garry flex Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 καλησπερα σας!θελω να ρωτησω αυτους που εχουν εμπειρια απο piercings,αν μπορουν να μου πουν κανα σημειο του προσωπου μου που μπορω να κανω τρυπα αλλα κρυφα απο τους γονεις μου,χωρις να το καταλαβουν δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 καλησπερα σας!θελω να ρωτησω αυτους που εχουν εμπειρια απο piercings,αν μπορουν να μου πουν κανα σημειο του προσωπου μου που μπορω να κανω τρυπα αλλα κρυφα απο τους γονεις μου,χωρις να το καταλαβουν δηλαδη. Γλώσσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Τελείωσε το Γυμνάσιο και μετά βλέπουμε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Αν δεν κάνεις πουθενά, τότες σίγουρα δεν θα το καταλάβουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Τι χρησιμότητα έχει μία τρύπα στο πρόσωπο που δε φαίνεται; Όχι ότι αν φαίνεται έχει χρησιμότητα, αλλά δέχομαι ότι είναι στολίδι, το κάνεις για το φαίνεσθαι για να σε κάνει πιο όμορφο/μάγκα κλπ. Αν έχεις ένα piercing που δε φαίνεται τι θα είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnrock1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μάλλον εννοεί να μην φαίνεται η τρύπα όταν δεν θα βάζει σκουλαρίκι (δλδ μπροστά στους γονείς του). Όπου και να το κάνεις θα φαίνεται πολύ εύκολα αφού ανοίξει η τρύπα.Τώρα αν θες να κάνεις στην γλώσσα όπως είπε και ένας παραπάνω δικό σου θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα