JLEE Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, στη δουλειά σήμερα δυο συνάδελφοι μου είπαν οτι πάνε να βάλουν τόνο και τους βάζει δύο τόνους. Μήπως έπιασαν ιό? τρέχουν το Nod32 πλήρως ενημερωμένο. Να κατεβάσω και το MalwareBytes εφόσον το Nod32 δεν έχει χτυπήσει τίποτα?
Anubis13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Κατεβασε malwarebytes η hitman pro free και κανε ενα scan. Ιος ειναι.
JLEE Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Όχι πρόβλημα δεν έχω. το πάθανε δύο. οπότε ιός θα είναι.
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Τέτοιο πρόβλημα έχω και εγώ εδώ και 2 μήνες περίπου, μερικά πλήκτρα όπως το ερωτηματικό τους τόνους ή τις παύλες πρέπει να τα πατήσω δύο φορές για να εμφανηστεί ο χαρακτήρας. Καιρός για full scan με όλα τα λογισμικά που έχω.
arc Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Και εσύ το άφησες δυο μήνες; Με τόσο keylogging (τετοιος ιος ειναι) θα ξέρουν τα πάντα για σένα.
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ωχ μην με αγχώνεις γιατί έχω περάσει πολλά με hacks και τέτοια. Δεν είχα ιδέα οτι ήταν ιός μέχρι που διάβασα αυτό το topic, νόμιζα οτι πάτησα κάποια λανθασμένη ρύθμιση και έπρεπε να πατάω 2 φορές τα πλήκτρα. Μέχρι στιγμής το full scan βρήκε 2 ιούς, θα δώ στο τέλος τι είναι, θα κάνω scan και με malware bytes spybot κτλ
JLEE Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Τελικά στο ένα pc δεν είχε να κάνει update το eset κάτι μήνες. Το έκανα update και μετά full scan. Το πέρασα και μία με malware bytes σε safemode και έστρωσε. Το άλλο είναι σχετικά παλιό pc έβγαζε κάτι σφάλματα το eset και δεν έτρεχε σωστά. Το έκανα unistall αλλά για κάποιο λόγο μου πετάει σφάλμα στο install. Οπότε το έτρεξα μόνο με malwarebytes σε safe mode Αλλά δεν το πρόβλημα δεν διορθώθηκε.. Τι λέτε να κάνω?
thomasG4 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Τελικά στο ένα pc δεν είχε να κάνει update το eset κάτι μήνες. Το έκανα update και μετά full scan. Το πέρασα και μία με malware bytes σε safemode και έστρωσε. Το άλλο είναι σχετικά παλιό pc έβγαζε κάτι σφάλματα το eset και δεν έτρεχε σωστά. Το έκανα unistall αλλά για κάποιο λόγο μου πετάει σφάλμα στο install. Οπότε το έτρεξα μόνο με malwarebytes σε safe mode Αλλά δεν το πρόβλημα δεν διορθώθηκε.. Τι λέτε να κάνω? Κάνε scan με Hitman Pro όπως αναφέρθηκε και πιο πριν. Επίσης άλλο καλό εργαλείο για καθάρισμα απο malware και ιούς είναι το Emsisoft Emergency Kit. Κάνε και ένα deep scan με το τελευταίο για να καθαρίσει.
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Σε εμένα λύθηκε το πρόβλημα μετά από scan με όλα τα λογισμικά που έχω και restart του υπολογιστή. Το panda cloud βρήκε 1 trojan μέσα στο recycle bin, πολύ περίεργο αυτό καθώς τα είχα σβήσει όλα από εκεί, το name του ήταν νομίζω $RENUIN8, επίσης βρέθηκαν 15 pup/spywares, το spybot βρήκε 1 adaware, το malware and bytes βρήκε 71 cookies/adawares/pups και το super antispyware βρήκε 207 cookies/pups.
Gtr34 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Τα δωρεαν προγραμματα πριν τα κανετε install να τα ελεγχετε στο virustotal.com https://www.virustotal.com/
Gigamestin Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 εγω εχω το εξης προβλημα.οταν γραφω ε βγαινει ετσι στην οθονη ε/.οταν παταω backspace παταει και το + μαζι.επισης δεν μπορω να λειτουργεισω καθολου το δεξιο αριθμοπληκτρολογιο.εκανα φορματ.περασα σε 8 και παλι τα ιδια.τι φταιει αραγε?
thomasG4 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 εγω εχω το εξης προβλημα.οταν γραφω ε βγαινει ετσι στην οθονη ε/.οταν παταω backspace παταει και το + μαζι.επισης δεν μπορω να λειτουργεισω καθολου το δεξιο αριθμοπληκτρολογιο.εκανα φορματ.περασα σε 8 και παλι τα ιδια.τι φταιει αραγε? Δοκίμασε και με καμία linux διανομή. Αν και πάλι το κάνει τότε είναι σίγουρα θέμα του πληκτρολόγιου. 1
arc Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αυτό. Σχεδόν σίγουρο οτι ειναι θέμα hardware αλλά η διανομή linux ειναι η βέλτιστη δοκιμή επιβεβαιωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα