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση στο home cinema μου, και ο ενισχυτής που διάλεξα είχε σαν κύριο μόττο: "4Κ upscaling". Θα τρέξουν λοιπόν όλοι να αγοράσουν 4Κ τηλεοράσεις γιατί θα τσιμπήσουν από το "upscaling" που θα προσφέρουν (δηλαδή την τετράγωνη pixel-άρα θα την κάνουν πιο τετράγωνη) Η τεχνολογία OLED είναι σαφώς ανώτερη αλλά έχει σοβαρά προβλήματα.. Προσωπικά με ενδιαφέρουν τα χαρακτηριστικά με την εξής σειρά: 1. διάσταση 2. τεχνολογία πάνελ (plasma, LED, OLED κλπ.) 3. ανάλυση εικόνας (1080p, 4Κ κλπ)
ksexilas Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Όταν θα έχουν τελειώσει τα αποθέματα των εταιριών από τις Lcd και 4K τηλεοράσεις τότε θα ασχοληθούν με ΝΕΑ και ΚΑΛΗΤΕΡΗ τεχνολογία την OLED ή οποιαδήποτε άλλη.. Marketing... Σοβαρά τώρα με κανένα 1000 ευρώ τηλεόραση έχετε να προτείνεται μιας και θα μου την κάνει η κουμπάρα μου δώρο???
alex1001 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 χάχα έλεος πια το βάλανε στην άκρη βγάλαν και της ανακοινώσεις για να τσιμπήσει ο κόσμος ότι δεν υπάρχει oled και να μην περιμένει τσάμπα.. είναι ώρα τώρα να τα κονομήσουν από μια "ψιλο-αχριστη" μεταβατική τεχνολογία! ελπίζω ο κόσμος να βάλει στον πάγο τα πανάκριβα 4k μπας και αλλάξουν τακτική οι πολυεθνικές πάντως προβλέπω πολύ γρήγορα να γίνει ξεφτίλα στις τιμές 4k μιας και οι περισσότεροι δεν θα βλέπουν διαφορα από τα 1080 οποτε και δεν πληρώνουν την διαφορα τιμής από 1080 σε 4k μέχρις ότου έρθει σε λογικά πλαίσια!
lary7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Τις oled τις εφαγαν τα 3 τελευταια γραμματα....Βγάλαν οι εταιρίες φωτισμο LED και ο κόσμος ψαρωσε οτι περνει led και οχι απλη TV. Τι περνεις με 450 την απλη οταν με 600 περνεις led μου ελεγαν πριν λιγα χρονια, που να καθεσαι να εξηγείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα