voltmod Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Από ότι φαίνεται δεν βρισκόμαστε μακριά από την επίσημη ανακοίνωση του πρώτου Windows Phone από την LG, φωτογραφία του οποίου διέρρευσε πρόσφατα ο γνωστός @evleaks.Η ονομασία του κινητού είναι LG Uni8 και θα παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά -μια υπόθεση θα ήταν στην έκθεση IFA. Η Microsoft είχε επιβεβαιώσει παλαιότερα πως ένας από τους νέους συνεργάτες της εταιρείας θα ήταν η LG, ωστόσο μεγαλοστελέχη της εταιρείας το είχαν διαψεύσει και είχαν πει ότι δεν αποκλείουν την κυκλοφορία ενός τέτοιου smartphone στο μέλλον. Μετά και την διαρροή του LG Uni8, φαίνεται πως είμαστε κοντά σε αυτή την ανακοίνωση με την LG να επιτίθεται σε όλα τα μέτωπα με νέες κυκλοφορίες προϊόντων σχεδόν σε κάθε κατηγορία (wearable devices, tablets κ.ά). Η συσκευή όπως μπορείτε να δείτε διαθέτει on-screen buttons ενώ τα πλαίσια (bezels) γύρω από την οθόνη μας φαίνονται ελάχιστα. Site: @evleaks
thannasoubas Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ενα optimus g με μικροτερα bezel και on screen buttons..ενδιαφερον!
Kostas_12ldb Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 H Microsoft φαίνεται να το κερδίζει το στοίχημα και να μπαίνει δυνατά από φέτος με τα WP8.1 στην αγορά των κουνητών... 8
z@xos Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πάρουν επιπλέον ένα 10% της αγοράς των κουνητών... 1
kxs14 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 παιζει 2 μερες τώρα να έχω διαβάσει εδω με΄σα το LG και bezel πάνω από 100 φορές... 3
kostasfalcon Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 @ z@xos των κουνητων σιγουρα! των κινητών παλι πολύ χλωμο το βλεπω....
joandoul Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Αντεπιθεση της LG με το καλυτερο λειτουργικο για κινητα τλεφωνα,κατα τη γνωμη μου!Χρηστης και κατοχος windows phone 8 & iOS συσκευων! 1
songless_bird Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Αντεπιθεση της LG με το καλυτερο λειτουργικο για κινητα τλεφωνα,κατα τη γνωμη μου!Χρηστης και κατοχος windows phone 8 & iOS συσκευων! Δεν εχεις blackberry 10 γι αυτο τα λες αυτα 1
AfterForever Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Διόρθωση. Δεν είναι το πρώτο Windows Phone κινητό της LG (είχε βγάλει από τους πρώτους το e900) αλλά το πρώτο Windows Phone 8 κινητό της εταιρείας. 1
joandoul Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δεν εχεις blackberry 10 γι αυτο τα λες αυτα Μπορει να χεις δικιο φιλε μου,απλα πιστευω ειναι για εξεζητημενη χρηση!
Leo360 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 "Από ότι φαίνεται δεν βρισκόμαστε μακριά από την επίσημη ανακοίνωση του πρώτου Windows Phone 8.1 από την LG" Ως περήφανος πρώην κάτοχος LG Optimus 7 το περιμένω πως και πως!
hyperspaced Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 "Από ότι φαίνεται δεν βρισκόμαστε μακριά από την επίσημη ανακοίνωση του πρώτου Windows Phone 8.1 από την LG" Ως περήφανος πρώην κάτοχος LG Optimus 7 το περιμένω πως και πως! Μόνο άσχημα έχω να πω για το Optimus 7. Μέσα 20 μήνες, το έστειλα συνολικά 4 (τέσσερις) φορές στην αντιπροσωπεία για επισκευή. Τελικά μου επέστρεψαν τα χρήματα.. Το σέρβις βέβαια της LG Hellas αλλά και η εξυπηρέτηση, κορυφαία και γι' αυτό το λόγο και μόνο θα σκεφτόμουν να ξαναγοράσω από αυτή τη μάρκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα