veteranos123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Καλημέρα. εχθές καθάρισα το pc1 της υπογραφής μου και άλλαξα και πάστα. Έχω ένα θέμα όμως, στο intel burn test ο επεξεργαστής βαράει 70 άρια θερμοκρασία σε αντίθεση με το occt και κατά την διάρκεια κάποιου game (πχ eurotruck simulator 2) που πηγαίνει 55-59 βαθμούς. Ποιά είναι η σωστή θερμοκρασία? Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα ούτε σε idle ούτε σε ffull mode. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Στο intel burn test , ο επεξεργαστης χτυπάει θερμοκρασίες που δεν θα δεις με τίποτα σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή/παιχνίδι.Οπως και να έχει , ακόμα και οι 70 βαθμοί πυρήνα είναι πολύ κάτω απο το όριο των 100 που είναι το max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Το γνωρίζω αυτό για το intel burn test απλά ήθελα και δεύτερη γνώμη. Οπότε είμαι μια χαρά ε? ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 E ναι , κι εγώ με τον ίδιο επεξεργαστή είμαι στα 3.2 βέβαια ,με το intel burn test τώρα που πιάνουνε και οι ζέστες σιγά σιγά , μπορεί να δω και κανα 80άρι στους 2 πυρήνες , αλλά με games κλπ γύρω στους 67 να φτάσουν.Γενικά εφόσον δεν αρχίζει το throttling πιστεύω δεν υπάρχει θέμα με τη θερμοκρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ωραία λοιπών, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghost-_- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 http://i.imgur.com/NQUy21O.png βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Άνοιγμα, καθάρισμα από σκόνες, αλλαγή πάστας και κουμπώνεις σωστά την ψήκτρα 9 (γιατί τώρα ΔΕΝ πατάει καλά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghost-_- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Άνοιγμα, καθάρισμα από σκόνες, αλλαγή πάστας και κουμπώνεις σωστά την ψήκτρα 9 (γιατί τώρα ΔΕΝ πατάει καλά). ευχαριστω. το εχω κανει καθαρισμο σημερα. απο χθες ειχε 100% οσο για παστα παω να ρωτησω. οπια νανε μαρκα? ο υπολογιστης ειναι καλος? και κατι ακομα αν ανοιξω ολο τον υπολογιστη (δηλαδη να αποσυνδεσω ανεμιστηρες κτλ.) θα χρειαστει καποιες ρυθμισεις για να ανοιξει η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Τότε δεν έχεις κουμπώσει καλά την ψήκτρα. Πόση ππαστα έβαλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ο υπολογιστης δεν ειναι ασχημος ,απλα κατι κανεις λαθος,αν εχεις σωστα κουμπωμενη την στοκ πρεπει να εχεις περιπου 60~ βαθμους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghost-_- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 την ψυκτρα την εχω καλα κουμπωμενη δεν κουνιεται καθολου. παστα παω να βρω σημερα ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 αν δεν εχει καθολου παστα λογικο ειναι,επισης ειναι καθαρη η ψυκτρα? μην εχει κανα στρωματακι απο σκονη πανω ,παρε μια aftermarket ψυκτρα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Καλά είναι δυνατόν να κουμπώσεις ψύκτρα χωρίς πάστα;;; Μην τον ξαναλειτουργήσεις πριν κάνεις την αλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghost-_- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 αν δεν εχει καθολου παστα λογικο ειναι,επισης ειναι καθαρη η ψυκτρα? μην εχει κανα στρωματακι απο σκονη πανω ,παρε μια aftermarket ψυκτρα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ειχε πανω παστα. δεν εχει σκονη το καθαρισα.θα το κοιταξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 γενικα αυτοι οι επεξεργαστες (socket 1366) ειναι θερμαστρες πρεπει να παρεις αλλη ψυκτρα η να πας σε νερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα