SokPot Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Προσφατα συνδεθηκα στην HOL και εχω διαβασει σε διαφορα ποστ για noise margin και οτι "πρεπει" να τους ζητησω να μου το μειωσουν. Επειδη δεν εχω καταλαβει και πολλα ομως , ηθελα να ρωτησω αν θα καταλαβω την διαφορα ή οχι. Εχω επισυναψει και μια φωτογραφια με καπποια στοιχεια που ειναι στο ADSL status του router. Ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2014 από SokPot
fitifititis Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Τους ζητάς να σου βάλουν το Noise στο 9 και πηγαίνει η ταχύτητά σου στο 12.. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2014 από fitifititis 1
jkoukos Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ζήτα και 6. Αν και η πολιτική τους είναι μέχρι 9, εν τούτοις τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι αναφορές ότι μερικοί τεχνικοί (ανάλογα που θα πέσεις) το κατεβάζουν παραπάνω. 1
SokPot Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Λοιπον τους ζητησα να το κατεβασουν στο 9 και δεν εφεραν καμια αντιρρηση. Βεβαια δεν υπηρξε καποια μεγαλη διαφορα , ελαχιστα εως καθολου θα ελεγα. Να ρωτησω ομως και κατι αλλο.Υπαρχει καποιος τροπος να κατεβαζουν με μεγαλυτερη ταχυτητα προγραμματα οπως το μTorrent ( για την νομιμη χρηση τους παντα ) ;
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 αν στο πηγαν στο 9 απο 10.400 πρεπει να πηγες κανα 11,5 mbit .για πιο γρηγορα απο Mtorrent απλα κανεις Port forward και επισης μειωνεις το Upload για να μην seedarei στο full και σου μειωνει το download.επισης μπορει να μην υπαρχουν πολλοι seeders σε ενα τορρεντ.επισης για μεγιστη ταχυτητα προσπαθουμε να ειμαστε με ethernet και οχι με wireless.και προσοχη σε firewall.εχω δει να κοβουν ταχυτητα .
SokPot Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αυτα τα ξερω. Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ξερω να κανω Port forward. Υπαρχει καποιο ποστ για το ZTE ZXHN H108N ; αλλιως αν γινεται να βοηθησετε λιγο.
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 καπου λεγαμε για το Port forward του ρουτερ αυτου.λογικα θα πρεπει να εχει στο Nat καρτελλα για Port forward ή θα γραφει virtual server http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/ZTE/ZHXN-H108NS/CanVision.htm
SokPot Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Απο αυτα που εχω καταλαβει αρχικα βαζω οτι ονομα θελωτο ptotocol UDPστα 2 WAN Host βαζω την ip που βρισκω οταν στο cmd πατησω ipconfig WAN start kai End βασω τον αριθμο της portΚαι στα υπολοιπα 3 πεδια τι πρεπει να βαλω ;Οπως και τι πρεπει να βαλω στο WAN connection HSI ή IPTV ?
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 sdfgsdgf.JPG Απο αυτα που εχω καταλαβει αρχικα βαζω οτι ονομα θελω το ptotocol UDP στα 2 WAN Host βαζω την ip που βρισκω οταν στο cmd πατησω ipconfig WAN start kai End βασω τον αριθμο της port Και στα υπολοιπα 3 πεδια τι πρεπει να βαλω ; Οπως και τι πρεπει να βαλω στο WAN connection HSI ή IPTV ? βαζεις οτι ονομα θες.πρωτοκολλο αναλογως τι παιζει αυτο που θες.μπορει να θελει udp μπορει tcp μπρει και τα 2 .αν δεν ξερεις βαλε και τα 2. στο wan host οχι δεν βαζεις την Ip που βρισκεις οταν πας στο cmd.λεει wan οχι lan.εκει τα αφηνεις κενα. wan start port Το port που θες wan end port Το port Που θες αμα ανοιγεις παραπανω απο ενα. αν θες μια πορτα βαζεις πχ 3398 και 3398 .αν θες δυο ports συνεχομενα βαζεις πχ 1111 και 1112. το ιδιο και στο Lan port εκτος αν θες να κανεις Redirect του Port.μην σε μπερδευω.Lan ip ναι δινεις αυτο που βλεπεις απο το ipconfig.καλο θα ηταν αυτο που βλεπεις απο το Ipconfig να το δωσεις καρφωτα στην καρτα δικτυου σου για να μην υπαρχει περιπτωση να παρει αλλη ip. http://www.howtogeek.com/howto/19249/how-to-assign-a-static-ip-address-in-xp-vista-or-windows-7/ http://blog.mclaughlinsoftware.com/2009/11/26/windows-7-static-ip/ wan connectin hsi και στο mac mapping το αφηνεις οπως ειναι.επισης αριστερα λεει dmz host . απλα στο λεωγια να ξερεις τι ειναι.αν πας εκει στο dmz host σου ζηταει να δωσεις Μια lan ip οπως και στο port forward. to dmz host σου ανοιγει ολα τα Ports για την συγκεκριμενη ip.καλυτερα ειναι παντα το Port forward για να μην ειναι ολα ανοιχτα απλα στο λεω για να ξερεις οτι υπαρχει και αυτο για δοκιμες κτλ.
SokPot Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ευχαριστω πολυ . Το καταφερα και βελτιωθηκε αισθητα η ταχυτητα .και keep up the good work που λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοι , κανετε ολοι πολυ καλη δουλεια στο forum, αντιστοιχη με αυτη μεγαλων forum του εξωτερικου, μπραβο
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ευχαριστω πολυ . Το καταφερα και βελτιωθηκε αισθητα η ταχυτητα . και keep up the good work που λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοι , κανετε ολοι πολυ καλη δουλεια στο forum, αντιστοιχη με αυτη μεγαλων forum του εξωτερικου, μπραβο για να δεις αν το Port ειναι ανοιχτο την ωρα που τρεχει το Mtorrent πας στο www.canyouseeme.org και τρεχεις το τεστ και βλεπεις.απλα αν το εχεις ανοιξει μονο σε tcp η μονο σε udp δεν θυμαμαι πως αντιδρα το www.canyouseeme.org. αν το Port ειναι ανοιχτο θα δεις κατι σαν αυτο πχ Success: I can see your service on 212.251.110.74 on port (4445) Your ISP is not blocking port 4445
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα