voltmod Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Πλησιάζει η μέρα που η LG θα αποκαλύψει το κορυφαίο της smartphone για το 2014, και εννοούμε βεβαίως το LG G3. Την ίδια ημέρα, αναμένεται να παρουσιάσει και το G Watch, το έξυπνο ρολόϊ της. Η Κορεάτικη εταιρεία θέλει να κρατήσει το ενδιαφέρον των χρηστών σε υψηλά επίπεδα και για αυτό δημοσιοποίησε ένα νέο video teaser για το LG G3.Στο video παρατηρούμε ότι η σχεδίαση δεν διαφέρει πολύ από αυτή του LG G2, με τα περιθώρια γύρω από την οθόνη να είναι επίσης μικρά, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι έχουμε να κάνουμε με... μεταλλικό φινίρισμα (ενδέχεται πάντως να κάνουμε λάθος και να παρασυρόμαστε και από τους ήχους μετάλλου στη μουσική που συνοδεύει το video). Παρατηρούμε επίσης ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση η κάμερα θα συνοδεύεται από οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS, Optical Image Stabilization). Τα επίσημα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν σε αρκετές χώρες του κόσμου. Το Insomnia θα βρίσκεται στο Λονδίνο στην επίσημη παρουσίαση του smartphone στις 27 Μαΐου και θα σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις.
JohnXarxas Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Κάποιες στιγμές μου θύμιζε πιο πολύ διαφήμιση για ξυραφάκια. 5
Cowboy Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Πολυ ωραιο! Μακαρι να εχει και μεταλλικο φινιαρισμα, χρονια τωρα περιμενω ενα μεταλλικο και ποιοτικο Android τηλεφωνο. Τις εχω βαρεθει τις πλαστικουρες της Samsung. 2
PaulReal Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 @Cowboy http://www.phonearena.com/phones/HTC-One-M8_id8242
pauloscha Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Τι να το κανεις το μεταλλικο φινιαρισμα αφου βαζεις παντα θηκη προστασιας? εεε? 6
byrond Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Τι να το κανεις το μεταλλικο φινιαρισμα αφου βαζεις παντα θηκη προστασιας? εεε? Πες τα χρυσοστομε! 1
jimex Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Τι να το κανεις το μεταλλικο φινιαρισμα αφου βαζεις παντα θηκη προστασιας? εεε? Εγώ που δεν έχω βάλει ποτέ θήκη το χρειάζομαι... Και από τη στιγμή που η HTC βάζει αυτογκόλ με τεράστιο μπεζελ, χάλια κάμερα, 2 γιγα ραμ, πάλι μονόδρομο θα αποτελεί το G3 εκτός αν κάνει κάνα τραγικό λάθος... 2
Rib21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 <p>Τι να το κανεις το μεταλλικο φινιαρισμα αφου βαζεις παντα θηκη προστασιας? εεε?</p> Εγώ στο πλαστικό το E δεν βάζω δεν μου αρέσει η θήκη!!!!αλλά δυστυχώς αντιπροσωπεύω ένα πολύ μικρό ποσοστό χρηστών
re333m Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 ενδιαφερον video. αποκαλυπτει πολλα πραγματακια....για τα αλλα περι htc δεν απανταω...πως γινεται καποιοοι στη ζωη να εχουν το πακετο και να τα κανουν χαλια δεν το καταλαβαινω. ηταν η πρωτη που πθιστεψε στο android και καταφερε με τον τροπο της να διωξει τους παντες....μεχρι thn beats audio ειχε και την ξαναδωσε...τα επομενα 2 χρονια ανηκουν στην lg...λιγο αργα γιατι βγαινουν μικρες εταιριες και συναρμολογουν κορυφαια κινητα...(one plus)
lostresam Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Αν εχει μεταλλικη κατασκευη,micro sd,3gb ram,sd 805 και QHD οθονη κ ολα αυτα σε σχεδον με το μεγεθος των υπολοιπων ναυαρχιδων αντε γεια! η πιο ολοκληρωμενη επιλογη απο ολες τις αποψεις αδιαμφισβήτητα 2
jimmis1974 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 καλο αλλα μεγαλο σε μεγεθος και πολυ βαρυ !! ενα G2 σε μαγαλο μεγεθος ειναι , και δεν νωμιζω οτι οι διαφορες που εχει με το G2 ειναι χαοδες . το μονο εχει καλυτερη οθονη , 1Gb μνημη παραπανω και καρτα microSD και ενα μοντελο παραπανω στον CPU πραγμα που δεν βλεπεις και καμια διαφορα !! ΟΛΑ τα υπολοιπα ειναι ακριβως τα ιδια !! http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6294&idPhone2=5543 Δεν νωμιζω οτι θα πουλησει και πολυ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα