kostas28a Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παίδες. Αγόρασα πρόσφατα καινούριο υπολογιστή και πήρα το router του παλιού (το random router της forthnet) και είμαι μια χαρά. Τον παλιό υπολογιστή όμως, τον έδωσα του πατέρα μου. Τι κάνω για να συνδέεται και αυτός στο internet? Αγοράζω καινούριο router? Αν ναι, έχετε κάποιο να προτείνετε? Το πιο απλό θέλω, για τα πολύ πολύ βασικά. Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παίδες. Αγόρασα πρόσφατα καινούριο υπολογιστή και πήρα το router του παλιού (το random router της forthnet) και είμαι μια χαρά. Τον παλιό υπολογιστή όμως, τον έδωσα του πατέρα μου. Τι κάνω για να συνδέεται και αυτός στο internet? Αγοράζω καινούριο router? Αν ναι, έχετε κάποιο να προτείνετε? Το πιο απλό θέλω, για τα πολύ πολύ βασικά. Ευχαριστώ! τι ρουτερ εχεις?αν εχει 4 ethernet μπορει να συνδεθει και αυτος με καλωδιο ethernet Πανω στο ρουτερ και να εχει ιντερνετ.αν εχει και ασυρματο μπορει να παρει ενα usb wifi stick και να συνδεεται ασυρματα.αν ειναι παλιο μοντελο και εχει μια ethernet ή παιρνεις ενα νεο adsl router και πετας το παλιο ή παιρνεις ενα switch.κατι απλο και καλο και φτηνο ειναι κανα Thomson 585 v8 απο τις αγγελιες. αλλιως σε λιγα λεφτα μπορεις να παρεις κανα tp link που ειναι value for money και ειναι πολυ φτηνα.μετα υπαρχουν και dlink υπαρχουν και netgear και οι τιμες ανεβαινουν.ισως και να δικαιουσαι απο τον παροχο νεο ρουτερ με ανανεωση συμβολαιου αν και οι περισσοτεροι δινουν το zte που δεν ειναι κατι καλο.
kostas28a Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το Thompson έχω που δίνει η Forthnet. Έχει 4 ethernet απλά επειδή είναι μακριά οι 2 υπολογιστές, δε θέλω να τραβάω καλώδια. Το άλλο που μου είπες για το usb wifi stick για να συνδέεται ασύρματα μου ακούστηκε μια χαρά λύση. Έχεις να προτείνεις κάποιο? Ευχαριστώ και πάλι.
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το Thompson έχω που δίνει η Forthnet. Έχει 4 ethernet απλά επειδή είναι μακριά οι 2 υπολογιστές, δε θέλω να τραβάω καλώδια. Το άλλο που μου είπες για το usb wifi stick για να συνδέεται ασύρματα μου ακούστηκε μια χαρά λύση. Έχεις να προτείνεις κάποιο? Ευχαριστώ και πάλι. οτιδηποτε και να παρεις σε stick αν ειναι μια καλημαρκα δεν θα εχεις θεμα.εγω πχ θα πηγαινα σε κανα Netgear,d link και ισως και tp link.αρκει να σιγουρευτεις οτι εχει drivers και για windows 8 αν σκοπευεις να βαλεις windows 8 ή αν εχεις ηδη.κατι ακριβο τρελα δεν χρειαζεται.δηλαδη ενα N usb wifi stick ειναι μια χαρα.μην πας και δωσεις τιποτα τρελλα λεφτα να πας σε ac.ακομα και το v8 thomson να εχεις ειναι 802.11n στα 65 mbps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα