Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια  γεια σας ειμαι αρχαριος σε αυτα τα θεματα αλλα αλλα εδω και 2 μερες ο επεξεργαστης μου βαραει 100αρια ενω δν κολαει πουθενα και οι θερμοκρασιες μου ειναι 90 με 93 βαθμους πραγμα αδιανοητο αφου εχω ισχυρο μηχανημα για ψυχτρα απο κατω παραολα αυτα ειναι ακομα στουσ 90 δεν νιωθει μια με την ψυτρα απο κατω τι να κανω....??? και που εχω το προβλημα???

Δημοσ.

Παιδια  γεια σας ειμαι αρχαριος σε αυτα τα θεματα αλλα αλλα εδω και 2 μερες ο επεξεργαστης μου βαραει 100αρια ενω δν κολαει πουθενα και οι θερμοκρασιες μου ειναι 90 με 93 βαθμους πραγμα αδιανοητο αφου εχω ισχυρο μηχανημα για ψυχτρα απο κατω παραολα αυτα ειναι ακομα στουσ 90 δεν νιωθει μια με την ψυτρα απο κατω τι να κανω....??? και που εχω το προβλημα???

Πόσο καιρό τον έχεις και τον έχεις καθαρίσει ποτέ?

Δημοσ.

αν δε εχει καθαριστει ποτε και εχει πιασει καμια παχια στρωση σκονης τοτε ουτε η ψυχτρα ουτε τιποτα δεν το δροσιζει γιατι απλα δεν περναει αερας παγωμενος μεσα του.

ψαξε λιγο παλιοτερα θεματα εδω μεσα να δεις διαφορα,πχ ποσπαθησε να ριξεις φως στις γρυλιες απο κατω να δεις αν ξερω γω δεν γυρναει το ανεμιστηρακι. γιατι κατι λενε γενικα στο νετ για fan problems.

παντως ενα ανοιγμα το θελει,καλο θα του κανει.

δες και εδω τα πιανουν τα χερια σου

http://www.youtube.com/watch?v=w7nFnR_SGqc

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παιδια (μολις γλυτωσα το format) και για την βοηθεια και την απαντηση σας το προβλημα μου ηταν το ιδιο το antivirus που ειχα και με το που το εκανα unistall ανασανε το laptop μου...το εχω 2 χρονια και δεν το εχω ανοιξει ποτε γιατι δεν ξερω απο λαπτοπ απο σταθερο ξερω να ανοιγω...και με το βιντεακι που μου εδωσες θα το τσεκαρω και θα δω τι μπορω να κανω......και μια χαρη ακομα αν μπορειτε μου απαντατε,ενα καλο και ελαφρυ antivirus να μην ξεναπαθω τα ιδια εχετε να μου προτεινετε σας ευχαριστω και παλι!!!

Δημοσ.

Για antivirus που ρωτάς και εγω το avira χρησιμοποιώ χρόνια , ειναι δωρεάν ελαφρύ και αρκετά καλό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...