Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα labtop toshiba  L855 S5385 εμφανίστηκε  ένα πρόβλημα με τον σκληρό δίσκο και αλλάξαμε σκληρό δίσκο ύστερα προσπάθησα  να του εγκαταστήσω τα windows .  το περίεργο είναι το εξής όταν ξεκινάει τώρα το pc  δεν μου βγάζει ένα μύνημα για να μου υποδείξει πως να μπω στα bios  αλλά μπαίνει κατευθείαν στα windows  . Μόλις ανοίγτω το pc  έχω δοκιμάσει και με το F2  και με το F8  καθώς έχω δοκιμάσει να πατήσω και το Ο συνεχόμενα να κλείσω και να ανοίξω το pc  ενώ παραμένει συνεχόμενα πατημένο το Ο , αλλά και πάλι δεν μπαίνω στα bios .  ξέρω πως αν δεν λειτουργουν τα bios  ο υπολογιστής δεν είναι διαχειρίσημος οπότε μπήκα στο site της toshiba  και κατεβασα την τελευταια έκδοση των bios  στο συγκεκριμένο labtop . Πάλι μόλις ανοίγω το pc  δεν μου εμφανιζει κάποια υπόδειξη για να λειτουργήσω μέσα απο τα bios  καθώς  έκανα ξανά τις προηγούμενες διεργασίες,δοκίμασα να εγκατασήσω windows vista ύστερα  windows 7  μήν τυχόν υπήρχε κάποιο κόλημα λόγω windows  αλλά το θέμα συνεχίζεται  . Παρακαλώ αν έχετε κάποια ιδέα ή συμβουλή  στο τι χρειάζεται να κάνω για να έχω πρόσβαση στα bios  θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων .  

Δημοσ.

Κράτα πατημένο το F2 και μετά power on. Λογικά έχεις ενεργοποιήσει το fastboot, αν το laptop σου διαθέτει.

Δημοσ.

Δες και στην σελίδα της μητρικής,πολλές φορές έχουν κάποιο προγραμματάκι που το τρέχεις από τα windows και κάνει επανεκκίνηση στο bios.

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλημέρα,

δοκιμασε να πατησεις το pause break button ώστε να καθυστερήσει να ξεκινησει τα Windows kai μετα τα κουμπια των προαναφερρομενων αλλιως φτιαξε ένα bootable flashaki 4gb χρειαζεσαι με το unetbootin οπου θα βαλεις τη διανομη Hirren's και τα απαραίτητα αρχεια δηλαδή από το επισημο site εφαρμογή και το bios που θέλεις να περασεις και θα σου δωσει τη δυνατοτητα να εκκινησeiς το συστημα σου με dos ώστε να κανεις την αναβαθμιση που θες...:)  

Δημοσ.

παιδιά 1000 ευχαριστώ τελικά είχε ενεργοποιηθεί το fast boot πάτησα F2  και ύστερα το POWER ON   και πλέον λειτουργεί κανονικά έχω μπει στο menu του bios 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Όταν το pc (με windows 7) μένει αρκετή ώρα χωρίς να κάνω τίποτα βγάζει συνήθως μπλε οθόνη και τώρα μου έβγαλε και τη μαύρη οθόνη 

Reboot-and-Select-proper-Boot-device.jpg

Mέχρι να κάνω reboot απο την μπαταρία της motherboard αν κάνω restart ακούω και τον Boot-up problem  Beep Sound. Καμιά φορά διορθώνεται και βγάζοντας-βάζοντας τα καλώδια του τροφοδοτικού στο σκληρό.

Τι μου προτείνετε; Format? Λύνεται αλλιώς;

Σε περίπτωση που τον ανοιγοκλείνω κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα ,μόνο οταν παραμείνει αδρανής για ώρα θα βγάλει αυτό με τις μαύρες-μπλε οθόνες και μετά θα χρειάζεται reboot.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πιθανον να μη κουμπωνει σωστα ο δισκος και οταν ειναι ζεστα ολα να υπαρχει επαφη και να μη στο βγαζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...