Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και θέλω πρώτα κάποιες διευκρινήσεις απο κάποιον που το εχει ή ειναι ενημερωμένος για να ενημερωθω και εγω. Αρχικά να πω οτι θα το πάρω από Σκρουτζ. Θα ήθελα να ξερω ποιο ακριβώς ειναι το μοντέλο που πρέπει να πάρω για να ξερω να τους πω για να εχω πλήρη συμβατότητα με ελληνικά δίκτυα (lte κλπ) καθώς επίσης και με την εγγύηση. Επίσης εχω δει σε πολλα unboxing άλλοι το ανοίγουν και εχουν καλώδιο με το micro USB 2.0 και κάποιοι άλλοι ομολογουμένως πιο λίγοι εχουν με το USB 3.0. Επίσης αυτό που παίρνουμε εμείς ειναι το τετραπυρηνο και οχι το οχταπυρηνο ετσι; Τι αλλο θα πρέπει να ξερω πριν προβώ στην αγορά της συσκευής; Τωρα εχω ενα iPhone 4s. Κριτικές και εντυπώσεις απο κατόχους θα ηταν επίσης πολυ χρήσιμες! Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Είναι αρκετά μεγάλο για μένα. Έχω πολύ μικρά χέρια και δεν με βολεύει καθόλου. Και με το S5 την υπέρβαση θα κάνω είμαι οριακά. Τα δοκίμασα πλάι πλάι. Και πέραν τούτου το TouchWiz έτσι όπως ανανεώθηκε μου αρέσει περισσότερο. Και γενικά είναι 1 χρόνος μετά μοντέλο είναι πιο προηγμένο τεχνολογικά πιστεύω το s5

Δημοσ.

Αποψη μου οτι με τα S5 prime,G3 κτλ στα σκαρια δεν αξιζει η αγορα τωρα.Καλυτερα να περιμενεις μεχρι τελος καλοκαιριου-σεπτεμβριο που θα πεσουν οι τιμες αισθητα

Δημοσ.

Άμα σε ενδιαφέρει καθόλου το build quality σε flagship τώρα θα σου πρότεινα το M8(μιας και είσαι κάτοχος iphone).

Στην τελική και τα δυο τηλεφωνα είναι πολύ καλά αλλα για διαφορετικούς χρηστες. Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις αυτό το βίντεο πριν προβείς σε αγορά. Πληροφοριακά πάντως επειδή αλλάζεις από iOS σε Android το Sense 6 ίσως σου κάτσει κάπως καλύτερα. Το bloatware της Samsung μερικές φορες κουράζει, ειδικά χρηστες iOS ή WP.

Δημοσ.

ΑΝ θες να διαλεξεις αναμεσα στο s5 kai sto m8 θα σε ρωτουσα αν το θες για δουλεια το κινητο ! Αν το θες κ για δουλεια ποιο ολοκληρωμενο το λειτουργικο του ειναι το m8 αν οχι S5! Σε αλλη περιπτωση θα σ ελεγα να περιμενεις να βγει το s5 το prime αν διαθετεις τα φραγκα! να κανεις μια αγορα και καλη!

Δημοσ.

Κοιτάξτε παιδιά το κινητό θα το πάρω Αύγουστο - Σεπτέμβριο. Τα ξέρω όλα αυτά που μου λέτε για το s5 prime και για το g3. Το M8 πάντως δεν ξέρω δεν μου πολύ αρέσει. Πολύ μεγάλα bezel ρε παιδιά. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν πέσει στα 400-450 δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρω. Επιπλέον κανείς δεν μου απάντησε σε αυτά που ρωτάω :D

Δημοσ.

Μη μπερδεύεσαι δεν μιλάμε για σονυ για το M8 μιλάμε που δεν τα λες μεγάλα τα bezel του. Από σκρουτζ ευρωπαϊκά τηλέφωνα πουλάνε οπότε ότι και να πάρεις θα δουλέψει. Άσε που δεν νομίζω βα υπάρχουν πολλά διαφορετικά εδώ

Δημοσ.

Δεν μπερδεύομαι φίλε μου. Ξέρω ποιο ειναι το m8. Μιλάω για τα bezel πάνω κάτω. Μια τα ηχεία μια το σήμα της htc. Και η οθόνη πρέπει να ειναι αρκετά στενομακρη. Τώρα τελευταία άρχισα να ψηνομαι και για το lumia 1020 αλλα δεν μπορω να το βρω ρε συ πουθενά να το δω απο κοντά. Γενικά δεν κολλάω στο λειτουργικό είμαι ανοιχτός σε όλα

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/3626320/Nokia-Lumia-1020.html?keyphrase=lumia+1020

http://www.amazon.fr/Nokia-Smartphone-PureMotion-technologie-ClearBlack/dp/B00E0G3R8W/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1400054896&sr=8-2&keywords=lumia+1020

Αρχική τιμή στα 370, το windows phone δεν είναι όσο κακό όσο νομίζουν κάποιοι, χρησιμοποιούσα WP για 2 χρονια περίπου και είναι αρκετά γρήγορο, το μονο θέμα είναι η απουσία κάποιων apps αλλα η Microsoft πασχίζει να το διορθώσει αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...